Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

Jei imsi mokamą palatą, tai kainuos, o jei nesiprašysi į tuos apartamentus, tai gulėsi dvivietėje ir tėvelis nakvot jau negalės.
Dėl epidūro - nežinau. Man abu cezariai buvo, tai nuskausminimas jau savaime įeina.
Atsakyti
beja yra septynios gimdyklos ir jei atvaziuja 9 gimdyves visu gi nepriimsi, kazkam teks vaziuoti kitur

be to snd buvau pas savo gydytoja tai jis aske, kad ateinancias tris paras negimdyciau nes nera vietos tongue.gif tai as pazadejau palaukti lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas žinot, kas dabar per situacija Klinikose? Kažkurioj temoj skaičiau, kad lygtai ten kažką rekonstruoja gimdyklose ir jos neveikia, o gimdo tam pritaikytose keliose palatose, todėl nepriima gimdyvių, ypač jei jos nesusitarę su daktarais.
Bet įsivaizduoju, kad tie remontai amžinai netruks.

Gal kas galėtų pranešti, jei sužinosit, kad Klinikos jau normaliai veikia?
O tai per tą jų neveikimą, visuose kituose gimdymo namuose, kaip šiandien sužinojau, pasidarė antšlagai.
Atsakyti
Na as taip pat girdejau,kad uzdaro antra auksta remontui ir kad priims tas moterytes kurios susitariusios na ir kuriom reikalinga tam tikra spec prieziura(na kurioms tam tikra rizika ir t.t) Teko naktele praleist klinikose,tai palatoje moterytes taip snekejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 06 30, 14:45)
Jei imsi mokamą palatą, tai kainuos, o jei nesiprašysi į tuos apartamentus, tai gulėsi dvivietėje ir tėvelis nakvot jau negalės.
Dėl epidūro - nežinau. Man abu cezariai buvo, tai nuskausminimas jau savaime įeina.

as emiau mokama palata.ir epidura-nemokamas
Atsakyti
QUOTE(Corny @ 2008 07 04, 18:23)
Na as taip pat girdejau,kad uzdaro antra auksta remontui ir kad priims tas moterytes kurios susitariusios na ir kuriom reikalinga tam tikra spec prieziura(na kurioms tam tikra rizika ir t.t) Teko naktele praleist klinikose,tai palatoje moterytes taip snekejo  ax.gif

Tuoj patvory gimdysim, nes šauna med. įstaigom į galvą - "Remontas!". Kada, kiek ilgai truks - sėdėk, galvok, nerimauk - "priims-nepriims", važiuoti kitur "turėsi-neturėsi".

Jau Vilniuje ta pati idiotiška situacija su daromu dabar/būsimu (????) Antakalnio klinikų remontu (ir gimdyvių "anšlagu" kitur). Nusprendi gimdyt Kaune - vėl "labadiena".

Ir ką reikštų - jei susitarusi tai priims smile.gif - kas nors prie durų klaus "Ponia susitarusi "į kišenę" ? Ne? Važiuokit kur norit, nepriimsim."

Nu pyyyyyyyyyp doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojinės @ 2008 07 06, 18:48)
Tuoj patvory gimdysim, nes šauna med. įstaigom į galvą - "Remontas!". Kada, kiek ilgai truks - sėdėk, galvok, nerimauk - "priims-nepriims", važiuoti kitur "turėsi-neturėsi".

Jau Vilniuje ta pati idiotiška situacija su daromu dabar/būsimu (????) Antakalnio klinikų remontu (ir gimdyvių "anšlagu" kitur). Nusprendi gimdyt Kaune - vėl "labadiena".

Ir ką reikštų - jei susitarusi tai priims smile.gif - kas nors prie durų klaus "Ponia susitarusi "į kišenę" ? Ne? Važiuokit kur norit, nepriimsim."

Nu pyyyyyyyyyp  doh.gif

drinks_cheers.gif Bet vel gi remontu tai reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojinės @ 2008 07 06, 18:48)

Nu pyyyyyyyyyp  doh.gif

jei susitarus, tai pries vaziuodama skambini savo gydytojui, tas skambina i priemima ir tada taves priemime jau neklausia ar susitarus smile.gif

varganai atrode tas antras aukstas, gerai, kad remontuoja rolleyes.gif nors gimdziau banaldi, kai antras aukstas dar nebuvp uzdarytas, bet viskas buvo taip uzkista, kad nei vienos laisvos vieteles, tai prieme tik todel, kad susitarus buvau blush2.gif kelias valanda pagulejau pogimdyvinej palatoj, kol atsilaisvino vieta, paskui perkele ax.gif
sekancia diena viena moteryte (irgi susitarus buvo) sedejo kolidoriui su tasem kol atsilaisvino palatoj lova, nes vietu nebuvo, kitas is priemimo siunte iskart i antra ligonine, tai dabar turbut dar arsesne situacija g.gif
Atsakyti
Sveikutes, gimdysiu klinikose, buvau pas gyd, aisku susitareme mes, nebent mano leliukas paskubetu pasauli isvysti anksciau laiko, o mano gyd atostogose ir iki 23 neatvyks..bet as ne ape tai. aprode jis mum gimdyklas, taj buvo pirmajame aukste, na gimdyklos taj nuostabios, viskas taip ciki sutvarkyta, kaip viesbutuke bigsmile.gif , minejo jis ir apie 2 auksta, kad remontas, bet sake neilgai truks, ir sake dar 3 aukste yra gimdyklos, ten sake dar geriau nei pirmajame, ts g.gif prasme remontas geresnis.tai as taip galwociau, kad gal per 2 aukstus kaip nors tilpsime mirksiukas.gif tikraj nesamone, jei atvyksi gimdyt, o tave dar po kauna siuntineja, kai jau ir taip galva pilna kitu rupesciu doh.gif o kalbant apie tas doh.gif palateles kur su vyru, pats gyd sake, jog neverta, sako tik pinigu ismetimas, tuo labiau ju kelios, o norinciu daug, ir uzrezervuot jas nelengva, nes niekada nezinai kada ateis ta minutele, kai tavo brangenybe sugalvos pasirodyti, taj va tiek ziniu smile.gif na tikekimes kad visos gausim silta vietele ir nereiks pagimdyt masinoj, vazinejanciom ieskant gimdyklu laisvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciukse2003 @ 2008 07 08, 09:43)
Sveikutes, gimdysiu klinikose, buvau pas gyd, aisku susitareme mes, nebent mano leliukas paskubetu pasauli isvysti anksciau laiko, o mano gyd atostogose ir iki 23 neatvyks..bet as ne ape tai. aprode jis mum gimdyklas, taj buvo pirmajame aukste, na gimdyklos taj nuostabios, viskas taip ciki sutvarkyta, kaip viesbutuke bigsmile.gif , minejo jis ir apie 2 auksta, kad remontas, bet sake neilgai truks, ir sake dar 3 aukste yra gimdyklos, ten sake dar geriau nei pirmajame, ts  g.gif prasme remontas geresnis.tai as taip galwociau, kad gal per 2 aukstus kaip nors tilpsime mirksiukas.gif tikraj nesamone, jei atvyksi gimdyt, o tave dar po kauna siuntineja, kai jau ir taip galva pilna kitu rupesciu doh.gif  o kalbant apie tas  doh.gif palateles kur su vyru, pats gyd sake, jog neverta, sako tik pinigu ismetimas, tuo labiau ju kelios, o norinciu daug, ir uzrezervuot jas nelengva, nes niekada nezinai kada ateis ta minutele, kai tavo brangenybe sugalvos pasirodyti, taj va tiek ziniu smile.gif na tikekimes kad visos gausim silta vietele ir nereiks pagimdyt masinoj, vazinejanciom ieskant gimdyklu laisvu smile.gif

turbut kazka ne taip supratai g.gif nera gimdyklu treciam aukste. KMUK yra 7 gimdyklos ir visos pirmam aukste. Kad treciam aukste geras remontas ir grazu-tvarkinga tai taip, bet kad ten butu gimdyklos tai tikrai negirdejau tokiu dalyku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2008 05 02, 02:52)
Labai daug isliaupsintu KMUK (rasau tik apie KMUK, kitose istaigose situacijos nezinau) gydytoju nevaziuoja per sventes, nevaziuoja savaitgaliais ir t.t.. Kai pagalvoji tai absurdas, nervintis ne tik del artejancio gimdymo, bet dar ir del to kad gydytojas kuriuo tu pasitikejai 100proc tave pavede. Dziaugiuos kad gimdziau pas toki gydytoja (ir tikiuosi dar gimdyt), kuriuo galejau pasitiket daugiau nei 100proc, jis buvo pasiruoses tiesiai is oro uosto vaziuot i mano gimdyma, ka jau bekalbet apie sventes ar savaitgalius smile.gif

na nezinau is kur tokia info..tarkim as pries apsispresdama kur gimdyti, apsiklausinejau ir girdejau kad jei taries, tai ir atvaziuoja, juk koks tada tikslas tartis?as susitarus su gyd Svedu. jis atostogaus visa liepos menesi, o man gimdyt rugpjucio pradzioj. taciau kilius bet kokiem neramumam ar klausimam liepe bet kada skambinti, ir netgi atostogu metu, iskyrus 7-23 dienas atvyks ir gimdyma. tad manau jei jau atostogu metu atvaziuoja, taj savajtgaliais tikraj nepaves schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ciukse2003 @ 2008 07 08, 09:43)
o kalbant apie tas  doh.gif palateles kur su vyru, pats gyd sake, jog neverta, sako tik pinigu ismetimas, tuo labiau ju kelios, o norinciu daug, ir uzrezervuot jas nelengva, nes niekada nezinai kada ateis ta minutele, kai tavo brangenybe sugalvos pasirodyti, taj va tiek ziniu smile.gif na tikekimes kad visos gausim silta vietele ir nereiks pagimdyt masinoj, vazinejanciom ieskant gimdyklu laisvu smile.gif

Palateles geris, kai nori buti toliau nuo svetimu akiu. As gimdziau pavasari, ta diena buvo labai daug gimdanciu,atvaziavus gimdytis iskarto pas akusere uzsirasiau i eile del mokamos palatos. Pirma para teko praleisti dvivietej su kita mama. Na tai pas ja lankytojai, o man persirengt, miegot, vaika maitint norisi. Mano vaikas suverkia, o as nervuojuos kad ji miegot del to negali. Slauges zymiai dazniau vaikscioja. Jauciau diskomforta, o kai persikeliau i mokama - rojus ant zemes. thumbup.gif

QUOTE(ciukse2003 @ 2008 07 08, 10:19)
na nezinau is kur tokia info..tarkim as pries apsispresdama kur gimdyti, apsiklausinejau ir girdejau kad jei taries, tai ir atvaziuoja, juk koks tada tikslas tartis?as susitarus su gyd Svedu. jis atostogaus visa liepos menesi, o man gimdyt rugpjucio pradzioj. taciau kilius bet kokiem neramumam ar klausimam liepe bet kada skambinti, ir netgi atostogu metu, iskyrus 7-23 dienas atvyks ir  gimdyma. tad manau jei jau atostogu metu atvaziuoja, taj savajtgaliais tikraj nepaves schmoll.gif

tokia info is realios patirties. N pazystamu kurias gydytojai pavede. Nieko nezinau apie gydytoja Sveda, gal jis ir atvaziuos, to jums ir linkiu 4u.gif
Atsakyti