Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

QUOTE(siuse @ 2008 04 24, 19:57)
bigsmile.gif as tik uz klinikas nesu nusistacius pries kitas gydymo istaigas,bet manyciau kad ten specelistai ir aparatura pati geriausia kaune. 4u.gif

as irgi tik uz KMUK thumbup.gif
jei teks antrakart gimdyt, tai tik KMUK 4u.gif
Atsakyti
as ir nusprendziau savo leliuka gimdyti kmuk.noriu paklausti kokios mazdaug stafkes ax.gif ? dekoju is anksto!
Atsakyti
QUOTE(jolantaok @ 2008 04 29, 19:09)
as ir nusprendziau savo leliuka gimdyti kmuk.noriu paklausti kokios mazdaug stafkes ax.gif  ? dekoju is anksto!

kiek duosi, tiek paims thumbup.gif
Atsakyti
mes ir tik uz klinikas...ten super ir daktarai sukalbamesni... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gigute2 @ 2008 04 29, 22:47)
mes ir tik uz klinikas...ten super ir daktarai sukalbamesni... ax.gif

laba rytas, as irgi tik uz gimdyma KMUK. Cia ir gyd., ir akuseres nuosirdzios.
Atsakyti
Sveikos,

As tai tikrai vaziuociau priestai susitarus, nenoreciau, kad atvaziavus tokiu momentu,mane siustu atgal, arba butu susiraukusios ir galvotu ko cia dar sita atsibelde.
Bukit realistes, o ne didvyes pries visa sistema. Gerai jei gerai, buna ir taip, bet daug pavyzdziu yra ir nesmagiu.

As susisitarusi ir su akusere ir su gyd. KMUK. Man ramu, jei negales tai kitai perduos. nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo St.Rasa: 30 balandžio 2008 - 16:25
QUOTE(St.Rasa @ 2008 04 30, 17:24)
Sveikos,

As tai tikrai vaziuociau priestai susitarus, nenoreciau, kad atvaziavus tokiu momentu,mane siustu atgal, arba butu susiraukusios ir galvotu ko cia dar sita atsibelde.
Bukit realistes, o ne didvyes pries visa sistema. Gerai jei gerai, buna ir taip, bet daug pavyzdziu yra ir nesmagiu.

As susisitarusi ir su akusere ir su gyd. KMUK. Man ramu, jei negales tai kitai perduos. nestuke.gif

ane?
matai, kokia tu gudri g.gif
pas ka tokia, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(St.Rasa @ 2008 04 30, 17:24)
Sveikos,

Nu, nebūna tokių bajerių, kad gimdančią kažkas išsiųstų namo doh.gif O prie ko čia susiraukimas? "...ir galvotu ko cia dar sita atsibelde. " - kas čia per nesąmonė? Atvažiuoji su didžiausiu pilvu ir sąrėmiais, o sesutės galvoja, ko čia dar šita atsibeldė? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal Jūs pati būkit realistė - ne akmens amžius lotuliukas.gif
Prie ko čia didvyrė? Aš ne prieš sistemą, aš lygiagrečiai su a: atvažiuoji su sąrėmiais ir prasivėruiu kakleliu ir gimdai. Juk tam ir skirti gimdymo namai, ar ne? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keiti: 30 balandžio 2008 - 17:46
QUOTE(Keiti @ 2008 04 30, 17:42)
Nu, nebūna tokių bajerių, kad gimdančią kažkas išsiųstų namo doh.gif O prie ko čia susiraukimas? "ir galvotu ko cia dar sita atsibelde. " - kas čia per nesąmonė? Atvažiuoji su didžiausiu pilvu ir sąrėmiais, o sesutės galvoja, ko čia dar šita atsibeldė? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gal Jūs pati būkit realistė - ne akmens amžius  lotuliukas.gif

na zinok Keiti as pati maciau ir girdejau kaip atvaziavusia gimdyve nukreipe i antra ligonine, nes nebuvo vietu kmuk'e taip, kad buna tokiu "bajeriu" zinok
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2008 04 30, 18:47)
na zinok Keiti as pati maciau ir girdejau kaip atvaziavusia gimdyve nukreipe i antra ligonine, nes nebuvo vietu kmuk'e taip, kad buna tokiu "bajeriu" zinok

Tai yra kita kalba, kai vietų nėra- -bet kur taip gali būti. Prie mano akių taip buvo Mažylyje, bet nuo to niekur nesi apsaugotas.
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 04 30, 17:53)
Tai yra kita kalba, kai vietų nėra- -bet kur taip gali būti. Prie mano akių taip buvo Mažylyje, bet nuo to niekur nesi apsaugotas.

tai aisku koridoriuj juk negimdysim lotuliukas.gif bet jei vaziuoji susitarus daugiau sansu, kad vietu bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2008 04 30, 19:01)
tai aisku koridoriuj juk negimdysim  lotuliukas.gif  bet jei vaziuoji susitarus daugiau sansu, kad vietu bus  tongue.gif

Aš neagituoju nesitarti, tiesiog sakau, kad niekas nepaliks likomo valioje, esant ypatingai situacijai. Atgal namo gi niekas nesiųs tongue.gif Tiesiog su greitąja arba su savo transportu būsit nukreipta į kitus GN. Ir tikrai niekas nesakys, ko čia atsibeldei? smile.gif
Atsakyti