Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

QUOTE(Nikkita @ 2008 04 08, 11:17)
o kuo skyrėsi?

na, i ta, i kuria mane iveze, tai stovejo palei sienas tumbackos odines geltonos spalvos ir ta vadinamoji gimdymo lova, buvo panasi i suskleidziama foteli. Irgi, odini ir geltonos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Limo @ 2008 03 30, 11:47)
O as girdejau, kad ar yra pieno ar ne priklauso tik nuo mamos psichologines busenos...  mirksiukas.gif  jei ji nori maitint vaika, tai ir pieno buna  smile.gif
as irgi maitinau savo maze iki kiek buvau nusiteikus, kai priejau riba ir pienas dingo smile.gif

tiek gimdant tiek maitinant krutimi viskas priklauso nuo psichologinio nusiteikimo!! tikrai jums pritariu smile.gif nes pati savo kailiu patyrus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa27 @ 2008 03 04, 16:03)
labukas visoms busimoms mamytes nestuke.gif ,as gimdziau kauno klinikose,pas daktare J.Gebickiene ir likau labai patenkinta tiek daktare tiek pacia ligonine,labai rupinosi tiek manim tiek mano mazyle. biggrin.gif

Noriu visu mamyciu paklausti g.gif esu is kito miesto, bet planuoju gimdyti KAUNE KMUK, dar laikelio turim nedaug 12 savaiteliu, bet musu mieste nedaro jokiu normaliu tyrimu echo nuotraukytes nieko nors ir uzsimoketi galetumem, bet cia nera galimybiu. Todel noriu paklausti, nuo ko man reiktu pradeti, jei noreciau iki gimdymo tureti keleta vizitu pas kazkuri gysytoja, kokie dokumentai reikalingi, nes gi neateisiu neuzsiregistravusi kaip is dangaus nukritusi blush2.gif Todel esu visai pasimetusi, buciau labai dekinga uz info
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2008 04 13, 11:59)
bet musu mieste nedaro jokiu normaliu tyrimu echo nuotraukytes nieko nors ir uzsimoketi galetumem, bet cia nera galimybiu.

Papildomieim tyrimams ( echo, tepinėliams ) gali pasiskambinti ir užsiregistruoti į bet kurią privačią kliniką mirksiukas.gif . Aš taip dariau, nes mano vietinėje poliklinikoje, tai caras-maras doh.gif . ( buvau "Motina ir vaikas" ir BMP klinikoje ), o prieš nėštumo pabaigą ( apie 30 sav), uvažiavau į KMUK, susitikau su pasirinktu gydytoju ir paskui pasirodžiau tik per gimdymą.
Atsakyti
[quote=vaivos juosta,2008 04 13, 14:06]
Papildomieim tyrimams ( echo, tepinėliams ) gali pasiskambinti ir užsiregistruoti į bet kurią privačią kliniką mirksiukas.gif . Aš taip dariau, nes mano vietinėje poliklinikoje, tai caras-maras doh.gif . ( buvau "Motina ir vaikas" ir BMP klinikoje ), o prieš nėštumo pabaigą ( apie 30 sav), uvažiavau į KMUK, susitikau su pasirinktu gydytoju ir paskui pasirodžiau tik per gimdymą.
[/quo
Aisku dekui, o kaip jei sutartas gydytojas nedirba ta diena ar nakti kai gimdymas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2008 04 13, 14:33)
Aisku dekui, o kaip jei sutartas gydytojas nedirba ta diena ar nakti kai gimdymas? g.gif

Jei tariamasi rimtai, tai gydytojas atvažiuos ir naktį.

Mano nėštumai abu buvo planiniai zezariai, tai mes pasirinkom datą, kuri tiktų gydytojui. Bet buvau paklausus, ką daryti ei gimdymas prasidėtų anksčiau - sakė, skambink ir važiuok. Tiesa, buvo susakęs dienas, kuriom nedirbs, nes bus išvykęs. Ir per atostogas nevažiuoja. Tai taip džiaugiausi, kai datą sutarėm rugsėjo 11-tai - iki rugsėjo 10 jis atostgavo smile.gif .
Atsakyti
man ne savo noru teko matyti vaizdelį, kaip iš gimdyklos su ką tik gimusiu kūdikėliu prabėgo visa komanda į reanimaciją. Galvojau, kad tik filmuose jie bėgioja bigsmile.gif . Va šitam skyriuje, tikiu, kad žmonės stengiasi ir kovoja už žmogučio gyvybę. Aišku, vieša paslaptis - yra ir išimčių. Gerai, kad apie tokius jau garsiai kalbama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkita: 14 balandžio 2008 - 22:36
QUOTE(Nikkita @ 2008 04 14, 23:33)
su kūdikėliu prabėgo visa komanda į reanimaciją. Galvojau, kad tik filmuose jie bėgioja  bigsmile.gif . Va šitam skyriuje, tikiu, kad žmonės stengiasi ir kovoja už žmogučio gyvybę.

Ir mačiau. Siaubinga. Ypač kai bėga su tavo vaiku.....
Atsakyti
Laba diena.Mano dziaugsmas turi atkeliauti 05.12.Ir nezinau kur gimdyti.Mazylyje ar klinikose?Kada reiktu vaziuotu i gimdymo namus kas veza ar vyras ar kviest greitaja ir pasakyt kur vest ar kaip.Gal kas galit paaiskint?Jei uzsimanyciau gimdyti klinikose tai taip paprastai atvaziuoji ir sakai "gimdau" ar reikia is anksto uzsirasyti?

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(dovyyliux @ 2008 04 15, 16:20)
Laba diena.Mano dziaugsmas turi atkeliauti 05.12.Ir nezinau kur gimdyti.Mazylyje ar klinikose?Kada reiktu vaziuotu i gimdymo namus kas veza ar vyras ar kviest greitaja ir pasakyt kur vest ar kaip.Gal kas galit paaiskint?Jei uzsimanyciau gimdyti klinikose tai taip paprastai atvaziuoji ir sakai "gimdau" ar reikia is anksto uzsirasyti?

Čia jau asmeninio apsisprendimo reikalas. Mažylyje - gal jaukiau, mažesnė ligoninė, mažiau žmonių. KMUK - atnaujinta gimdykla, daugiau aparatūros, daugiau gydytojų. Galų gale, jei kas negerai (tfu tfu tfu) - kūdikėlį visvien veža į Klinikas, kur yra daugiau priežiūros ir įrangos. O mama tuo metu lieka Mažylyje. Toks variantas liūdnai skamba...
Važiavimui nesirinkčiau greitosios vien tam, kad LT kol sulauksi greitosios, gali ir namie pagimdyt. Jau geriau sėdat į mašiną ir važiuojat patys. Tai ir vyrą pakeliui apšaukt tarp sąrėmių galėsi, kad per duobes per daug purto ir langą atsidarysi, jei oro truks ir šiaip patogiau.
Dėl užsirašymo – galima ir važiuoti su niekuo nesitarus, jei sąrėmiai prasidėjo ir pan. Budintis gydytojas visuomet priims, o dienos metu ir visa komanda dar vietoje bus. Neišmes gi (nors kai gimdžiau, tai sakė, kitą dieną jau KMUK siuntė gimdyves į kitas gimdyklas, nes neturėjo vietos – per dieną gimdyt susigalvojo per 100 moterų doh.gif ). bet jei norisi ramiau, tuomet galima tartis su kokiu nors gydytoju – tada bent jau žinosi, kam pasiskambint ir pasiklaust, ką daryt.

Atsakyti
Labai ilgai svarsciau kur gimdyt mano gine mane siuncia iKMUK bet as labai nenorejau bet dabar kai pasiskaiciau jusu visu komentarus apsisprendziau be jokiu abejoniu vaziuosiu i klinikas

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif as tik uz klinikas nesu nusistacius pries kitas gydymo istaigas,bet manyciau kad ten specelistai ir aparatura pati geriausia kaune. 4u.gif
Atsakyti