Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

QUOTE(Saulės pūga @ 2006 12 22, 16:12)
Aš gimdžiau KMUK (nebuvo pasirinkimo) ir po gimdymo 5 paras buvau mokamoje palatoje. Kadangi niekam nieko nemokėjom, pinigai už palatą ir ramybę neatrodė dideli...

O kiek reikia moket uz mokama palata
Atsakyti
QUOTE(IPOLITA @ 2006 12 22, 19:14)
O kiek reikia moket uz mokama palata

150 Lt arba 250 Lt už tris paras, man atrodo. Čia priklauso nuo to, kokią gauni. Kažkur forume buvo nuorodos apie tas palatas. Labai patogu tikrai, jei nori ramybės ir kad vyras šalia būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Red@ @ 2006 12 29, 10:54)
150 Lt arba 250 Lt už tris paras, man atrodo. Čia priklauso nuo to, kokią gauni. Kažkur forume buvo nuorodos apie tas palatas. Labai patogu tikrai, jei nori ramybės ir kad vyras šalia būtų  mirksiukas.gif

mokama palata 85Lt/para
Atsakyti
Mokama palata - 250 lt. trys paros (tiek standartiškai gulima) + 50 lt kiekviena papildoma para (nes mums reikėjo šiek tiek ilgiau pagulėti). Be to, galima užsisakyti maisto iš kavinės už atskirą mokestį (bet ir ligoninės maistas valgomas).
Atsakyti
man del palatos gal labiau pasiseke. is kitos puses ir nepasiseke. sakiau dzin, nors ir 5se gulesim. po gimdymo (pagimdziau 10 ryto) iki 16 val praleidau gimdykloj, nes laisvu palatu isvis nebuvo. 7nis. mazai gydytoju. kol israse norincias namo smile.gif paskui nukele i 268 palata. tokia zakamurke mazulele. o ten dvi lovos biggrin.gif tai 2 paras praleidau joje viena. 3cios ryte atkele man porininke. tai va del to nepasiseke. o pasiseke, nes ten pasirodo mokama palata pertvarkyta i nemokama dviviete. tad turejom palatoj tulika, dusa ir net bide smile.gif tai gavos taip, kad nezinojau kur i lauka iseit kai vaziavom namo, nes i kolidoriu kojos iskelus nebuvau biggrin.gif
jei ne remontas, turbut buciau masiravus per kolidoriu iki tuliko. o ka kalbet apie bide, kuriu kiek supratau bendrose voniose isvis nera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Campariuke: 11 sausio 2007 - 19:24
QUOTE(Campariuke @ 2007 01 11, 21:21)
man del palatos gal labiau pasiseke. is kitos puses ir nepasiseke. sakiau dzin, nors ir 5se gulesim. po gimdymo (pagimdziau 10 ryto) iki 16 val praleidau gimdykloj, nes laisvu palatu isvis nebuvo. 7nis. mazai gydytoju. kol israse norincias namo smile.gif paskui nukele i 268 palata. tokia zakamurke mazulele. o ten dvi lovos biggrin.gif tai 2 paras praleidau joje viena. 3cios ryte atkele man porininke. tai va del to nepasiseke. o pasiseke, nes ten pasirodo mokama palata pertvarkyta i nemokama dviviete. tad turejom palatoj tulika, dusa ir net bide smile.gif tai gavos taip, kad nezinojau kur i lauka iseit kai vaziavom namo, nes i kolidoriu kojos iskelus nebuvau biggrin.gif
jei ne remontas, turbut buciau masiravus per kolidoriu iki tuliko. o ka kalbet apie bide, kuriu kiek supratau bendrose voniose isvis nera

as 267 gulejau smile.gif bet tokiu patogumu kaip pas tave tai nebuvo schmoll.gif , uz sienos o kaip skiriasi.tu gal 368 gulejai, nes treciam aukste remontas ?
Atsakyti
QUOTE(Giedra* @ 2007 01 11, 22:26)
as 267 gulejau  smile.gif  bet tokiu patogumu kaip pas tave tai nebuvo  schmoll.gif , uz sienos o kaip skiriasi.tu gal 368 gulejai, nes treciam aukste remontas ?

tai jei ten remontas, tai kaip as ten galejau gulet? biggrin.gif tikrai 268 smile.gif cia gruodzio pradzioj buvo
ai beja, uz sienos gulejo moteriske pas kuria deina nakti buvo vyras. tai gal ten mokama jau buvo. nu nzn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Campariuke: 12 sausio 2007 - 21:07
Aš sumokėjau už gimdymą savo gyd. Tai turbūt ji pasirūpino, bet mane paguldė dvivietėj palatoj, kur visą gulėjimo laiką karaliavau viena (gulėjau 4 paras). Iškart priešais palatos duris buvo tualetas, bide ir visai šalia - dušas. Sąlygos tikrai buvo puikios, ir nieko atskirai už tą komfortą nemokėjau. biggrin.gif Visa tai buvo KMUK.
Atsakyti
QUOTE(Campariuke @ 2007 01 11, 19:21)

Jei atmintis nemeluoja, tai ir as gulejau toje pacioje palatoje smile.gif tik liepos men. dvi paras. jo, mazute palatele, manes gydytojas klause, kokios palatos noreciau - didesnes be patogumu, ar mazesnes, bet su dusu, WC... Aisku, pasirinkau pastaraji varianta. kai reikedavo kaskart apsiprausti atlikus "reikala", tai pliusas didelis thumbup.gif nezinau, kaip as ten buciau nutipenus kas karta per koridoriu i WC. O del porininkiu, tai viena para turejau viena, tokia doh.gif bjodavau vaika palikti, kai ji budavo palatoj. jos vaikas reanimacijoj gulejo,tai ji daznai iseidavo. paskui ja perkele, nes vietos aparaturai, kuri buvo reikalinga jos kudikiui, nebuvo... taigis, kitadien gavau kita porininke - tikras auksas thumbup.gif susidraugavom mes, bendraujam iki siol. mergytes musu ta pacia diena gimusios 4u.gif
Tai tokia vat patirtis apie 268 mirksiukas.gif jei tektu rinktis antrasyk, tai manau, daryciau ta pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 01 15, 00:54)
Jei atmintis nemeluoja, tai ir as gulejau toje pacioje palatoje  smile.gif tik liepos men. dvi paras. jo, mazute palatele, manes gydytojas klause, kokios palatos noreciau - didesnes be patogumu, ar mazesnes, bet su dusu, WC... Aisku, pasirinkau pastaraji varianta. kai reikedavo kaskart apsiprausti atlikus "reikala", tai pliusas didelis  thumbup.gif nezinau, kaip as ten buciau nutipenus kas karta per koridoriu i WC. O del porininkiu, tai viena para turejau viena, tokia  doh.gif  bjodavau vaika palikti, kai ji budavo palatoj. jos vaikas reanimacijoj gulejo,tai ji daznai iseidavo. paskui ja perkele, nes vietos aparaturai, kuri buvo reikalinga jos kudikiui, nebuvo... taigis, kitadien gavau kita porininke - tikras auksas  thumbup.gif susidraugavom mes, bendraujam iki siol. mergytes musu ta pacia diena gimusios  4u.gif
Tai tokia vat patirtis apie 268  mirksiukas.gif jei tektu rinktis antrasyk, tai manau, daryciau ta pati smile.gif

na kta karta tokios palatos jau nebus biggrin.gif ji tik remonto metu biggrin.gif o mano kambarioke tai paouole... kai ja atveze (puse8 ryto) gavau soka. o kai atejo jos brangusis, tai vos nenualpau is baimes. gerai kad jis daugiau per ta para nepasirode.
Atsakyti
QUOTE(Campariuke @ 2007 01 15, 13:07)
na kta karta tokios palatos jau nebus biggrin.gif ji tik remonto metu biggrin.gif o mano kambarioke tai paouole... kai ja atveze (puse8 ryto) gavau soka. o kai atejo jos brangusis, tai vos nenualpau is baimes. gerai kad jis daugiau per ta para nepasirode.

Labai baisus vyriokas buvo matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 01 16, 00:09)
Labai baisus vyriokas buvo matyt  g.gif

per40m, aukstas, kudas, pajuodes, melynes, susiglamziusiu veidu, pigaus odekolono butelis, kad nesmirdetu, keiksmazodziai. mamyte ji pasitiko zodziais: ko atsivilkai. jiems gime 4as vaikas smile.gif veliau ta moteris pasirode visai nieko, neskaitant kad net kudikio pasiguldyti salia nemokejo. vis abejojau at tikrai gali ji dar 3 turet smile.gif nu bet..
Atsakyti