Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

QUOTE(emaliukas @ 2006 11 26, 19:41)
taigi as abu pagimdziau klinikose abu kartus susitarus visa pirma nestuma pas ta pacia ir lankiausi o antra  pas kita gal du kartus buvau pries gimdima pasitikrinti.abu kartus po gimdimo prieziura buvo normali na aisku sesutes visada lauke kaskotai bet nieko nedaviau nesw nemaciau reikalo pakenciamai ir taip buvo aisku jei butu ka nors gavusios butu kur kas dazniau pasiteiravusios kaip kas.  smile.gif  mazyliu sesutes tikrai buvo rupestingos i kekviena rupima klausima atsakydavo pora kartu buvau net pasikvietus kai buvo neaiskumu del banbutes valimo ir krutu.Tikrai nesigailiu kad gimdziau klinikose manau kas aktarus liecia tai tikrai geri aisku kekvienas turi savo kaina.As meniskai man gyditoja Armaitiene labaipatiko pas ja antra vaikuti gimdziau tokios nuostabios ir profisionalios daktares dar nesu sutikusi sis gimdimas man kainavo 550 lt ir pasigulde pas save vienutej buvo smagu  biggrin.gif pirmas gimdimas toks smagus nebuvo prisimenu kaip baisoka filma biskuti buvo su komplikacijom,bet ta daktare jau nebedirba jau pencijoj turbut kitaip ir negalejo kitaip buti nes kai as gimdziau tuo paciu metu pas ta daktare gimde dar 7 mamos as buvau astunta tai isvaizduokit ibega i gimdykla ir klause dar negimdai ,dar ne ir toliau varo i kita gimdykla tai apidura suleido kai alpti nuo skausmu pradejau likus iki vaikucio gimimo 5 min. tai biski nesamone.O per antara gimdima visa laika daktare prabuvo sale klausinejo visokiu nesamoniu kad ti apie skausma kuo maziau galvociau ir nereikejo nei skatinanciu nei nuskausminanciu viskas gavosi naturalna. va kiek cia as prirasiau

Aš sprendžiu dilema. Tarp mano gimdymų panašus skirtumas kaip ir pas tave. Pirmas gimdymas buvo labai skausmingas. Antrą planuoju su epidūrų, et galvoju, gal antras ir taip būtų mažiau skausmingas, ypač kad ne taip seniai pirmas gimdymas buvo
Atsakyti
QUOTE(Nikkita @ 2006 11 26, 20:37)
Aš sprendžiu dilema. Tarp mano gimdymų panašus skirtumas kaip ir pas tave. Pirmas gimdymas buvo labai skausmingas. Antrą planuoju su epidūrų, et galvoju, gal antras ir taip būtų mažiau skausmingas, ypač kad ne taip seniai pirmas gimdymas  buvo

As tai uz epidura thumbup.gif aisku, negaliu lyginti gimdymo be epiduro ir su juo, nes su pirmuoju turejau Cezario pjuvi, o antraja gimdziau pati, su epiduriniu nuskausminimu. manau, jis nemaza dalimi prisidejo prie to, kad gimdymas buvo tarsi svente 4u.gif labai malonus prisiminimai. o ir liekamuju reiskiniu nuo epiduro nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 27 lapkričio 2006 - 10:18
user posted imagesveikutes,as antra gimdziau be epiduro ,bet gimdimas buvo toks thumbup.gif kad tik pries gimstant vaikuciui paklausiau ar nebutu galima epiduro,bet jau buvo per velu ,o seip tai sako kad antra lengviau pasigimdyti ipac kai skirtumas tarp nestumu nedidelis.tik tiek kad man daktare sake jog labai skausmui pakanti.Na as labai ja pasitikejau taigi buvau visiskai 4u.gif atsipalaidavus ir laukiau vaikucio gimimo. 4u.gif
Atsakyti
Labai jau daug ir įvairių nuomonių čia galima prisiskaityti... Su daug kuo ir aš susidūriau. Rinkdamasi ligoninę kur gimdysiu, ilgai nesvarsčiau, pasirinkau KMUK.
Gimdymas praėjo sklandžiai, o tolesne priežiūra tai nelabai esu patenkinta. Savaitgalį nelabai ir gydytojų buvo, o ir seselė tik telefonu pakvietus ateidavo..
Atsakyti
QUOTE(emaliukas @ 2006 11 27, 13:55)
user posted imagesveikutes,as antra gimdziau be epiduro ,bet gimdimas buvo toks  thumbup.gif  kad tik pries gimstant vaikuciui paklausiau ar nebutu galima epiduro,bet jau buvo per velu ,o seip tai sako kad antra lengviau pasigimdyti ipac  kai skirtumas tarp nestumu nedidelis.

Taip, antraji lengviau pagimdyt nei pirmaji, treciaji lengviau nei antraji... mirksiukas.gif jei pati gimdai. mano atveju pirmasis gime per Cezari, o kadangi antraji gimdziau pati, tai laikas buvo skaiciuojamas kaip pirmakartei g.gif apskritai gimdymo takai pirmasyk "dirbo" savo darba, nes kai dare cezari, nelauke, kol prasides gimdymo veikla (atvaziavau nubegus vaisiaus vandenims). o epiduras tikrai thumbup.gif , juolab, man gydytojas ji rekomendavo. as dar kuri laika galvojau, kad be jo istversiu, bet tikrai nesigailiu, kad emiau, nes nezinau, kas yra kankintis... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurencija000 @ 2006 11 28, 00:21)
Gimdymas praėjo sklandžiai, o tolesne priežiūra tai nelabai esu patenkinta. Savaitgalį nelabai ir gydytojų buvo, o ir seselė tik telefonu pakvietus ateidavo..

Pritariu, tie telefoniniai kvietimai.... verysad.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2006 11 27, 10:18)
As tai uz epidura  thumbup.gif aisku, negaliu lyginti gimdymo be epiduro ir su juo, nes su pirmuoju turejau Cezario pjuvi, o antraja gimdziau pati, su epiduriniu nuskausminimu. manau, jis nemaza dalimi prisidejo prie to, kad gimdymas buvo tarsi svente  4u.gif labai malonus prisiminimai. o ir liekamuju reiskiniu nuo epiduro nebuvo  schmoll.gif

as taip pat tik uz epidura thumbup.gif kam kentet ir keiktis kad daugiau negimdysi niekada,jei is gimdyglos galima iseit tik su gerais prisiminimais thumbup.gif ir taip pat jokiu šalutiniu poveikiu neturejau schmoll.gif
Atsakyti
user posted image esamos ir busimos mamytes,
gal galit pasakyt,kas su tuo susiduret,kiek kmuk tas epiduras kainuoja?ir siaip,kiek gydytojams moket?ir ar tikrai privaloma isvis moket?o jei cezari tektu man daryt,kiek uz ji db mokama?ar galim apseit be pinigu?ir beje dar nesitariau su jokiu gydytoju
Atsakyti
Labutis,

Aš KMUK gimdžiau, tiksliau po paros prasikankinimo, padarė cezario pjūvį. Nes kaklelis niekaip nesidarė verysad.gif . Su niekuom nesitarėm, be to mes ne iš Kauno. Tai nusiskundimų gydytojams neturiu, bet va akušerė, kuri tą parą mane prižiūrėjo, tai galiu papeikti. Grynai žmogus stovi ir netiesiogiai prašo, kad mokėtum. Nors nieko ji nedarė, tik vaistus suleido ir pamatuodavo tonusus.
Po operacijos, mes su vyru pasiėmėm mokamą palatą thumbup.gif . Teko ilgai pragulėt, nes man infekcija įsimetė. Gydytoja ginekologė eidavo kasdien, akušerė palatos, Danutė vardas, iš vis nerealiai elgėsi. Galėjai pagalvoti, kad esu viena pacientė, kuria rūpinosi. Naijagimių sesutės irgi puikios, naktimis po keturis kartus ateidavo, padėdavo pamaitinti kleckę. Mat mūsų dukrytė su charakteriu, nuo pirmos paros norėjo valgyt, o žįsti krūties teiosingai atsisakydavo doh.gif .
Tai bendrai ir mano ir vyro nuomonė: jei bus kitas vaikas, tik KMUK thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(emaliukas @ 2006 11 26, 20:41)
laba tikrai nenumirsi viskas ten gerai  thumbup.gif juk visiems visko pasitaiko ir kekvienam skirtingai atrodo.

tikrai nenumiriau biggrin.gif ir esu na gal ne 100 proc bet patenkinta viskuom
QUOTE(LaVil @ 2006 12 04, 21:27)
Pritariu, tie telefoniniai kvietimai.... verysad.gif ....

man tik idomu, ko jus tikejotes is tu akuseriu ir gydytoju? kad lakstys istisai ir klausines gal ko reik? man isvis galeju ju kaip ir nebut. skambinau per 3 paras 3 kart i vaiku skyriu tik. aisku akusere masiravo bent kelis kart per diena tai jei kokie klausimai, tai atsakydavo. gaila jos vardo neatsimenu
QUOTE(Eglute:} @ 2006 12 11, 09:05)
as taip pat tik uz epidura thumbup.gif kam kentet ir keiktis kad daugiau negimdysi niekada,jei is gimdyglos galima iseit tik su gerais prisiminimais thumbup.gif ir taip pat jokiu šalutiniu poveikiu neturejau schmoll.gif

as sakiau kad epiduras blogai, bet kai pasake kad teks visa laika gulom but ir skausmai buvo nenormalus nors tik 3 cm atsidarymas, sutikau. ir tikrai nesigailiu. aisku man labai idomiai ta epidura pritaike, pajunge kazkoki aparata su vaistu dozatorium. skausmo nejauciau, bet vistiek tiek sutraukimai buvo ziaurus. ir vos ne dust pradedavau. tai net deguoni pajunge.
gimdyti pataikiau kai keites pamaina, tai net nzn nei gydytoju(vyras buvo, paskui moteris - abu labai jauni) nei akuseres(siaip labai faina stambi moteryte) vardu, pavardziu. tik akuserio kuris prieme mano mazute. jo pamirst neimanoma, nes kaip tycia netycia ta savaite nuejau i paskaitele apie gimdyma ir jis mus pavedziojo po gimdyklas. gryzus namo papasakojau mamai. tai ji pasake kad as pati pas ta akuseri gimiau biggrin.gif tai va, dvi kartas musu seimos prieme jis.
beja buvau tarusis su gydytoja kuri priziurejo mane visa nesruma, bet kai viena kata nuvaziavaua su netikrais saremiais ir ja issikvieciau nakti, tai sekanti karta kai vaziavau jai neskambinau is karto. kai jau pagulde, tik tada. bet isaiskejo kad esu vienintele gimdyve tai ji pasnekejo su gydytojais ir pasake kad manim gerai pasirupins jie.
Atsakyti
gimdžiau KMUK, gimdymu ir viskuom kas su juo susiję likau patenkinta, bet.... tuo metu kai gimdžiau buvo daromas remontas, palatose gulėjo po 3. Naktys bemiegės, jei ne vienas bliauna tai kitas. Ir sesutės tai katastrofa. Tuo metu buvo antplūdis, tai atėjo ruošt lovą kitai pagimdžiusiai ir bamba maždaug važiuokit namo nėr kur kitų guldyt (buvo praėję gal 5valandos po gimdymo).Dar netyčia sudaužiau termometrą doh.gif tai jau taip savo nepasitenkinimą parodė(mat teko eit sutvarkyt ir nutraukt pokalbį su kitom pletkų bobom, nes už durų gal 6 pletkino). Naujagimių sesutės tai thumbup.gif . Padėjo kiek galėjo. Nu bet antrą vis tiek ten gimdyčiau, tik imčiau mokamą palatą. lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau KMUK (nebuvo pasirinkimo) ir po gimdymo 5 paras buvau mokamoje palatoje. Kadangi niekam nieko nemokėjom, pinigai už palatą ir ramybę neatrodė dideli...
Atsakyti