QUOTE(emaliukas @ 2006 11 26, 19:41)
taigi as abu pagimdziau klinikose abu kartus susitarus visa pirma nestuma pas ta pacia ir lankiausi o antra pas kita gal du kartus buvau pries gimdima pasitikrinti.abu kartus po gimdimo prieziura buvo normali na aisku sesutes visada lauke kaskotai bet nieko nedaviau nesw nemaciau reikalo pakenciamai ir taip buvo aisku jei butu ka nors gavusios butu kur kas dazniau pasiteiravusios kaip kas. mazyliu sesutes tikrai buvo rupestingos i kekviena rupima klausima atsakydavo pora kartu buvau net pasikvietus kai buvo neaiskumu del banbutes valimo ir krutu.Tikrai nesigailiu kad gimdziau klinikose manau kas aktarus liecia tai tikrai geri aisku kekvienas turi savo kaina.As meniskai man gyditoja Armaitiene labaipatiko pas ja antra vaikuti gimdziau tokios nuostabios ir profisionalios daktares dar nesu sutikusi sis gimdimas man kainavo 550 lt ir pasigulde pas save vienutej buvo smagu pirmas gimdimas toks smagus nebuvo prisimenu kaip baisoka filma biskuti buvo su komplikacijom,bet ta daktare jau nebedirba jau pencijoj turbut kitaip ir negalejo kitaip buti nes kai as gimdziau tuo paciu metu pas ta daktare gimde dar 7 mamos as buvau astunta tai isvaizduokit ibega i gimdykla ir klause dar negimdai ,dar ne ir toliau varo i kita gimdykla tai apidura suleido kai alpti nuo skausmu pradejau likus iki vaikucio gimimo 5 min. tai biski nesamone.O per antara gimdima visa laika daktare prabuvo sale klausinejo visokiu nesamoniu kad ti apie skausma kuo maziau galvociau ir nereikejo nei skatinanciu nei nuskausminanciu viskas gavosi naturalna. va kiek cia as prirasiau
Aš sprendžiu dilema. Tarp mano gimdymų panašus skirtumas kaip ir pas tave. Pirmas gimdymas buvo labai skausmingas. Antrą planuoju su epidūrų, et galvoju, gal antras ir taip būtų mažiau skausmingas, ypač kad ne taip seniai pirmas gimdymas buvo