QUOTE(GABO @ 2006 11 20, 14:19)
Taigi ... Spręskite pačios... Nu, mano vaiko mirtinai nesušaldė, pamaitino naktį arba ne, tik neaišku kuo, nu tai aš ir tuo turėčiau būt patenkinta... Čia tai yra normalu... Juk taip???? Juk vaikas išgyveno... ir to užtenka...? Ar ne?
Tai tokia ta istorija...
Pirmus du berniukus gimdžiau II ligoninėj ir tečią turėjau tenai gimdyt... ir su gydytoju buvau susitarusi, ir turiu su kuo palyginti...
Tai tiek kolkas... jei dar iškils kokių klausimų, būtinai pasistengsiu atsakyti...
Tikrai nelinkėčiau to nei vienai, ir tikiuosi, kad ir kur Jūs gimdysite , viskas bus gerai...
Taigi sėkmės....
Tai tokia ta istorija...
Pirmus du berniukus gimdžiau II ligoninėj ir tečią turėjau tenai gimdyt... ir su gydytoju buvau susitarusi, ir turiu su kuo palyginti...
Tai tiek kolkas... jei dar iškils kokių klausimų, būtinai pasistengsiu atsakyti...
Tikrai nelinkėčiau to nei vienai, ir tikiuosi, kad ir kur Jūs gimdysite , viskas bus gerai...
Taigi sėkmės....
na, panašaus pasakojimo ir tikėjausi. Tik viena kas nustebino, tu pagimdei namie, ar kaip čia suprast? Greitosios tai prie klinikų personalo nereikėtų rišti. Man tiesiai buvo pasakyta, kad jei jau kas, jei anksčiau gimdai, patartina pačiai kažkaip transportą susiorganizuoti, nes klinikos važiuoja tik 2km aplink jas. Taigi, ten galėjo visai ne klinikų greitukė būti. Kad greitukėms būtų kažkokie sentimentai, kad tavo vyro nėr šalia ar kas, tai irgi nelabai aš priimčiau kaip kritiką. Jiems tai kasdieninis darbas, jiems ne vyras rūpi, o jei per vėlai vaiką pristatytų, tai būtų didenė tragedija nei namie likęs vyras. Arba aš nesupratau iš pasakojimo.
Dėl atkeltos kambariokės tai jau čia mieloji mamyte, netgi turėčiau tau paprieštarauti. Pati sakei, kad pradžioj gavot pagyventi vieni. Pati su tuo susudūriau. Ten stengiamasi neguldyti nepagimdžiusios, su jau pagimdžiusia, arba, nelaimingai pagimdžiusios su sveiku vaiku. Vienutės galėjo būti užimtos, nes jos vis labiau populiarios darosi. Bet tai džiaukis, surado išeitį - gulėjot nevienutėj vieni. O kad atkėlė, nu tai o ką daryti, jei nebuvo kur guldyti??? Dėl triukšmo, tai vėlgi, čia ne poilsio namai, čia atvažiuoji atlikti labai svarbaus darbo. Na, jūs nesuspėjot, atvažiavot po visko. Bet tas pastatas toks popierinis. Ką daryti darbuotojams, jei reikia skalbinius vežti? Rankom nešti? O jei tų skalbinių, ar lėkščių yra ne viena dešimtis? Namie tai gali pasiderinti namiškiai, bet ten taigi reikia žmonėms dirbti
Gal būt būtų galima mane nejautrumu apkaltinti, bet tai tik mano nuomonė į visą šią situaciją. Aišku, mamai tuo metu niekas nesvarbu tik ji ir vaikelis, bet reikia kažkokio supratingumo turėt ir kitų atžvilgiu.
Tokiu atveju gal ir man reikėjo reikšti nepasitenkinimą, kai po 10 dienų gulėjimo mus šeštadienį turėjo išrašyti iš ryto, o išrašė tik gerokai į pavakarę. PAsidomėjom kodėl. PAsirodo, tą naktį buvo 11 gimdymų, iš jų 13 naujagimių, tai seselės ne vaikščiojo, o bėgiojo . Irgi galėčiau pasakyti: čia jų bėdos, man neįdomu, man svarbiausia, kad mane turėjo išrašyt laiku, o neišrašė... bet nesakiau, ne tai buvo svarbiausia...