Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

Sveikutes,
buvo smagu apskaityti jusu nuoones smile.gif as gimdysiu tarp kaledu ir naujuju blush2.gif bent taip turetu buti ax.gif noriu paklausti kada reikia pareiksti nora, apie ta vienute ir taip pat gal galite kokiu reikmenuku reikia gimdyvei ir mazylei bei teveliui per gimdyma - t.y. ka klinikos duoda ir ka reikia atsivezti smile.gif
Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2006 11 04, 17:57)
Sveikutes,
buvo smagu apskaityti jusu nuoones smile.gif as gimdysiu tarp kaledu ir naujuju  blush2.gif  bent taip turetu buti ax.gif  noriu paklausti kada reikia pareiksti nora, apie ta vienute ir taip pat gal galite kokiu reikmenuku reikia gimdyvei ir mazylei bei teveliui per gimdyma - t.y. ka klinikos duoda ir ka reikia atsivezti smile.gif
Is anksto dekoju 4u.gif

Tai gimdysi tokiu pat metu kaip aš pirmąją gimdžiau smile.gif . Į gimdyklą nereikia nieko vežtis, svarbiausi atributai - tėvelis ir fotoaparatas, nes mamytė, savaime suprantama, pilvą su savimi pasiims biggrin.gif. Geriausiai namie būti susidėjus rankšluostį, dantų pastą, šepetuką, tualetinį popierių - visas priemones, ką imtumėt į ligoninę. Leliukui tai, jei nieko nebūsit pasiėmę, dar gimdykloje uždės klinikų rūbelius. Nėra jie jau tokie išsvajoti, bet švarūs ir iki kol tėvelis po gimdymo atveš paruoštus kūdikio rūbelius, jie pilnai atliks savo funkciją. Pampersų visokiausių dydžių yra klinikos vaistinėje, be to, klinikos dovanoja berods pirmus pampersus, kremuką. Servetėlių irgi yra vaistinėlėj. Nežinau, antrą kartą važiuodama gimdyti, visokių higienos priemonių neimsiu. Dar žiūrint iš kokio tu miesto, nes jei vietoj, tai galit viską susiruošę namie laikyti.
Atsakyti
QUOTE(Nikkita @ 2006 11 04, 20:08)
Tai gimdysi tokiu pat metu kaip aš pirmąją gimdžiau smile.gif . Į gimdyklą nereikia nieko vežtis, svarbiausi atributai - tėvelis ir fotoaparatas, nes mamytė, savaime suprantama, pilvą su savimi pasiims biggrin.gif. Geriausiai namie būti susidėjus rankšluostį, dantų pastą, šepetuką, tualetinį popierių - visas priemones, ką imtumėt į ligoninę. Leliukui tai, jei nieko nebūsit pasiėmę, dar gimdykloje uždės klinikų rūbelius. Nėra jie jau tokie išsvajoti, bet švarūs ir iki kol tėvelis po gimdymo atveš paruoštus kūdikio rūbelius, jie pilnai atliks savo funkciją. Pampersų visokiausių dydžių yra klinikos vaistinėje, be to, klinikos dovanoja berods pirmus pampersus, kremuką. Servetėlių irgi yra vaistinėlėj. Nežinau, antrą kartą važiuodama gimdyti, visokių higienos priemonių neimsiu. Dar žiūrint iš kokio tu miesto, nes jei vietoj, tai galit viską susiruošę namie laikyti.

Na seip mes is Kauno.... Tai sakai jokiu naktiniu nereikia g.gif o kaip tie pogimdybiniai iklotai??? ir jei plysiu ar kirps kaip ten su tais antiseptiniais purskikliais? tinklinem kelnaitem?
Nikkita tai gal gali papasakoti man i AZ ko reikia sausinukui mazyliui? smile.gif cia jo kraiteliui ir t.t.
Atsakyti
ir dar norejau paklausti kaip ten su skutimu? reikia vaziuoti nusiskutus, ten nuskuta ar neskuta ir nereikia? Ir kaip su klizma? stato ar ne? ar reikia paciai pasistatyti? As cia tokia nepatyrus busima mamka... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2006 11 04, 18:56)
Na seip mes is Kauno.... Tai sakai jokiu naktiniu nereikia g.gif  o kaip tie pogimdybiniai iklotai??? ir jei plysiu ar kirps kaip ten su tais antiseptiniais purskikliais? tinklinem kelnaitem?
Nikkita tai gal gali papasakoti man i AZ ko reikia sausinukui mazyliui? smile.gif cia jo kraiteliui ir t.t.

na, aš šiaip ir į ligoninę guldamasi visada savo naktinius pasiimu. Klinikų palas priverstinai reikia bent parą nešioti, jei viskas tvarkoj, po to pereini prie savo asmeninių drabužių ir įklotų. Jei plyši ir bet kuriuo kitu atveju visą tą tavo buvimo laiką tavo prižiūrės akušerė, kuri kasdien tave ten apiplauna, dezinfekuoja. Bent mano akušerė (Regina, dirbo antram aukšte) tai buvo super moteriškė. Ana ne tik tuom rūpinosi, bet dfar buvo to aukšto vyr akušerė, buvo atsakinga, kad palata du kartus į parą būtų plaunama, kad šiukšlių dėžės būtų išnešamos. Kūdikio kraitelis... Na, mes nuvažiavom absoliučiai be nieko, vėliau gulėjom reanimacijoje, tai tik po 5 dienų apvilkom savais gražiais rūbeliais. Pampersus pirkom klinikose. Kažkaip tikrai neprireikė to ilgo sąrašo daiktų, ką mamos atsikopijuoja viena iš kitos ir susirenka važiuodamos į klinikas. Jei gerai pamenu, tai daiktus reikia priduoti priėmime pradžioje. O be to, viena ką mus įspėjo, tai saugoti savo asmeninius daiktus, nes buvo labai įžūlių vagysčių atveju ten.
Atsakyti
QUOTE(Nikkita @ 2006 11 04, 21:42)
na, aš šiaip ir į ligoninę guldamasi visada savo naktinius pasiimu. Klinikų palas priverstinai reikia bent parą nešioti, jei viskas tvarkoj, po to pereini prie savo asmeninių drabužių ir įklotų.  Jei plyši ir bet kuriuo kitu atveju visą tą tavo buvimo laiką tavo prižiūrės akušerė, kuri kasdien tave ten apiplauna, dezinfekuoja. Bent mano akušerė (Regina, dirbo antram aukšte) tai buvo super moteriškė. Ana ne tik tuom rūpinosi, bet dfar buvo to aukšto vyr akušerė, buvo atsakinga, kad palata du kartus į parą būtų plaunama, kad šiukšlių dėžės būtų išnešamos. Kūdikio kraitelis... Na, mes nuvažiavom absoliučiai be nieko, vėliau gulėjom reanimacijoje, tai tik po 5 dienų apvilkom savais gražiais rūbeliais. Pampersus pirkom klinikose. Kažkaip tikrai neprireikė to ilgo sąrašo daiktų, ką mamos atsikopijuoja viena iš kitos ir susirenka važiuodamos į klinikas. Jei gerai pamenu, tai daiktus reikia priduoti priėmime pradžioje. O be to, viena ką mus įspėjo, tai saugoti savo asmeninius daiktus, nes buvo labai įžūlių vagysčių atveju ten.

o tai jei kraujuoji ir sukruvini tuos savo naktinukus?... g.gif kiek zinau, kad kitose ligoninese lyg duoda ir pakeicia jei paprasai...
Beje del skutimo nepasakei blush2.gif
O tai vyras tu asm daiktu negali paimti, vistiek i saugykla juos paima?
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2006 11 04, 20:04)
o tai jei kraujuoji ir sukruvini tuos savo naktinukus?... g.gif  kiek zinau, kad kitose ligoninese lyg duoda ir pakeicia jei paprasai...
Beje del skutimo nepasakei blush2.gif
O tai vyras tu asm daiktu negali paimti, vistiek i saugykla juos paima?

tai aišku, duoda klinikos naktinius, ir jei tau nieko, tu juos gali nešioti visas dienas. Palas pakeičia ir papildo kasdiena. Man kažkaip jaukiau buvo nešioti savus, nežiūrint į galimybę susikruvinti.

o kas dėl skutimosi? Nežinau, paskutinį mėnesį nelabai pasiekiau aš ten apsiskusti biggrin.gif , pagaliau man tai neatrodė labai didelė esmė. Tikrai nepamenu, kad mane skustų ir prieš gimdymą.

Tai žinoma, kad vyras gali asmeninius daiktus paimti. Tik esmė tame, kad nereikia kaip dauguma mamyčių čia susirašo įvairiausių daiktų, kaip vonelė ar dar kažko panašaus. Aišku, čia kiekvienos asmeninis reikalas. Kažkada esu mačiusi tokį sąrašėlį, jis susidėjo iš 60 punktų... doh.gif

Tik dabar pamačiau kad klausei dėl klizmos. Patartina važiuojant per daug neprisiryti. Klizmų kiek žinau, nestato. Aišku, būna, kad gimdymo metu moteriškė apsivaro, bet daktarų tuo tikrai nenustebinsi, o kai tau finaliniai sąrėmiai tai tikrai tau iki lempos kas ten tau darosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkita: 04 lapkričio 2006 - 20:21
QUOTE(Nikkita @ 2006 11 04, 22:20)
tai aišku, duoda klinikos naktinius, ir jei tau nieko, tu juos gali nešioti visas dienas. Palas pakeičia ir papildo kasdiena. Man kažkaip jaukiau buvo nešioti savus, nežiūrint į galimybę susikruvinti.

o kas dėl skutimosi? Nežinau, paskutinį mėnesį nelabai pasiekiau aš ten apsiskusti  biggrin.gif , pagaliau man tai neatrodė labai didelė esmė. Tikrai nepamenu, kad mane skustų ir prieš gimdymą.

Tai žinoma, kad vyras gali asmeninius daiktus paimti. Tik esmė tame, kad nereikia kaip dauguma mamyčių čia susirašo įvairiausių daiktų, kaip vonelė ar dar kažko panašaus. Aišku, čia kiekvienos asmeninis reikalas. Kažkada esu mačiusi tokį sąrašėlį, jis susidėjo iš 60 punktų...  doh.gif

Tik dabar pamačiau kad klausei dėl klizmos. Patartina važiuojant per daug neprisiryti. Klizmų kiek žinau, nestato. Aišku, būna, kad gimdymo metu moteriškė apsivaro, bet daktarų tuo tikrai nenustebinsi, o kai tau finaliniai sąrėmiai tai tikrai tau iki lempos kas ten tau darosi smile.gif

Aciu dideliausiai smile.gif
beje ziuriu, kad esi ipusejusi nestuma smile.gif sveikinu 4u.gif kaip smagu - pavasarinuka turesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2006 11 04, 20:26)
Aciu dideliausiai smile.gif
beje ziuriu, kad esi ipusejusi nestuma smile.gif sveikinu 4u.gif  kaip smagu - pavasarinuka turesi smile.gif

Nėr už ką. Kažkaip atsigamino ta stebūklinga diena , kai dukra gimė wub.gif , ypač, kad irgi planuoji taršventyje gimdyti 4u.gif . O pas ką gimdysi, jei ne paslaptis? Ar nesitarus važiuosi?

Taip, laukiu kovinuko bernelio smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Nikkita @ 2006 11 04, 22:31)
Nėr už ką. Kažkaip atsigamino ta stebūklinga diena , kai dukra gimė  wub.gif , ypač, kad irgi planuoji taršventyje gimdyti  4u.gif . O pas ką gimdysi, jei ne paslaptis? Ar nesitarus važiuosi?

Taip, laukiu kovinuko bernelio smile.gif

As pas M. kliucinska planuoju, pas ji ir dabar lankausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2006 11 04, 20:45)
As pas M. kliucinska planuoju, pas ji ir dabar lankausi smile.gif

thumbup.gif . Kaip supratau, jei mano daktarėlis dėl kokių nors priežasčių negalėtų man pagelbėti, tai būtent Kliučinskui mane nukreiptų. SĖKMĖS!
Atsakyti
QUOTE(Nikkita @ 2006 11 04, 22:49)
thumbup.gif . Kaip supratau, jei mano daktarėlis dėl kokių nors priežasčių negalėtų man pagelbėti, tai būtent Kliučinskui mane nukreiptų. SĖKMĖS!

sako atsakingais momentais dekoti negalima 4u.gif Tikiuosi, kad mums abiems bus viskas SUPER thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti