as irgi pries keleta menesiu galvojau, kur gimdyti. Buvo minciu ir Krikscioniskuose, nes apie ju personala girdejau tik labai daug gero, ir Mazylyje - dabar ziuriu kaip ir mada ten gimdyti

Bet sitas mano pasirinkimas galbut ir leme sekminga gimdymo baigti.
Gimdymas vyko labai sklandziai, nuo vandenu nubegimo iki vaisiaus isstumimo praejo tik 53 minutes. Rodos viskas labai idealu, vaikutis sveikas. Tik gimusi, t.y. gimusia

Tai va tokia situacija, kai pagimdai visai sveika vaikuti, o po poros valandu matai kaip tu jo netenki. Man labai pasiseke, kad gimdziau klinikose, nes buvo staigiai sureaguota ir imtasi gydymo. Jei toks atvejis atsitiktu kituose mazesniuose gimdymo namuose, vistiek lelius butu vezamas i klinikas. Transportavimo ir veliau ligos diagnozavimo laikas yra labai nenaudingas leliaus sveikatos buklei.
Pacia infekcija lelius gavo is manes. Kaip gydytojas aiskino, kiekvienas mes turime ivairiausiu bakteriju ir antibakteriju jas neutralizuoti. Mano lelius gavo tu bakteriju, o antibakterijos nesigamino. Aisku, galima buvo pries gimdyma suzinoti, ar pas mane tu bakteriju buvo, bet taip jau gavosi, kad gimdziau anksciau laiko. Daktaras eme megini istirti, ar yra pas mane B grupes streptokoku ta diena, kai as pagimdziau. Tyrimo atsakymai buvo jau veliau, kai pablogejo mano leles sveikata. Taigi, niekas nuo to neapsaugotas

Tiesa pasakius, apie kliniku personala, svara ir prieziura galiu pasakyti tik daug gero. Palatos valomos du kartus per diena, siuksliu dezes keiciamos net nezinau kiek kartu, bet tikrai daugiau nei tris kartus per diena

Asmeniskai tai didziausia padeka ir pagarba mano daktarui Tomui Birzieciui. Kaip jis sako, dare, ka turejo padaryti. Bet tikrai visas 10 dienu kol ten gulejau, manim buvo rupinamasi, kad net isejus is ligonines baisu pasidare netekti tokios prieziuros