Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai palieka nėščias moteris?

[quote=ngute,2007 08 12, 00:14]
Man kazkaip atrodo kad tas "nesciuju palikimas" per daug sureiksminamas... ...siaip manau buna ivairiausiu priezasciu, ir nepriklausomai nuo to nescia ar nenescia, skiriasi poros po to taikosi, vel skiriasi.... toks gyvenimas blush2.gif

Atleisk, jei busiu ziauri, bet kartais geriau masty, ka rasai... Nelinkiu niekad to patirti, bet suvokti galetum labiau. Kalbu is patirties.
[/quote]

cia mes galim kalbeti iki begalybes, susirasi kita, pamils ir tt. aisku, kad taip, juk nebliausi istisas dienas. reikia kurti kluba koki, visu tu kurie yra palikti smile.gif))
[/quote]
thumbup.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savani: 15 rugpjūčio 2007 - 17:34
na, kada moteris būna palikta būtent nėštumo laiktarpiu-tai tik parodo vyro netaskingumą. Juo labiau, kai moteris laukiasi "jo" vaikučio... verysad.gif Tokie vyrai neverti jokios temos ir klubo. Žinoma, ši tema neišsemiama-čia galima rašyti monogarfiją... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(asoptimiste @ 2007 08 16, 11:33)
na, kada moteris būna palikta būtent nėštumo laiktarpiu-tai tik parodo vyro netaskingumą.

O kada jau vyras gali palikti moterį išlikdamas "atsakingu"?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 16, 12:16)

Medini, tai net ir per atostogas negali be SM lotuliukas.gif
o siaip jei rimtai, tai panasu,kad nescios palikt negali, kai vaikas mazas irgi negali, kai mokosi vidurinej ir studijuoja ir negali, kai baigia mokslus, tai irgi negali - tipo iskeite zmona,su kuria nugyveno tiek laiko ir vaikus uzaugino i jaunesne cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 08 16, 12:20)
Medini, tai net ir per atostogas negali be SM  lotuliukas.gif

Aš jau darbe.
O kiti jūsų samprotavimai mane liūdina... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 16, 12:25)
Aš jau darbe.
O kiti jūsų samprotavimai mane liūdina... verysad.gif

ai, pamirsau pridet,kad cia su sarkazmu pasisakyta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 08 16, 12:31)
ai, pamirsau pridet,kad cia su sarkazmu pasisakyta  rolleyes.gif

Tą aš supratau... bet iš tiesų tai juk taip ir gaunasi ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 16, 10:16)

šiuo atvėju - vyras tūrėtų būti kantrus ir nepulti į kraštutinumus mirksiukas.gif Kodėl būtent tada, kai moteris laukiasi? Kodėl ne prieš tai, ar ne po to? Yra ir tokių, kurie tiesiog neatlaiko nėštumo laikotarpio ir tuomet paaiškėja, kad nebuvo čia jokios meilės, o tik lova siejo... verysad.gif Atsakingumas - kuomet yra pilnai pasirupinama savo atžala-čia liečia tiek vyrą, tiek moterį. Dažnai būna, kad vyrai su kuria gyvena tos ir vaikučius myli blink.gif Jokiu būdu netaikau tai visiems vyrams tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 16, 12:39)
Tą aš supratau... bet iš tiesų tai juk taip ir gaunasi ar ne?

pasak bobuciu taip turi buti ax.gif
ai, beje, jei susitikineciau su vyru 5 metus, viskas butu grazu, planai ir t.t. iki zinios apie nestuma ir tada sakytu -sorry, su tavim tai neplanuoju, daryk aborta, tai jau pasiusciau rolleyes.gif velniams man tiek laiko gaisino smegenis pudrindamas jei nieko neplanuoja rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 16 rugpjūčio 2007 - 11:46
QUOTE(asoptimiste @ 2007 08 16, 12:44)
Atsakingumas - kuomet yra pilnai pasirupinama savo atžala-čia liečia tiek vyrą, tiek moterį.

O ką tai reiškia - pilnai pasirūpinama? Tarkim sugyveno du žmogeliai vaikutį. Bet nesiklosto jiems gyvenimas. Tai ką vyras turi daryti? Kada? Kaip?
Atsakyti
kiekvienas renkasi tai, kas jam priimtiniausia bigsmile.gif o bobutės irgi buvo paliktos ir buvo "veronikų", taigi bobutės ne kokios ateivės lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 08 16, 10:46)
O ką tai reiškia - pilnai pasirūpinama? Tarkim sugyveno du žmogeliai vaikutį. Bet nesiklosto jiems gyvenimas. Tai ką vyras turi daryti? Kada? Kaip?

Šis terminas svetimas daugeliui...liūdna... verysad.gif Manau, kad abu tėvai rūpinasi vaiko gerove-jokiu būdu netampa priešais, nors tai ir labai sunku g.gif Abiems turi rūpėti ką vaikas veikia laisvalaikiu, kaip mokosi ir pan. Šiuo metu yra labiau priimtina numesti viską tam, kuris augina, tačiau "darė" tą leliuką tai abu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asoptimiste @ 2007 08 16, 12:49)
kiekvienas renkasi tai, kas jam priimtiniausia bigsmile.gif  o bobutės irgi buvo paliktos ir buvo "veronikų", taigi bobutės ne kokios ateivės lotuliukas.gif

Jeigu tai atsakymas į mano konkretų klausimą, tai savo samprotavimus apie vyrų neatsakingumą taip pat apvilkite į niekalo rūbą, kad jų niekas nesuprastų.
Atsakyti