Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai palieka nėščias moteris?

QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 01, 22:08)

Taigi, viskas dabar priklauso nuo keliu salygu

- kaip labai vyras myli moteri
- kaip labai moteris moka valdytis
- ar yra buitiniu problemu
- ar ilgai vyras gali iskesti be sekso
- ar moteris sugeba isvengti visisko sumamejimo

tai butent-kiek vyras myli moteri ir moteris ji mirksiukas.gif butinas tarpusavio supratimas. jei moteris myli vyra, ji stengsis bent jau paaiskinti, kodel viskas taip vyksta-ji suirzusi, pyksta be priezasciu, etc...as labai blogai jauciuosi, mums 1 trimestras, tai stengiuosi bent jau paglostyti vakare saviskiui nugaryte-jis tai be galo megsta wub.gif ir be abejo-seksas-na net jei labai blogai jautesi, kai uzveda-viskas imanoma, nei karto nesu atsisakiusi...na ne 20 metu, kad nesuprasciau, kaip tai svarbu, tuo labiau kad musu santykiai tuom praktiskai gristi mirksiukas.gif tai va-atgal gaunu labai daug, tiesiog esu aptarnaujama, nors pries darydama vaikuti suokiau, kad busiu stipri ir niekas nepasikeis blush2.gif irzli nesu, 1 karta tiesa uzsipuoliau del visu vyru nuodemiu, bet atsiprasiau ir paaiskinau, kad pati nesuprantu, kas man cai sove i galva. tiesiog buna dienu, kai negaliu is lovos atsikelti...karta mane kazkaip supranta...
sumamet nesiruosiu tikrai mirksiukas.gif

taip, pauliau, visa tai ka tu rasei, tiesa, ir nemanyk, kad mes, moterys, to nesuprantam...bet siais konkreciais temos atvejais nelabai tinka-abi paliko per daug greitai mano galva g.gif ir tokie pasiaiskinimai "privare draugams ir tevams" mazu maziausiai nerimtai atrodo, jei zmones brandus ir myli 1 kita...cia greiciausiai branda ir meile nekvepia...

Atsakyti
hmm, iskilo klausimas. Kodel vyrus kaltinat nebrandumu ar nenoru prisiimti atsakomybes? Kodel jie turi buti "vyriskais" ir "atsakingais", o tai yra daryti kaip jums to norisi. Juk jei mergina nera subrendusi seksui, tai vyras ja privertes buti subrendusia butu elementarus prievartautojas. O tai jei vyras nenori seimos, tai jau jus turit teise ji i tai painioti.

Patarimas, buti uz save atsakingomis ir visomis savo isgalemis stengtis, kad vyras, jusu nuomone nesubrendes seimai jums nepadarytu vaiko. Ir tai jusu galiose. Butu vyriskos kontracepcines tabletes, manau dauguma "nesubrendeliu" jas su malonumu gertu. Sakot butu salutiniu poveikiu, nebeda, nuo geru vakareliu irgi buna daug salutiniu poveikiu. As nebandau suversti kazkokios mistines atsakomybes ant jusu peciu, tiesiog sakau, kad reikia savo laimei savimi rupintis.

Be to, bandykit ieskoti ilgalaikiu santykiu ar seimos su zmogum, kuris to is tiesu, ir nuosirdziai nori. Nes dazniausiai, vyrai pasiduoda (kas yra geda vyru giminei) ikalbami tuoktis ar sudaryti ilgalaike partneryste. Jei moterys labiau save myletu, gerbtu savo nepriklausomybe, neskubetu su santykiais, tai ir maziau skirybu butu, maziau paliktu vaiku.

Tikiuosi, teisingai supratot, atsiradus vaikui, vyrai turi apsiimti dali pareigu, tiek kiek gauna teisiu i vaika. Dazniausiai nei tu, nei anu daug moteris nenori perleisti. O vaiko auginimas ne seimoje - sunkus dalykas, laimes nepriduoda, todel butu puiku, neprisidaryti ju jei nera aiskiu santykiu, nes priemoniu apsaugai tikrai yra. Na o jei jau taip atsitiko, tiesiog nesiparinti.
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 03, 00:04)
hmm, iskilo klausimas. Kodel vyrus kaltinat nebrandumu ar nenoru prisiimti atsakomybes? Kodel jie turi buti "vyriskais" ir "atsakingais", o tai yra daryti kaip jums to norisi. Juk jei mergina nera subrendusi seksui, tai vyras ja privertes buti subrendusia butu elementarus prievartautojas. O tai jei vyras nenori seimos, tai jau jus turit teise ji i tai painioti.

Aukso žodžiai, tik taip ir ne kitaip smile.gif
Santuoka reikalinga kam? Kad įteisintų palikuonis ir aprašytų turtinius santykius. Nori kūdikio be santuokos - esi lygiai taip pat neatsakinga, kaip ir vaiką darantis vyriškis. Kas dar blogiau - moteris žino ar numano, kada jai reikia saugotis labiausiai, o vyras apie moteriškus ciklus nelabai nusimano, nebent turi arklišką uoslę ir yra ginekologas wink.gif

Bet šiaip, gaila, kad taip atsitiko, ir tikėkimės, kad nebus taip, kad kitoje šeimoje negalės turėti vaikų ir paskui graušis visą gyvenimą...

O logika gali būti tokia - jeigu jam buvai tik gražus žaisliukas, tai formai sugedus, tave pametė. Arba jau mąstė apie tai ir kūdikio atsiradimas pastūmėjo viską baigti greičiau, kad kūdikis nepažintų tėvo. Nors man sunku tai suprasti, tiesą sakant.
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 03, 00:04)
hmm, iskilo klausimas. Kodel vyrus kaltinat nebrandumu ar nenoru prisiimti atsakomybes? Kodel jie turi buti "vyriskais" ir "atsakingais",

oje aš tai tikrai vienos pusės konkrečiai temos atveju nekaltinu ax.gif

man tai viskas pakankamai paprasta. na merginos tikrai per daug reikalaujam iš vyriškių. juk jiems kiek nori kalk į galvą PMS simptomus, kas yra nėštumas, etc, nelabai jei tai supranta ir ilgos ir daug užuojautos tikėtis tikrai nereikia. juk vyrai tikrai ilgai neslaugo sergančių žmonų ar vaikų-eina lengviausiu keliu-susiranda kitus....na tiesiog taip yra gamtos surėdyta- jiems svarbu giminės pratęsimas, pats procesas, ne vaikai, nėra labai svarbu su kuo ir kaip, o mums gamtos duota rūpintis, jaustis atsakingai, kad tie palikuonys būtų saugūs...na...yra išimčių, sutinku, bet tikrai jos labai retos...ir nereikia vieniems ant kitų širsti: mes moterys-jūs vyrai. ir tik tarpusavio, dar kartą pabrėžiu, o ne tik vyrų, supratimas ir branda gali auginti santykius...na...nebent pasitaikytų karšta pupytė vyro kelyje-tada ko gero neikas nepadėtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif :lotuliukas:nulėktų liežuvėlį iškišęs lotuliukas.gif

Zinot ką dar pagalvojau-jums vyručiai paprasčiausiai pasisekė kad Lietuvoj gimėt-visos gražios, lieknos, kas antra modelis, bepigu lakstyt nuo žiedelio prie žiedelio ir išsikalinėt kiekvienam lochui, baisuokliai jūs tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 03 rugpjūčio 2007 - 10:01
QUOTE(amika @ 2007 05 20, 20:16)
Mane paliko draugas nescia del kitos merginos, paskui buvo sugrizes ir po to kai gime lelius ir jam suejo 1 men -liepe mum issikraustyt....dabar gyvena su ta kita.
Negi vyrams neskauda sirdies kai palieka dar negimusi savo vaikuti....arba kai jis gime? Negi neskauda palikt ir atsisakyt savo kuno ir kraujo del kazkokios moters, kuri gali but ne pirma ir nepaskutine?

labai butu idomu suzinot vyru nuomone....aciu

Nesuprantu, kaip jie gali sitaip elgtis, kaip gali palikti savo kudikelius.Stiprybes tau auginant savo maziuka 4u.gif
Atsakyti
Perla, paskaityk ka anksciau rasiau, mano nuomone, ten buvo tik vienos puses versija. Be to, vyrai jau pradejo imunizuotis nuo moteru manipuliavimu nestumu ir vaikais (nekalbu apie konkretu amikos atveja, nes jo nezinau). Ir moteris, ir vyras turi labai labai atidziai rinktis su kuo tureti vaikus. Dabar yra pakankamai priemoniu saugotis.
Atsakyti
QUOTE(amika @ 2007 05 22, 16:20)
tai tu idealus tetis ir vyras...bet ne visi tokie...sad.gif

ot tai idealybė, užtai kad nepalieka laugh.gif laugh.gif laugh.gif
šaunuolis nebent todėl, kad nebijo mamkoms pareikšt išdidžiai didis.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 05 25, 13:56)
na va matai, tavo tėtis rado jam skirtą puselę thumbup.gif  drinks_cheers.gif

o šiaip...per daug vyrų nesmerkiu...aš tikrai nesu apkūni, na greičiau jau liesa, bet ir 1-as vyras rodydavo, kur reiktų nupjaut, kad būčiau ideali, ir antras sako apie pilviuką: jei taip toliau, tai...
na jie tokie yra, juk myli akimis...

Gautų per makaulę ir dar paprašytų, jei drįstų rimtai sakyt, kad aš stora dėl nėštumo blink.gif blink.gif blink.gif
Abejoju, kad kada taip būtų, nes jis džiaugiasi, aš jam su pilvuku pati gražiausia, ir pyksta jei paslapstyt noriu (man dar tik 5 menesiai).

Paulius sav labai viską gerai aprašė. Aš dažnai nesivaldau, ir nesistengiu valdytis, vapšie nervai nelaiko, esu kažkokia ragana, dar ir vitaminų dėl neštumo negaliu gert, kad nervai susitvarkytų, bet maniškis labai mane supranta unsure.gif Retai kada pratrūksta. Va ir šiandien iškoliojau, apvadinau, grįžo, bučiuoja, myli, viskas gerai, man kaip akmuo nukrito tas pyktis. Gal kartais gerai, kai žmonės skirtingi, kas būtų, jei abu būtume degtukai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 10 rugpjūčio 2007 - 19:01
Abo, mane stebina tavo pasitikejimas savimi, nesakau, kad yra del ko nerimauti, tik nemanau, kad ilgai tavo vyrui tie nervai laikys. Nors nenoriu pries tave nieko asmeniskai blogo sakyti, taciau tas moteru nesivaldymas pykti isliejant ant mylimo ir mylincio vyro yra baisiausias dalykas. Cia kaip moters musimas ar terorizavimas, o gal dar blogiau. Nors vyrai tvardosi, taciau nemanau, kad tavo zodziai jam i sirdi neina. As prisimenu kiekviena mano zmonos man pasakoma pikta zodi, nors ir stengiuosi i tai nereaguoti. Taciau po truputi tos nuoskaudos kaupiasi ir visai nesinori buti kieno nors, net ir mylimo moters bokso kriause, ant kurios ji savo nervus issilieja.

Kai paskaitai tokius pasakymus, tai visai kartais negaila, kad palieka, taciau realybeje zinau, kad palieka ramias ir geras, o "raganas", kaip tu, toliau kencia ir myli. Gal tiesiog vyrui pasamoneje pikta zmona asocijuojasi su mylincia, bet barancia motina. Reikia pripazinti, kad pasaulyje pilna ir sadistu, ir mazochistu, ir spresti is primo zvilgsnio negalima.
Atsakyti
Man kazkaip atrodo kad tas "nesciuju palikimas" per daug sureiksminamas... cia tas nestumas traktuojamas kaip kokia negalia ar liga, kad butu gailima moters ir mazdaug "palaukt" o tada jau palikti... blink.gif Sutinku, kad jei nors vienas is partneriu nera pasiruoses tureti vaiku, gali buti issiskyrimas kaip tik del to nestumo, gal del baimes atsakomybes... nezinau, kuo nesutikciau tai tikrai ne del sekso... (nebent abiem po 15- 16 metu ir hormonu audros)... pavyzdziui jei mano vyras sakykim sirgtu kokiu plauciu uzdegimu, butu jam temperatura, jis ilga laika tikrai nenoretu sekso, tai cia jau pakankama priezastis skirtis lotuliukas.gif ... nesamone... o del figuros... taip pat atrodo nesuprantamai, nebent jau minetas atvejis kai abiem sesiolika ir vyr.g atstovui geda pries draugus stora drauge turet doh.gif , o siaip manau buna ivairiausiu priezasciu, ir nepriklausomai nuo to nescia ar nenescia, skiriasi poros po to taikosi, vel skiriasi.... toks gyvenimas blush2.gif
Atsakyti
ngute,

hmm, teisingai rasai, pritariu. Taciau nestumas yra extremali padetis, kai moteris negali buti tokia pat aktyvi ir savim pasirupinanti, kaip kad vyras.

O del sekso visai nesutinku. Jei tavo vyras sirgtu 6 ar daugiau menesiu, tai manau turetum teise ir nuosalyje surasti sekso. Nes nezinau, kaip jus, bet daugiau nei 6 menesius netureti sekso, tai jau visiskas pravalas, stoga raunantis ir siaip savanoriska inkvizicija. Pats buvau sitoje situacijoje ir zinau ka sneku. Nezinau kiek ilgai as ta frustracija nesiosiu. Juk tada ne tai kad moteris bloga del visko pasidaro, o net ant vaiko pykt pradedi, kad gyvenima sugriove.
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 13, 07:55)
1. O del sekso visai nesutinku. Jei tavo vyras sirgtu 6 ar daugiau menesiu, tai manau turetum teise ir nuosalyje surasti sekso. Nes nezinau, kaip jus, bet daugiau nei 6 menesius netureti sekso, tai jau visiskas pravalas, stoga raunantis ir siaip savanoriska inkvizicija.
2. Juk tada ne tai kad moteris bloga del visko pasidaro, o net ant vaiko pykt pradedi, kad gyvenima sugriove.

1. keistai jūs čia biggrin.gif
man atrodo šeimoje viskas remiasi į sąmoningą susitarimą, o ne tik fiziologinius poreikius.
jei vyras sekso su nėščia žmona nenori, tai jis turi teisę į kairę sukt? o jei žmona nori? o jei visą nėštumą ligoninėj ar lovoj guli, irgi ta vyro "kairės" teisė išlieka?
2. blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti