Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai palieka nėščias moteris?

QUOTE(Ramunita @ 2007 05 25, 12:01)
mano draugę irgi paliko  nestuke.gif ,nes jin nedavė jam  smileysex.gif , bet jis neslėpė,sakė,kad jam reikia....paskui,jau gimus mergytei jis apsireiškė ir pasakė,kad va,galės jis ją priimt gyvent kai ji pasveiks...vaikas jam visai nerūpėjo...ir nerūpi
buvo jie susiėję..gal apie kokius 10 mėn kartu gyveno,bet draugę galų gale užkniso jo gėrimai,bledavonės...o dar ir muštis pradėjo-tai paliko jinai jį...

sakiau, kad vyrai-gyvuliai.mano kitą draugę vyras sumušė nėščią, nes ji jam buvo nebepatraukli doh.gif blink.gif stora doh.gif blink.gif kai atgavo formas, vėl atsirado doh.gif blink.gif ji jam atleido... doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 25 gegužės 2007 - 12:11
QUOTE(rupestelis @ 2007 05 25, 12:15)
taip, aš tikiu karma, tai faktas
kas įskaudina kitą, paprastai gauna atgal ....

ai bet nesidžiaukim per daug kito nelaime mirksiukas.gif negražu ir ta piktdžiuga irgi gali grįžti...

tai nesidžiaugiu labai.. Bet tik šiaip, juokas paima, kai prisimenu bigsmile.gif
Dar dabar kai paklausiu, tėvo, kaip sekas, tai jau taip su giliu atsidusimu atsako "Ex, su ta pačia ir iš atlyginimo"... lotuliukas.gif

QUOTE(rupestelis @ 2007 05 25, 13:11)
sakiau, kad vyrai-gyvuliai.mano kitą draugę vyras sumušė nėščią, nes ji jam buvo nebepatraukli doh.gif  blink.gif stora doh.gif  blink.gif kai atgavo formas, vėl atsirado doh.gif  blink.gif ji jam atleido... doh.gif  blink.gif

O čia tai "VYRAS".... gun_bandana.gif bash.gif
Aš pamenu mano ex kartą pamatęs mane saldainį (per pusmetį draugystės pirmą kartą turbūt, nes nemėgstu saldumynų), tai "Aš galvoju, kaip tu čia tiek mažai valgai ir tokia stora, o tu saldainius šlamšti" doh.gif per pusmetį neopamatė, kad tų saldainių nemėgstu fool.gif Nu totalus daunas, juolab, kad mano ūgis 166, o svoris 65 nė iš tolo nesiekė tada fool.gif užginčyjau, tai "a kokia tu save laikai?", sakau "nu ne kūda, vidutine, tikrai ne stora"..., o jis "nu nesiginčysim, tau taip atrodo, bet aš teisybę sakau"... tai aš ir sakau "a ką tu man nėščiai sakysi?" umn.gif žodžiu po šitų blevyzgų dar pora savaičių pabuvo jis mano draugu... Nu bet ir daunų yra... fool.gif Spėju su anuo man būtų buvę kaip tavo draugei... Užuojauta, kad tokį asilą gyvenime pažinti teko.. console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 25 gegužės 2007 - 12:35
QUOTE(Amry @ 2007 05 25, 12:28)
tai nesidžiaugiu labai.. Bet tik šiaip, juokas paima, kai prisimenu  bigsmile.gif
Dar dabar kai paklausiu, tėvo, kaip sekas, tai jau taip su giliu atsidusimu atsako "Ex, su ta pačia ir iš atlyginimo"...  lotuliukas.gif
O čia tai "VYRAS"....  gun_bandana.gif  bash.gif
Aš pamenu mano ex kartą pamatęs mane saldainį (per pusmetį draugystės pirmą kartą turbūt, nes nemėgstu saldumynų), tai "Aš galvoju, kaip tu čia tiek mažai valgai ir tokia stora, o tu saldainius šlamšti"  doh.gif  per pusmetį neopamatė, kad tų saldainių nemėgstu fool.gif Nu totalus daunas, juolab, kad mano ūgis 166, o svoris 65 nė iš tolo nesiekė tada fool.gif užginčyjau, tai "a kokia tu save laikai?", sakau "nu ne kūda, vidutine, tikrai ne stora"..., o jis "nu nesiginčysim, tau taip atrodo, bet aš teisybę sakau"... tai aš ir sakau "a ką tu man nėščiai sakysi?" umn.gif žodžiu po šitų blevyzgų dar pora savaičių pabuvo jis mano draugu... Nu bet ir daunų yra... fool.gif Spėju su anuo man būtų buvę kaip tavo draugei... Užuojauta, kad tokį asilą gyvenime pažinti teko.. console.gif

na va matai, tavo tėtis rado jam skirtą puselę thumbup.gif drinks_cheers.gif

o šiaip...per daug vyrų nesmerkiu...aš tikrai nesu apkūni, na greičiau jau liesa, bet ir 1-as vyras rodydavo, kur reiktų nupjaut, kad būčiau ideali, ir antras sako apie pilviuką: jei taip toliau, tai...
na jie tokie yra, juk myli akimis...
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 05 25, 13:56)
na va matai, tavo tėtis rado jam skirtą puselę thumbup.gif  drinks_cheers.gif

o šiaip...per daug vyrų nesmerkiu...aš tikrai nesu apkūni, na greičiau jau liesa, bet ir 1-as vyras rodydavo, kur reiktų nupjaut, kad būčiau ideali, ir antras sako apie pilviuką: jei taip toliau, tai...
na jie tokie yra, juk myli akimis...

Kaip sakoma "Du batai - pora" arba "Atitiko kirvis kotą" laugh.gif

Akimis gal ir myli, bet aš kaimyliu, tai nesakau tu šioks ar anoks doh.gif jei tau žmogaus išvaizda nelabai, tai kam su juo išvis draugaut? Man čia mistika... g.gif

O dabartinis mane myli visokia wub.gif
Kai pasidietinau, aišku, pagyrė, kad liemuo paryškėjo, bet stebi akuratnai ir vis primena "tu man atsargiai, jei tau blogai, geriau mesk viską, man tu patinki tokia, kokia esi", juolab, kad jei ir keičiu kada savo išvaizdą, tai TIK DĖL SAVĘS PIRMIAUSIA, o po to seka mintis, kad ir savam būsiu patrauklesnė..

Ne visi vyrai vienodi, tikrai ne... Nu bet yra tokių egzempliorių, kad žodžių nėr.. doh.gif

P.S. ale smagiai mes čia ne į temą plepam group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 25 gegužės 2007 - 13:16
QUOTE(Amry @ 2007 05 25, 13:15)
P.S. ale smagiai mes čia ne į temą plepam group.gif

viskas susiję mirksiukas.gif
tik tiek, kad čia tėčio puslapis, ir nuomonės prašyta vyrų. bet....vyrai vengia tokių temų mirksiukas.gif jiem per sunku tokius dalykus paaiškinti, nors iš esmės tai paprasta...
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 05 25, 14:23)
vyrai vengia tokių  temų mirksiukas.gif jiem per sunku tokius dalykus paaiškinti, nors iš esmės tai paprasta...

tai jau taip... mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
vyrai idomiai masto pvz gyveni su juo skalbi jam ir t.t rupiniesi, ojis - nueina pas kita dar ir taip buna,bet .... po to supranta kad klydo ir nori gristi o cia jau uzimta ...........
nu zodziu........
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 05 25, 14:23)
viskas susiję mirksiukas.gif
tik tiek, kad čia tėčio puslapis, ir nuomonės prašyta vyrų. bet....vyrai vengia tokių  temų mirksiukas.gif jiem per sunku tokius dalykus paaiškinti, nors iš esmės tai paprasta...

man tai atrodo,kad NORMALUS VYRAS tiesiog tokių nesupranta...pvz paklausiau saviškio ar galėų kada savo vaiką palikt-tai pažūrėjo blink.gif ir sako :"ne...juk jis būtų mano..." tai aš manu,kad tiesiog NORMALUS, MOTERĮ GERBIANTIS VYRAS, tiesiog taip nesielgtų...o tėčio puslapyje lankosi tik normalūs vyrai biggrin.gif juk nemanau,kad kuri nors iš mūsų galėtų paaikinti kaip galma savo išnešiopa, pagimdytą kūdikėlį į vaikų namus atiduot...
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 05 31, 23:53)
man tai atrodo,kad NORMALUS VYRAS tiesiog tokių nesupranta...pvz paklausiau saviškio ar galėų kada savo vaiką palikt-tai pažūrėjo  blink.gif ir sako :"ne...juk jis būtų mano..." tai aš manu,kad tiesiog NORMALUS, MOTERĮ GERBIANTIS VYRAS, tiesiog taip nesielgtų...o tėčio puslapyje lankosi tik normalūs vyrai biggrin.gif  juk nemanau,kad kuri nors iš mūsų galėtų paaikinti kaip galma savo išnešiopa, pagimdytą kūdikėlį į vaikų namus atiduot...

drinks_cheers.gif labai protingos mintys mirksiukas.gif
Aš ir daug ko čia pasiskaičius saviškio pasiklausiu, ar darytum taip ar taip, irgi žiūri kaip į ateivę blink.gif
Atsakyti
Kalbu apie planuotus vaikus po N metų santuokos. (5, 7, 10...). Jei vaikas nebuvo planuotas anksčiau, ne dėl rimtos, konkrečios priežasties: mokslai, būstas... tai po tiek metų vaikas apverčia nusistovėjusi gyvenimą aukštin kojom. Jei yra planuojami dviem atvejais: moteriai spaudžiant (nes biologinis lakrodis JAI tiksi, o ne vyrui), o jis tiesiog pasiduoda spaudimui (na, gal ir nieko bus). Arba vyras net gali imtis iniciativos, nes jaučia, kad rutina baigia užmušt meilę, ir kaip ir moterys vaiku bando pataisyt pablogejusius ar atšalusius santykius. O nesigauna: nestuke.gif hormoninės audros užmuša meilės likučius.

Man atrodo, tai pagrindinės priežastis... aišku, nes visom šeimom tinka, bet...
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 06 01, 06:54)
drinks_cheers.gif  labai protingos mintys  mirksiukas.gif
Aš ir daug ko čia pasiskaičius saviškio pasiklausiu, ar darytum taip ar taip, irgi žiūri kaip į ateivę  blink.gif

na čia...kol viskas tarp jūsų gerai...o šiaip...visko pasitaiko...niekada nesakyk niekada, ir net pats tavo vyras negali taip sakyti, dažnai kai vyrai tampa abejingi moteriai, nusisuka ir nuo vaikų... bet aš vis tik linkusi tikėti vyrų padorumu thumbup.gif drinks_cheers.gif tik jiems...gal patiems tai sunkiai suprantama, nes saviškiui tai turėjau aiškinti, kad negražu, kai jis kažkada pareiškė vos ne taip "butas mano, vaikas tavo ir skiriamės" doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 01 birželio 2007 - 09:25
QUOTE(rupestelis @ 2007 06 01, 10:14)
na čia...kol viskas tarp jūsų gerai...o šiaip...visko pasitaiko...niekada nesakyk niekada, ir net pats tavo vyras negali taip sakyti, dažnai kai vyrai tampa abejingi moteriai, nusisuka ir nuo vaikų... bet aš vis tik linkusi tikėti vyrų padorumu thumbup.gif  drinks_cheers.gif

oj ne, ša tikrai 100 procentu netvirtinu, kad bus taip, kaip jis sako mirksiukas.gif čia nežinau kokiai naiviai ar durnai reik būt, kad tikėtuim, kad po 10 metų viskas bus kaip pirmą draugystės mėnesį... nespajaunu niekad į šulinį, iš kurio gali tekti gerti... schmoll.gif
bet, kaip ir tu sakei, visgi tikiu Mb padorumu, gerumu, nes kam tada išvis būt kartu, jei lauki, kol jis tave išdurs mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti