Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai palieka nėščias moteris?

QUOTE(Amry @ 2007 05 24, 08:04)
Kuo didžiausios tau sėkmės  mirksiukas.gif
Pamatysi, kaip tavo lelius užaugęs bus didžiausias tavo užtarėjas  mirksiukas.gif

labai tikiuosi, bet bijau, kad jis nepateisintu tokio biologinio tevo elgesio....zinot, kaip buna, paskui jis gali manes nekesti, kad tarkim as galbut negera kazkuom buvau-del to tipo jo tevas ejo pas kitas ir paliko mus...nu zinot kartais vaikams viskas kitaip sviecia....
Atsakyti
QUOTE(amika @ 2007 05 24, 10:06)
labai tikiuosi, bet bijau, kad jis nepateisintu tokio biologinio tevo elgesio....zinot, kaip buna, paskui jis gali manes nekesti, kad tarkim as galbut negera kazkuom buvau-del to tipo jo tevas ejo pas kitas ir paliko mus...nu zinot kartais vaikams viskas kitaip sviecia....

O tu papasakok jam, kai jis tą suprast galės, koks "geras" jo tėvėlis buvo...
mum su broliu nė minties nekilo mamos kaltint, kad tėvas paskui laxūdra nulėkė (dar mama sakė, kad tuo metu dabartine jau tėvo žmona buvo kaimelio šalava doh.gif )... Dar db jaučiu gilią neapykantą visoms, besitampančioms su vedusiais...
Man mama visada skiepijo tokį dalyka "Visada eik tik už mamą, aš tau visada padėsiu ir būsiu su tavim".. Tai ir tu savo leliui kartok, kaip juo didžiuojies, kad jį turi ir kad kai užaugs, jis eis už mamą ir ją gins mirksiukas.gif
Tikrai nemanau, kad tavo vaikiukas kada nors tau priekaištus reikš mirksiukas.gif
Ir galų gale, jei atseit tu negera buvai ir tėvas pabėgo, tai reikėjo tėvui vaikiuką pasiimt nuo tokios negeros mamos ir augint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 05 24, 10:30)
.. (dar mama sakė, kad tuo metu dabartine jau tėvo žmona buvo kaimelio šalava  doh.gif )... Dar db jaučiu gilią neapykantą visoms, besitampančioms su vedusiais...
Man mama visada skiepijo tokį dalyka "Visada eik tik už mamą, aš tau visada padėsiu ir būsiu su tavim".. Tai ir tu savo leliui kartok, kaip juo didžiuojies, kad jį turi ir kad kai užaugs, jis eis už mamą ir ją gins  mirksiukas.gif 

.. o jeigu ta salava savo vaikui sako ir itikineja kad tevas blogas ir turi ja palaikyti bet kokiu atveju? Na taip, juk jus moterys visada gerai elgiates, jus negalite buti neteisios. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 24, 13:39)
.. o jeigu ta salava savo vaikui sako ir itikineja kad tevas blogas ir turi ja palaikyti bet kokiu atveju?

vat jeigu ji taip sako, tai užaugęs sūnus bus arba gėjus arba pailikinės visas moteris iš eilės, nežinos kaip elgtis, koks vyras turi būti. o jei tai mergaitė ji nekęs visų vyrų giminės. ypač mergaitėms vaikystėje reikia vyro kaip pavyzdžio, nes jei tokio neturės visą gyvenimą kentės, gyvens nepilnavertį gyvenimą. Nežinos kaip reikia elgtis su vyrais. tu esi teisus, kartais moterys kerštaudamos vienam vyrui savo vaikus supriešina su visa vyru gimine... ir daug tokių pavyzdžių...
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 05 24, 09:30)
O tu papasakok jam, kai jis tą suprast galės, koks "geras" jo tėvėlis buvo...

oj, nereikia vaikų prieš tėvą nuteikinėti unsure.gif kad ir koks jis bebūtų. tai gali pakenkti jų psichologijai unsure.gif pati žinau, kaip kartais sunku susilaikyti nuo piktų komentarų blush2.gif

amika, tu susitvarkysi, pagal tavo ramias žinutes matosi mirksiukas.gif thumbup.gif žinoma tikėtis, kaip kažkas čia rašė, kad lelius bus didžiausias užtarėjas neverta mirksiukas.gif biggrin.gif juk jau 4-5 metų jei siekia savarankiškumo, draugų, o mes liekame antra plane, ir tai natūralu...
o dėl to, kad tave paliko-irgi natūralu, visko pasitaiko...tik va vaikeliu galėtų pasirūpinti g.gif o kaip jis-nors kartais pasirūpina, sauskelnių nuperka? nors...artimiausios mano draugelės vaiko tėvas labai pnš pasielgė-tik ji turi svao butą, tai neiškraustė.pradžioj dar kalbėjo apie tai, kaip pirks sauskelnes, bet -nei 1 karto nebuvo atvažiavęs nei pasižiūrėt. berniukui jau 7-eri...
ai apie ką mes čia-juk ir motinų būna įvairių-kad ir Jonaitienė doh.gif žinoma turint omeny, kad moterims motinystės jausmas yra įgimtas, tai, kad jos rečiau palieka vaikus, irgi natūralu...

Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 24, 13:39)
.. o jeigu ta salava savo vaikui sako ir itikineja kad tevas blogas ir turi ja palaikyti bet kokiu atveju? Na taip, juk jus moterys visada gerai elgiates, jus negalite buti neteisios. rolleyes.gif

prie ko čia ta šalava???
inai į mūsų auklėjimą nesikiša, nes aš jau seniai pati ją į vietą statau.
Aš kalbu apie paliktą moterį, o ne apie tą, į kurią tą paliktąją vyras iškeitė.
Mama niekad nedraudė mum su tėvu susitikt ir niekad jo nejuodino.
Man viską papasakojo, kai man apie 20 jau buvo, kiap ir kas us tėvu buvo.. Be to nereik ir juodinimų - tėvo tėvai mano mamai padėjo ir niekad jo poelgio netoleravo, neužtarė jo irgi nemažai man pripasakoję yra. Maža to, močiutė savo laiku tai šalavėlėi į kudlus davė thumbup.gif Aš ir pati prisimenu, kai tėvas mamą mušė, kaip mane žiemą nevalgiusią ant principo pasiėmęs iš darželio visą dieną laikydavo savo šaltoj fūroj su ta šalava.. Mama tik su policija mane pasiimdavo... Ir tik kai pati užsimaniau viską sužinot, mama man viską papasakojo, ką aš norėjau žinot, už tai ją labai myliu ir gerbiu, kad su manim ne kaip su mažvaike elgiasi, o normaliai šnekasi kaip moteris su moterim. Čia aš ne į temą, bet savo mamai milijonus padėkų už daug ką turiu. O tėvas mano gyvenime kaip jaunas mėnulis, tik gimimo liudijime dominavo. Ir nejaučiau niekada jokios traumos, kad be tėvo augau, su juo didesnė trauma augt būtų buvę, vėlgi čia mamai dėl to reikia dėkot, kad neteko visą vaikystę matyt smurto ir t.t.... Ir nepasakyčiau, kad aš nežinau kaip su vyru elgtis (nes augua be tėvo) cool.gif gal čia įtakos turi tai, kad turiu labai gerą TIKRĄJĮ TĖVĄ (patėvis)...
O su tėvo dukrom, kurias su ta šalavėlė turi sutariam puikiai tiek mano brolis, tiek aš thumbup.gif
Pabaigai ne į temą galiu pasidžiaugt, kad tėvas oj žmonelę antrą paėmė... Abu kairėn laksto ir abu vienas kitam priekaištauja.. lotuliukas.gif Durniukai nu ka daugiau bepridursi.
Papildyta:
QUOTE(rupestelis @ 2007 05 25, 10:10)
oj, nereikia vaikų prieš tėvą nuteikinėti unsure.gif kad ir koks jis bebūtų. tai gali pakenkti jų psichologijai unsure.gif pati žinau, kaip kartais sunku susilaikyti nuo piktų komentarų blush2.gif
[

Apie nuteikinėjimą aš nešneku.. Bet girti už tai, ko tas tėvas nėra padaręs tai irgi nesąmonė doh.gif
Aš už teisybės sakymą, ne už šmeižimą ar panašiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 05 25, 09:21)
Aš už teisybės sakymą, ne už šmeižimą ar panašiai  cool.gif

žinai, ta teisybė irgi ne tavo vienos mirksiukas.gif kiekvienam kitaip atrodo...
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 05 25, 10:43)
žinai, ta teisybė irgi ne tavo vienos mirksiukas.gif kiekvienam kitaip atrodo...

Nu jei tėvas išėjo pas kitą, tai faktas yra faktas, kokia kitokia teisybė iš jo pusės galėtų būt, nelabai fantazija veikia... g.gif
Tuo labiau, kad mano atveju yra ir prisiminimai, kuriuos mamos pasakojimai tik patvirtina.. Ir dar turiu labai patikimų žmonių pritarimą mamos pasakojimui - pačio tėvo tėvai viską papasakojo... Na bet čia tik mano atveju taip... Ne už visas paliktąsias anyta mūru stoja.. Ir ne visi vaikai būna tokio amžiaus, kad prisimintų, kaip iš tikrųjų yra...

Bet tėvo menkinimui iš keršto ar šmeižimui tikrai nepritariu schmoll.gif kox bebūtų, visgi tėvas ir vaikas pats manau turi teisę pažinti tėvą ir savo nuomonę susiformuot, o ne iš šmeižtų manyti, kad jis blogas i vsio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 05 25, 09:58)
Nu jei tėvas išėjo pas kitą, tai faktas yra faktas, kokia kitokia teisybė iš jo pusės galėtų būt, nelabai fantazija veikia...  g.gif 
Tuo labiau, kad mano atveju yra ir prisiminimai, kuriuos mamos pasakojimai tik patvirtina.. Ir dar turiu labai patikimų žmonių pritarimą mamos pasakojimui - pačio tėvo tėvai viską papasakojo... Na bet čia tik mano atveju taip... Ne už visas paliktąsias anyta mūru stoja.. Ir ne visi vaikai būna tokio amžiaus, kad prisimintų, kaip iš tikrųjų yra...

Bet tėvo menkinimui iš keršto ar šmeižimui tikrai nepritariu  schmoll.gif  kox bebūtų, visgi tėvas ir vaikas pats manau turi teisę pažinti tėvą ir savo nuomonę susiformuot, o ne iš šmeižtų manyti, kad jis blogas i vsio  schmoll.gif

naaa. tom temom galima filosofuot labai ilgai biggrin.gif
bet net iš savo patirties galu pasakyti-net pačiam apie savo gyvenimą nuomonę keičiasi, o ką kalbėt apie kitus? lai patys nusprendžia kaip kas. kai mane paliko 1 vyras, aš ir visa mano giminė baisiai jį keikėm biggrin.gif bet žiūrėdama iš dabartinės perspektyvos, matau, kad nebuvau ir aš gerutė biggrin.gif
ir...esu dėkinga likimui, kad taip atsitiko, gyvenimas pamokė ir kuo toliau tuo ramiau ir išmintingiau(na bent jau man taip atrodo) į viską žvelgiu. negalima būti tokiai kategoriškai schmoll.gif

nu išėjo...nu geresnė piz...lė pasitaikė. ot čia problema biggrin.gif juk vyrai jie šiek tiek daugiau gyvuliškumo turi, o vaikai...na čia jau moralinė kategorija...irgi galim ilgai filosofuot... mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 25 gegužės 2007 - 10:49
QUOTE(rupestelis @ 2007 05 25, 11:47)
naaa. tom temom galima filosofuot labai ilgai biggrin.gif 
bet net iš savo patirties galu pasakyti-net pačiam apie savo gyvenimą nuomonę keičiasi, o ką kalbėt apie kitus? lai patys nusprendžia kaip kas. kai mane paliko 1 vyras, aš ir visa mano giminė baisiai jį keikėm biggrin.gif bet žiūrėdama iš dabartinės perspektyvos, matau, kad nebuvau ir aš gerutė biggrin.gif
ir...esu dėkinga likimui, kad taip atsitiko, gyvenimas pamokė ir kuo toliau tuo ramiau ir išmintingiau(na bent jau man taip atrodo) į viską žvelgiu. negalima būti tokiai kategoriškai schmoll.gif
nu išėjo...nu geresnė piz...lė pasitaikė. ot čia problema biggrin.gif juk vyrai jie šiek tiek daugiau gyvuliškumo turi, o vaikai...na čia jau moralinė kategorija...irgi galim ilgai filosofuot... mirksiukas.gif  biggrin.gif

Jo, kad filosofuot galima ilgai, tai tikrai drinks_cheers.gif
Ir kiekvienas atvejis yra kitoks mirksiukas.gif
Aš tai irgi labai džiaugiuos, kad išėjo taip, kaip išėjo...
Matau, kokia mano mama laiminga wub.gif
Dėl to ir sesutę turim su broliu wub.gif
Ir dar plius dvi sesutės pas tėvą antroj santuokoj auga wub.gif
Teisingai mama sako "Dievas uždaro duris, bet atidaro langa" mirksiukas.gif
Ir galų gale jau tėvas kaip gavo "savjoniu moterį" tai gavo lotuliukas.gif
dabar sako, akd ta jo moteris mano mamos pado neverta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 25 gegužės 2007 - 10:53
QUOTE(Amry @ 2007 05 25, 10:53)
:
Ir galų gale jau tėvas kaip gavo "savjoniu moterį" tai gavo  lotuliukas.gif
dabar sako, akd ta jo moteris mano mamos pado neverta  lotuliukas.gif

taip, aš tikiu karma, tai faktas
kas įskaudina kitą, paprastai gauna atgal ....

ai bet nesidžiaukim per daug kito nelaime mirksiukas.gif negražu ir ta piktdžiuga irgi gali grįžti...

Atsakyti
QUOTE(amika @ 2007 05 20, 20:16)
Mane paliko draugas nescia del kitos merginos, paskui buvo sugrizes ir po to kai gime lelius ir jam suejo 1 men -liepe mum issikraustyt....dabar gyvena su ta kita.
Negi vyrams neskauda sirdies kai palieka dar negimusi savo vaikuti....arba kai jis gime? Negi neskauda palikt ir atsisakyt savo kuno ir kraujo del kazkokios moters, kuri gali but ne pirma ir nepaskutine?

labai butu idomu suzinot vyru nuomone....aciu

mano draugę irgi paliko nestuke.gif ,nes jin nedavė jam smileysex.gif , bet jis neslėpė,sakė,kad jam reikia....paskui,jau gimus mergytei jis apsireiškė ir pasakė,kad va,galės jis ją priimt gyvent kai ji pasveiks...vaikas jam visai nerūpėjo...ir nerūpi
buvo jie susiėję..gal apie kokius 10 mėn kartu gyveno,bet draugę galų gale užkniso jo gėrimai,bledavonės...o dar ir muštis pradėjo-tai paliko jinai jį...
Atsakyti