QUOTE(Viesulas @ 2007 05 24, 13:39)
.. o jeigu ta salava savo vaikui sako ir itikineja kad tevas blogas ir turi ja palaikyti bet kokiu atveju? Na taip, juk jus moterys visada gerai elgiates, jus negalite buti neteisios.
prie ko čia ta šalava???
inai į mūsų auklėjimą nesikiša, nes aš jau seniai pati ją į vietą statau.
Aš kalbu apie paliktą moterį, o ne apie tą, į kurią tą paliktąją vyras iškeitė.
Mama niekad nedraudė mum su tėvu susitikt ir niekad jo nejuodino.
Man viską papasakojo, kai man apie 20 jau buvo, kiap ir kas us tėvu buvo.. Be to nereik ir juodinimų - tėvo tėvai mano mamai padėjo ir niekad jo poelgio netoleravo, neužtarė jo irgi nemažai man pripasakoję yra. Maža to, močiutė savo laiku tai šalavėlėi į kudlus davė
Aš ir pati prisimenu, kai tėvas mamą mušė, kaip mane žiemą nevalgiusią ant principo pasiėmęs iš darželio visą dieną laikydavo savo šaltoj fūroj su ta šalava.. Mama tik su policija mane pasiimdavo... Ir tik kai pati užsimaniau viską sužinot, mama man viską papasakojo, ką aš norėjau žinot, už tai ją labai myliu ir gerbiu, kad su manim ne kaip su mažvaike elgiasi, o normaliai šnekasi kaip moteris su moterim. Čia aš ne į temą, bet savo mamai milijonus padėkų už daug ką turiu. O tėvas mano gyvenime kaip jaunas mėnulis, tik gimimo liudijime dominavo. Ir nejaučiau niekada jokios traumos, kad be tėvo augau, su juo didesnė trauma augt būtų buvę, vėlgi čia mamai dėl to reikia dėkot, kad neteko visą vaikystę matyt smurto ir t.t.... Ir nepasakyčiau, kad aš nežinau kaip su vyru elgtis (nes augua be tėvo)
gal čia įtakos turi tai, kad turiu labai gerą TIKRĄJĮ TĖVĄ (patėvis)...
O su tėvo dukrom, kurias su ta šalavėlė turi sutariam puikiai tiek mano brolis, tiek aš
Pabaigai ne į temą galiu pasidžiaugt, kad tėvas oj žmonelę antrą paėmė... Abu kairėn laksto ir abu vienas kitam priekaištauja..
Durniukai nu ka daugiau bepridursi.
Papildyta:
QUOTE(rupestelis @ 2007 05 25, 10:10)
oj, nereikia vaikų prieš tėvą nuteikinėti
kad ir koks jis bebūtų. tai gali pakenkti jų psichologijai
pati žinau, kaip kartais sunku susilaikyti nuo piktų komentarų
[
Apie nuteikinėjimą aš nešneku.. Bet girti už tai, ko tas tėvas nėra padaręs tai irgi nesąmonė
Aš už teisybės sakymą, ne už šmeižimą ar panašiai