Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai palieka nėščias moteris?

Paskui dar priauginam parazitų ir kiaulių ir ...ką? smagu žiūrėt kai su jais kažkokios taip pat elgiasi? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 11 08, 19:54)
drinks_cheers.gif

Matau, kaip švelniai šitos mamos auklėja ir apkabina prieš miegą savo augančius būsimus parazitus ir kiaules...
umn.gif  nono.gif  fool.gif  tease.gif

QUOTE(Staiga @ 2007 11 08, 20:11)
Būčiau vyras, ir aš su tokiom negyvenčiau. Smegenų nerasta, o pykčio visam kaimui užtektų.

Joooooo tikrai geras požiūris tų sielvarto apimtų mamų į vyrus.
Jei nori sužinoti apie žmogų leisk jam kalbėti, taigi čia ir liejasi kupini neapykantos žodžiai į intermetinį pasaulį, o tuomet koks gi bendravimas buvo su vyru? Ko gero dar baisesnis .... tai kas gali su tokiom gyventi, kurių burnos pilnos kiaulių ir parazitų?
Mamkos, kad ir kaip skaudu bebūtų nesugražinsite upės tėkmės į priešingą pusę, taigi geriau pasukite savo piktas energijas gėrio formavimo link, nes taip berūstaudamos ne tik savo gyvenimą nuodijate, bet ir savo vaikų.
Atsakyti
O aš visai nepikta ax.gif ir savo pykčio internete neišlieju, aš tik parašiau kaip vadinasi toki vyrai. Yra ir gerų vyrų biggrin.gif Nekelkit bangų...Ir tarp moterų ir tarp vyrų yra visokių, čia kalba buvo apie nėščios palikimą (išskyrus tą variantą, kai pirma pastoja, o paskui tėvo ieško doh.gif ), tikras, normalus vyras savo moters nėščios nepaliktų.
Atsakyti
O kiek daug pareiškimų VISI vyrai kiaulės. ax.gif hihihi.gif
Aš tai vyrų vietoje pasakyčiau visos moterys gyvatės intrigantės. hihihi.gif Tos kurios intrigų nerezga, tiesiog dar neatrado savęs toje srityje hihihi.gif
Atsakyti
Perskaičiau kiekvieną temos postą. kaip visada buvo ir bus - kova tarp vyrų ir moters yra. Dauguma sugeba išsiskirti (nes tai yra lengviausia), bet va gyventi santuokoje reikia turėti sugebėjimų smile.gif
Dėl temos pradedėjos. Aš išsakysiu savo nuomonę. Pirmiausia netikiu, kad nesimatė, jog tas žmogus - tėtis nebus šeimos žmogus. Antra - nežinom kokiomis sąlygomis buvo pradėtas vaikas. Kartais vaikai būna pradedami vyrui šventai įsitikinus, kad jo moteris saugojasi (ir tai netgi būna su jos patvirtinimu).
tad mano galva, klausimas nėra pakankamai gerai suformuluotas, kad būtų galima į jį atsakyti.
Ir dar. Herojė rašo, akd ją priėmė ir po to vėl liepė išsikraustyti. Kiekviena save gerbianti moteris jau nebebūtų gryžusi pas tokį žmogų. O ji grįžo.
Man patinka posakis gyvenime kurį visada naudoju "kiekvienas gaunam tai, ko nusipelnėm"
Čia buvo tik namo nuomonė, su kura neprivalot sutikti, bet kurią privalot gerbti.
Atsakyti
Nesutikti neįmanoma drinks_cheers.gif
Pasakei tai, ką visuomet kartojau - ""Dauguma sugeba išsiskirti (nes tai yra lengviausia), bet va gyventi santuokoje reikia turėti sugebėjimų "" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 11 09, 23:31)
bet va gyventi santuokoje reikia turėti sugebėjimų "" thumbup.gif

Tai gal visiems galetumet tuos sugebejimus issakyti 4u.gif
Padekit sumazinti skyrybu procesa lietuvoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2007 11 09, 22:48)
Perskaičiau kiekvieną temos postą. kaip visada buvo ir bus - kova tarp vyrų ir moters yra. Dauguma sugeba išsiskirti (nes tai yra lengviausia), bet va gyventi santuokoje reikia turėti sugebėjimų smile.gif
Dėl temos pradedėjos. Aš išsakysiu savo nuomonę. Pirmiausia netikiu, kad nesimatė, jog tas žmogus - tėtis nebus šeimos žmogus. Antra - nežinom kokiomis sąlygomis buvo pradėtas vaikas. Kartais vaikai būna pradedami vyrui šventai įsitikinus, kad jo moteris saugojasi (ir tai netgi būna su jos patvirtinimu).
tad mano galva, klausimas nėra pakankamai gerai suformuluotas, kad būtų galima į jį atsakyti.
Ir dar. Herojė rašo, akd ją priėmė ir po to vėl liepė išsikraustyti. Kiekviena save gerbianti moteris jau nebebūtų gryžusi pas tokį žmogų. O ji grįžo.
Man patinka posakis gyvenime kurį visada naudoju "kiekvienas gaunam tai, ko nusipelnėm"
Čia buvo tik namo nuomonė, su kura neprivalot sutikti, bet kurią privalot gerbti.

pilnai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Libero
Perdaug asmeniška, kiekvienam savo, armija psichologų dirba, kalnai savipagalbos knygų, o rezultatas...
Kai paklausia, neatsisakau padėti, ir ne tik tuo klausimu. Individualūs metodai kiekvienam individualiai smile.gif Turi klausimų-rašyk,gal ne viešam aptarinėjimui. jei žinosiu atsakysiu. Panacėjų nebūna. O stengtis, klausyti širdies, nusistatyti prioritetus (kas visgi svarbiausia) gera pradžia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Staiga: 09 lapkričio 2007 - 23:29
QUOTE(germa @ 2007 11 09, 23:16)
Tai gal visiems galetumet tuos sugebejimus issakyti  4u.gif
Padekit sumazinti skyrybu procesa lietuvoje  mirksiukas.gif

Pagarba vienas kitam, išsikalbėjimas, išklausimas.... Pagrinidniai dalykai kurie reikalingi, kad santuoka gyvuotų.
Atsakyti
Mylim mes tuos vyrus, jei tiek daug apie juos snekam doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pastebėjai, su jais vienaip šnekam, apie juos-kitaip, nežiūrint kad mylim tongue.gif
Atsakyti