Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai palieka nėščias moteris?

As nepalikau ir nesiruosiu.
Atsakyti
QUOTE(URAGANASS @ 2007 05 22, 15:45)
As nepalikau ir nesiruosiu.

tai tu idealus tetis ir vyras...bet ne visi tokie...sad.gif
Atsakyti
Galbūt jis buvo nepasiruošęs ar šiaip kokie nervai susidėjo unsure.gif O ar vaikutis planuotas buvo? LAbai užjaučiu dėl tokios bėdos, kita vertus, tikrai pasisekė, kad paliko dabar, o netempė nežinia kiek. Galų gale jei tikrai išsigando tai tuo geriau, kad laiku bailio atsikratei. Gyvenimas tęsiasi, džiaugiuosi, kad vietoj vieno netikusio vyriškio, turi kitą žmogutį- įtariu nuostabų mažuliuką wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litavkasam: 22 gegužės 2007 - 20:50
QUOTE(litavkasam @ 2007 05 22, 21:49)
Galbūt jis buvo nepasiruošęs ar šiaip kokie nervai susidėjo unsure.gif O ar vaikutis planuotas buvo? LAbai užjaučiu dėl tokios bėdos, kita vertus, tikrai pasisekė, kad paliko dabar, o netempė nežinia kiek. Galų gale jei tikrai išsigando tai tuo geriau, kad laiku bailio atsikratei. Gyvenimas tęsiasi, džiaugiuosi, kad vietoj vieno netikusio vyriškio, turi kitą žmogutį- įtariu nuostabų mažuliuką wub.gif

nervu buvo daug..ir mokslai ir darbas .....bet man lygiai tas pats...ir dar mazius...bet nieko-as irgi manau, kad jis issigando...bet jau per velu viskam...
taip atsikraciau vieno vyro-bet auginu kita...labai dziaugiuosi dabar del visko....
taip man lemta tikriausiai, tik tiek kad buvo labai skaudu ir sunku.....bet po biski jau bandau atsigaut....
Atsakyti
Viskas bus gerai, bet reik laiko.
Mano drauge su dviem vaikuciais vyra susirado, o tas vyras be galo myli mazylius, kaip savus, o vaikuciai jau ne tikra teti, o ta vyra teciu vadina wub.gif
Bus viskas gerai, tikek tuo user posted image

.
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2007 05 22, 23:53)
  Mano drauge su dviem vaikuciais vyra susirado, o tas vyras be galo myli mazylius, kaip savus, o vaikuciai jau ne tikra teti, o ta vyra teciu vadina  wub.gif
.

tikiu irb laukiu geresniu laiku...
Atsakyti
nepirma ir nepaskutine, tu su tuo vaikeliu, tragedijos nematau mirksiukas.gif
laikykis, jau pats laikas atsigaut 4u.gif
Atsakyti
Nepazistu nei vieno tokio! Matyt kazkoks brokuotas tau pasitaike! mirksiukas.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
QUOTE(virguliuke @ 2007 05 22, 23:53)
  Mano drauge su dviem vaikuciais vyra susirado, o tas vyras be galo myli mazylius, kaip savus, o vaikuciai jau ne tikra teti, o ta vyra teciu vadina  wub.gif
.

drinks_cheers.gif
mano mama už patėvio ištekėjo, kai man buvo 6 metukai, broliui - 2 metukai...
Dabar turiu dar vieną sesutę thumbup.gif
Ir patėvis mumis visais trim rūpinasi kaip savais (manim sakyčiau daugiau netgi mirksiukas.gif ), niekad nejutau skirtumo tarp jo dukros ir savęs ar brolio mirksiukas.gif jis pats dažnai sako "visi jūs esat mano vaikai".. o ir aš pripažįstu tik vieną tėtį - patėvį (taip pat ir mano brolis), nes tikrasis mus prisimensa tik močiutės (jo mamos) iniciatyva, dėl jo tai mes jam pasimiršom kartu su skyrybom matyt..
Taigi, nenukabink nosies, jei tave tikrai mylės, tai ir tavo lelių kaip savą mylės mirksiukas.gif
Tai aš dar sakyčiau laimė, kad su vienu, ne su daugiau vaikų, būtų tau dar sunkiau.. Kaip mano mamai antro laukiant tėvas ant kelių prašė gimdyt, nes sūnaus tikėjosi.. Ir ką, sulaukė mama brolio, vistiek parazitas pa blediam nuėjo.. Ir paliko su dviem vaikais.
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 05 23, 13:23)
Nepazistu nei vieno tokio! Matyt kazkoks brokuotas tau pasitaike!  mirksiukas.gif

Nagi tikrai brokuotas biggrin.gif Kaip gerai, kad neteks viso gyvenimo su brokuotu praleisti, galima sakyti visom prasmėm pasisekė mirksiukas.gif Tik jėgų kabinantis į gyvenima daugiau prireiks, bet juk viskas bus gerai, a ne? Pamatysi bigsmile.gif
Atsakyti
nu jo, jegu reikia....bet geriau tas jegas aukot mazyliui, o ne vyrui, kuris eina per mergas....
busiu stipri del saves, del savo gyvenimo ir maziuko...
aciu jums visoms...
Atsakyti
QUOTE(amika @ 2007 05 23, 18:19)
nu jo, jegu reikia....bet geriau tas jegas aukot mazyliui, o ne vyrui, kuris eina per mergas....
busiu stipri del saves, del savo gyvenimo ir maziuko...
aciu jums visoms...

Kuo didžiausios tau sėkmės mirksiukas.gif
Pamatysi, kaip tavo lelius užaugęs bus didžiausias tavo užtarėjas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 24 gegužės 2007 - 07:04