Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai palieka nėščias moteris?

Vyrams reikia, kad viskas butu PAPRASTA. Meile tikrai nera joks stimulas, jei atsiranda kliutys. O esant nestumui nuotaiku permainos .... O jei dar situacija neapibrezta ir nestumas neplanuotas!!!
Begimas vienas kelias, ten kur patogu, ramu, saugu, gera .... Pas ex (mano atveju), kurios kaip jau dievagojosi!!!!!! nemyli, o tu esi VISKAS .... schmoll.gif
Vyrai meluoja, kad tik neduokdieve nereiktu sakyt teisybes, jau geriau tegul jinai pati ja atsikasa ir iseidami nesako, kad kita moteris laukia, sako, kad tu sugriovei musu santykius, as negaliu su tuo gyventi, todel skiriames, o kita diena su visom samaskem pas ex ar ne, apsigyvena verysad.gif Slykstu
As esu septintam menesi, tokia yra mano istorija, buvau kuri laika ta vienintele meile, dabar tapau baisiausiu kosmaru. Vos tik isejo, suzinojau, kad gryzo ten, is kur isoja mane sutikes.....
O rodos ne piemuo - rodos ir lauke vaiko, bet taisykle tokia - NEMYLI MOTERS, VAIKAS TAMPA TIK PAREIGA
Gal ne visi tokie, gal tik as uzkibau .... doh.gif
Atsakyti
mano nuomone visi vyrai kiaules ir nera cia ko stebetis. kai maza galva galvoja uz didele doh.gif
moteris jiems buna grazi ir reikalinga tik poreikiu patenkinimui. oi kaip sugeba meilintis... o po to tik padus parodys.
vos tik moteris nestuke.gif pasipusto padus su visam. tarsi patys neprisidejo prie to...
gal ir gerai, kad nykstanti rusis tie vyrai, juk spermos banku pasauly daug ir galvos nereiks sukt
moralas vyrams: bijai atsakomybes- pirk gumine lele g.gif
moralas moterims: jei imanoma, pries pastodama apgalvok vyras ar vaikas svarbiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandragora: 07 lapkričio 2007 - 18:12
Kiaulės. Ir tavo sūnūs tokie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lori @ 2007 11 06, 23:57)
Begimas vienas kelias, ten kur patogu, ramu, saugu, gera ....

Toki vyrai vadinami vienu žodžiu-parazitai, juk tik jie išgyvena geroje terpėje, o jei terpė pasidaro nepalanki- iškarto "žūsta".
Atsakyti
Tokie vyrai apsoliutus bailiai, bega nuo atsakomybes , pasirinkdami lengvesni kelia.
Atsakyti
QUOTE(Mandragora @ 2007 11 07, 19:11)
mano nuomone visi vyrai kiaules ir nera cia ko stebetis

QUOTE(silver 27 @ 2007 11 08, 08:57)
Toki vyrai vadinami vienu žodžiu-parazitai

QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 08, 15:59)
Tokie vyrai apsoliutus bailiai

Chm...ir ką aš veikiu čia "Tėčio puslapyje"...ir aplamai kam tas puslapis...ir tie vyrai kam...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 11 08, 15:46)
Chm...ir ką aš veikiu čia "Tėčio puslapyje"...ir aplamai kam tas puslapis...ir tie vyrai kam...
drinks_cheers.gif

Matau, kaip švelniai šitos mamos auklėja ir apkabina prieš miegą savo augančius būsimus parazitus ir kiaules...
umn.gif nono.gif fool.gif tease.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandragora @ 2007 11 07, 18:11)
mano nuomone visi vyrai kiaules ir nera cia ko stebetis. kai maza galva galvoja uz didele doh.gif
moteris jiems buna  grazi ir reikalinga tik poreikiu patenkinimui. oi kaip sugeba meilintis... o po to tik padus parodys.
vos tik moteris  nestuke.gif  pasipusto padus su visam. tarsi patys neprisidejo prie to...
gal ir gerai, kad nykstanti rusis tie vyrai, juk spermos banku pasauly daug ir galvos nereiks sukt
moralas vyrams: bijai atsakomybes- pirk gumine lele g.gif
moralas moterims: jei imanoma, pries pastodama apgalvok vyras ar vaikas svarbiau

Na paskaičius post'ą tai pasakysiu, kad aš už lygias galimybes. Moralas moterims turėtų būti tuomet: nusipirk vibratorių, o vaiko eik į spermos banką.
Jei palieka nėščią - tai gal prisideda ir moters neapsižiūrėjimas ir per didelis pasitikėjimas vyru, per didelis įsimylėjimas ir blaivaus proto tuo metu praradimas? Buvo tokia situacija giminėj, visi aplinkui matė ir sakė, kad vyras tikrai.... švelniai tariant, nevertas.O ji nematė, netikėjo. Ir liko mergina su pilvu sad.gif
Anaiptol, neteisinu vyru. Paliekantys nėščias - tikrai kiaulės blush2.gif Jei jau susišvietė vyrukui, kad tai ne TA, tai juk nebūtina gyventi su ja, galima kaip žmonėms pasišnekėti ir rūpintis savo vaiku ir savo vaiko motina, bet tikrai - nepalikti.
O kad nykstanti rūšis vyrai, vistik blogai. Kas spermą neš į banką? Jų ištekliai tikrai nebegaliniai. Ar po to kloniukų užteks hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady_Hatora: 08 lapkričio 2007 - 19:02
Būčiau vyras, ir aš su tokiom negyvenčiau. Smegenų nerasta, o pykčio visam kaimui užtektų.
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 10, 11:38)
Perla, paskaityk ka anksciau rasiau, mano nuomone, ten buvo tik vienos puses versija. Be to, vyrai jau pradejo imunizuotis nuo moteru manipuliavimu nestumu ir vaikais (nekalbu apie konkretu amikos atveja, nes jo nezinau). Ir moteris, ir vyras turi labai labai atidziai rinktis su kuo tureti vaikus. Dabar yra pakankamai priemoniu saugotis.

kadangi ne viena apsisaugojimo priemone neapsaugo 100%, reikia atsargiai rinktis su kuo buti ir aplamai, jeigu vyras yra nepasirenges buti teciu, jam geriausia apsisaugojimo priemone - susilaikymas 4u.gif
Atsakyti
O aš pasisakysiu kaip LNK " Dviračio žynios" personažė mokytoja Leokadija, netgi lotuliukas.gif mokytoja Leokadija kvadrate.
Ir merginom reikia būt gudriom kaip kad gretimoj temoj mokina :
Pradžiai ieškai JO , poto tariamasi dėl altoriaus, poto metai na du nestuke.gif ir greičiausiai jūsų nepalieka.
O elgiamės mes taip: iš pradžių nestuke.gif po to skubiai ieškom JO ar beliako ir varom prie altoriaus. Kartais ir nespėjam matom padukus. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lambda @ 2007 11 08, 20:32)
O aš pasisakysiu kaip LNK " Dviračio žynios" personažė mokytoja Leokadija, netgi  lotuliukas.gif mokytoja Leokadija kvadrate.
Ir merginom reikia būt gudriom kaip kad gretimoj temoj mokina :
Pradžiai ieškai JO , poto tariamasi dėl altoriaus, poto metai na du  nestuke.gif ir greičiausiai jūsų nepalieka.
O elgiamės mes taip: iš pradžių  nestuke.gif po to skubiai ieškom JO ar beliako ir varom prie altoriaus. Kartais ir nespėjam matom padukus.  tongue.gif

drinks_cheers.gif va čia tai pasakyta labai teisingai, neturiu prie ko prikibt. ax.gif
Atsakyti