Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai palieka nėščias moteris?

QUOTE(PrestoTea @ 2007 08 24, 12:27)
Man irgi atrodo, kad tokia moteris pati kalta, nes leidzia save taip zeminti. doh.gif
Papildyta:

Kazkaip keista jusu diskusija. g.gif Jei vyras paliktu nescia moteri del to, kad 2 men. nedave, tai ir aciu Dievui, kad su tokiu vyru butu baigti reikalai, nes nestumas tokia busena, kai tarkim, del ivairiu negalavimu, tepimo ir pan., paprasciausia yra uzdrausta tai daryti. Arba visiems zinoma, kad nuotaiku svyravimai ir demesio poreikis nestumo metu ypatingai reikalingas, o vyras ima zirzti, ko ji cia pristojo, tai irgi elementarus ziniu trukumas, o jei ji tai veikia, tai vadinasi, kad jis tos moters ir nemyli, laike juos tik aistra ar kiti dalykai, kurie i meile ne nepanasus.

neduoti ir negalėti duoti yra visiškai skirtingi dalykai.
bet diskusija tikrai buvo keista, nes nukrypo į lankas.
Atsakyti
Meilė nėra stipriausias santuokos pagrindas.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 24, 13:02)

netgi sakyčiau, kad pats silpniausias
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 24, 13:55)
Matot... kalbant apie bendravimą su kitais žmonėmis kiekvienam tas bendravimo lygis labai skiriasi. Tarkim musulmonas norės, kad jo žmona nebendrautų visiškai su jokiu vyru, joks kitas vyras prie jos niekada net per klaidą neprisilies. Kitiems nepatinka, kai jų "antra pusė" flirtuoja su kitais, šoka ar geria kavą. O kitiems nėra nieko tokio, kad antra pusė su juo kartu, ar atskirai gaus seksualinį malonumą iš kito žmogaus. Man asmeniškai paskutinieji atrodo laisviausi ir jų santykiai man labai gražūs.

QUOTE(Medinis @ 2007 08 24, 15:02)

QUOTE(Mili @ 2007 08 24, 15:04)
netgi sakyčiau, kad pats silpniausias

O dar kyla nusistebejimas, kodel daugeja skirybu ir nasantukiniu poru (susimetusiu)... Stai jum ir atsakymas, keiciasi, mutuoja seimos pagrindu supratimas. Leiskit paklaust, tai koks tada yra stipriausias pagrindas?
Atsakyti
QUOTE(GYZMO @ 2007 08 24, 17:04)
O dar kyla nusistebejimas, kodel daugeja skirybu ir nasantukiniu poru (susimetusiu)... Stai jum ir atsakymas, keiciasi, mutuoja seimos pagrindu supratimas. Leiskit paklaust, tai koks tada yra stipriausias pagrindas?

g.gif as igi galvoju koks? Jei ne meilė...Pinigai, pinigai, pinigai...dabar visi pamišę dėl to... doh.gif
Atsakyti
Siaip pavadinimas turetu skambeti kitaip "kodel vyrai palieka moteris?"
Atsakyti
g.gif
QUOTE(Laaila @ 2007 08 25, 19:11)
Siaip pavadinimas turetu skambeti kitaip "kodel vyrai palieka moteris?"

g.gif Kodėl vyrai palieka moteris tai labai platu,sakyčiau Tečio puslapyje gal geriau butu "Kodėl moteris paliela vyrus"-šiais laikais irgi aktualu,tik va prie"nėsčių moterų manyčiau reiktu temos "Kodėl mūsų ,lietuviški vyrai,taip ramei palieka savo vaikus,giminės tesėjus?" smile.gif
Atsakyti
ONA,

gaila, kad temos nebandot nagrineti, o ieskot moraliniu ir tradiciniu poziuriu i si reiskini, kuris, ar jums tai patinka, ar ne, egzistuoja.

Is kitos puse, vyrai masto kitaip nei moteris ir valdo ji kiti instinktai nei jus. Taigi, jei norite, kad vyrai jus suprastu ir atjaustu (pms, pogimdymine depresija ir panasiai) turite ir jus kiek pasigilinti i dalykus, kurie jums is pirmo zvilgsnio nesuprantami ir blogi.

Zinoma, kad dauguma forumo dalyviu vertina pasauli tik savo patirties remuose, man irgi tai budinga. Taciau reiketu kiek placiau pazvelgti i situacija, nes nei vienas is musu nera apsaugotas nuo jos. Kaip sakoma nuo tiurmos, tarbos ir lazdos niekas neapsaugotas.

Mano manymu yra bent 3 situacijos, del kuriu vyrai palieka nescias moteris.

1. Vyrai nenori tureti vaiko, ypac su konkrecia moterim. Jie nenori atsisakyti gyvenimo, kuri iki tol gyveno. Sita situacija yra dazniausia, ir labiausiai smerkiama is visuomenes puses, taciau as laikausi pozicijos, kad nebuve to vyro vietoje, teisti ir smerkti negalime. Juk gyvenimas vienas duotas, gal jo pasirinkimas nepatogus moteriai, busimam vaikui, bet jis galvoja apie save ir savo laime.

2. Vyras niekada ir neketino buti su ta moterim ir tas palikimas tik niekada nebuvusiu santykiu pabaiga. Ypac pasireiskia, kai moteris matydama, kad vyras slysta is ranku ryztasi kardinaliomis priemonemis ji sulaikyti. Tokiu atveju aplink ne viena ir ne du maciau.

3. Moteris nestumo metu tampa nepakaltinama, ty jai tiek susimaiso galvoje, kad ji tampa nebesugyvenama. Jei vyras yra jautrus, ty ji labai veikia moters nepateisinamai blogas elgesys, jis neatlaiko ir iseina. Cia prasyciau nepradeti juoktis is tokios situacijos, daug moteru pabegtu nuo vyru, kurie pradetu geri ir darytusi agresyvus. Kodel vyras turi kenteti viska, ka daro moteris su nuciuozusiu stogu? Todel, kad moterims to norisi? Tai ne argumentas, nes vyrai gali simtus tokiu argumentu pasakyti. Esu mates iki kokio lygio gali stogas vaziuoti, gerai, kad man siek tiek lengvesne dalia teko arba labiau moku uzblokuoti tokius dalykus. Taciau turiu pazistamu, kurie neislaike ir manau nie viena is moteru nebutu islaikiusi santykiu su ju zmonomis nestumo metu.

Taciau noriu padaryti isvada, kad nei vienas is mano minetu atveju nereiskia, kad vyras butinai mes ir vaika. Dazniausiai, jie palieka moteris, o ne vaikus, nors zinoma yra ir kitu atveju.
Atsakyti
Palieka vyrai tuos vaikus. Ir dar kaip palieka. Aplankymas viena karta i menesi cia jau labai daug? O moteris maziausiai metus paskirs vaiko praauginimui. Tuo metu ji tarsi atsisako pati saves, savo poreikiu, nes zino, kad niekas kitas uz ja to nepadarys. Ar zino vyras ka reiskia beveik nemiegoti per para ir vienoje rankoje laikyti neramu vaika, o su kita apsidirbti visus darbus? Tai kodel vyrai dar skundziasi, jog nestumo metu moteris tokia baisi pasidaro, kad nebeimanoma. Jis gi netrunka amzinai, o ir suprasti ja, manau, imanoma. Tai bendras vaikas, norejo jis to ar ne. Jis pradedamas dvieju zmoniu ir vyrai tikrai nera tokie kvaili, kad nesuvoktu, jog seksas gali baigtis nestumu. Tai kodel visa atsakomybe suverciama vien tik moteriai? Prisidirbo, tegul ir kuopia? O koks vyro vaidmuo palieka? Nusispjove ir nuejo i kitos glebi. Tai ir jo vaikas. Nieko nebepakeisi, tai tegul ir jis prisiima dali atsakomybes ir ateina nakti sauskelniu pakeisti, ar nuraminti kai verkia. Jis pasirodo kai viskas ramu, gerai. Atnesa sladainiu, kartais pasiima savaitgaliui ir tai visas jo atsakingumas uz bendra vaika.
Atsakyti
GYZMO ir asoptimiste, meile vadinu silpniausiu santuokos pagrindu, kadangi jinai nuo mūsų norų nepriklauso - kad ir kaip norėtum, meilė gali išblėsti ir jos sugrįžti niekaip nepriversi. Belieka pagarba, pripratimas ir bendras susikūrtas gyvenimas.

ačiū Pauliui.sav, kuris išsamiai paaiškino kokios jo nuomone gali būti neščios moters palikimo priežastis. Galiu papildyti, kad yra dar viena - nesubrendėlis, kuris nesugeba priisimti atsakomybės, o temos autorės minėta situacija man panašesnė į šį atvejį - paliko, sugrįžo, liepė išsikraustyti.... doh.gif

belieka tik vienas autorės klausimas vyrams: ar neskauda palikti savo vaikelį? Moterį, tiek jau to, kaip kai kas sako net ir žmona - ne giminė. Bet kaip su savo ,,kūnu ir krauju"? Kadangi čia besilankantys vadina save tėčiais, tai spėju kad dauguma kartu su žmona augina savo vaikučius, bet bent pabandykite įsivaizduoti. ar ir čia, pasak Pauliaus.sav vyrus valdo kitokie instinktai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mili: 27 rugpjūčio 2007 - 07:55
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 25, 23:28)
Mano manymu yra bent 3 situacijos, del kuriu vyrai palieka nescias moteris.

1. Vyrai nenori tureti vaiko, ypac su konkrecia moterim.

2. Vyras niekada ir neketino buti su ta moterim ir tas palikimas tik niekada nebuvusiu santykiu pabaiga.

3. Moteris nestumo metu tampa nepakaltinama, ty jai tiek susimaiso galvoje, kad ji tampa nebesugyvenama. Jei vyras yra jautrus, ty ji labai veikia moters nepateisinamai blogas elgesys, jis neatlaiko ir iseina.

Taciau noriu padaryti isvada, kad nei vienas is mano minetu atveju nereiskia, kad vyras butinai mes ir vaika. Dazniausiai, jie palieka moteris, o ne vaikus, nors zinoma yra ir kitu atveju.

Mano manymu yra jų ir daugiau smile.gif Bet..

1. Tai kokie velnio tada nesisaugo? g.gif Aš nesuprantu. Ko tais labai patogiai vyrai užkrauna saugojimosi pareigą moteriai, o paskui lengva ranka aiškina - pati kalta, nesisaugojai. Moteris kaip moteris, dzin, neretai jų kaltės tame irgi yra irnesakyk.gif Bet dėl tokio neatsakingo požiūrio kenčia labiausiai vaikai...

Negi vaikas vyrui yra svarbus tik tuomet, kai gimsta iš "tinkamos" moters?

2. Dar viena mano akimis žiūrint utopija. Tie vyrai kaip iš kitos planetos rimtai doh.gif Nu tai kokio bieso būti su moterimi, su kuria būti nenori unsure.gif Mylėtis su ja... unsure.gif Vėlgi, jei jau taip darai ir matai, kad moteris nori sulaikyti bet kokiais būdais, nu tai saugokis joptvai... Bet ne - kyšt myžt ir man gerai. O vaikai... Ai, užaugs ir su mama irnesakyk.gif

3. Ką tau padarė nėščios moterys, kad tu su tokiais siaubais baubais apie tai kalbi? blink.gif Kiek pažįstu moterų su mažais vaikais, nė vienos jų vyras apie nėštumą nekalba taip baisiai kaip tu. Tikriausiai tavo situacija neeilinė unsure.gif Būna, kad skundžiasi pirmais pora mėnesių po gimdymo, bet ir tai ne dėl žmonų elgesio, o dėl nuovargio, neišsimiegojimo ir pan.
Vis dėlto manau, kad racionalus ir mąstantis vyras nepuls su žmona skirtis vien dėl nėštumo metu siautėjančių hormonų (kitaip neįsivaizduoju kaip iki tol "normaliu" laikytas žmogus vyro akyse pavirsta "monstru"). Nors.. gal tas žmogus ir nebuvo tiek svarbus...
Nekalbu apie kažkokius (tik nelabai įsivaizduoju kokius) kraštutinius atvejus, kurie čia prilyginami alkoholizmui ir "snukių daužymui" doh.gif Bet ir tokiu atveju, gal reiktų pas gydytojus pirma nuvest, jei jau tau žmogus svarbus doh.gif

Ai, anyway, pasikartosiu - palikti moterį galima dėl įvairiausių priežasčių ir tai kiekvieno apsisprendimo ir sąžinės reikalas. Bet kai paliekami vaikai - nepateisinu jokiom aplinkybėm.

QUOTE(Mili @ 2007 08 27, 08:35)
Galiu papildyti, kad yra dar viena - nesubrendėlis, kuris nesugeba priisimti atsakomybės,

Čia dažniausia tikriausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 22, 17:42)
mili,

Nors siaip tai ner reikalo vienas kito savintis, juk ir moterim kartais reikia saviverte pakelti ar siaip koki romantini nuotyki patirti.

Jei šeimyninei moteriškei reikia kelti savivertę ir ant romantinių nuotykių patraukia,reiškia iš nuosavo vyro gauna nepakankamai dėmesio ir meilės,kad savimi suabejoja.
Ar toks laisvės suteikimas savo antrai pusei nėra ženklas,kad šeimoje ne viskas gerai ir problemų nenorima spręsti tarpusavyje,paliekant jas "nukenksminti" visai pašaliniams ,su šeima nesusijusiems asmenims?O kur garantija,kad toks metodas nesukels dar didesnio pavojaus šeimai nei juo užpildoma atsirandanti tuštuma dviejų asmenų santykiuose?
Atsakyti