Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai palieka nėščias moteris?

QUOTE(Mili @ 2007 08 22, 12:54)
nu gerai, sakau tiesiai - jeigu jau moteriškė nervus paleido ir ant vyriškio juos ,,užleido", tai jis pats ir kaltas.100 procentų.

Gerai, sakau tiesiai, jei vyras dulkina viską, kas kruta, geria, duoda per galvą savo bobai kiekvieną vakarą ir pan. (arba vienas iš šių dalykų atskirai) - ji pati ir kalta. 100 proc.
Nusišnekam abu, aš tą suprantu, o jūs?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 11:57)
Gerai, sakau tiesiai, jei vyras dulkina viską, kas kruta, geria, duoda per galvą savo bobai kiekvieną vakarą ir pan. (arba vienas iš šių dalykų atskirai) - ji pati ir kalta. 100 proc.

drinks_cheers.gif sutinku ir su pirmu ir su antru sakiniu. drinks_cheers.gif užtai ir išgeriam - aš tai arbatos - o tu alaus šalia turi? biggrin.gif
Atsakyti
mili,

vo vo patiko. Man reikejo 6 menesius negauti, bet itariu kad uz neistikimybe atleista nebutu smile.gif

Nors siaip tai ner reikalo vienas kito savintis, juk ir moterim kartais reikia saviverte pakelti ar siaip koki romantini nuotyki patirti.
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 22, 17:42)
mili,

vo vo patiko. Man reikejo 6 menesius negauti, bet itariu kad uz neistikimybe atleista nebutu smile.gif

Nors siaip tai ner reikalo vienas kito savintis, juk ir moterim kartais reikia saviverte pakelti ar siaip koki romantini nuotyki patirti.

blink.gif va čia tai jau pasakei kaip tikras pienburnis. nusišnekėjai....
o gal juokauji?
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2007 08 23, 09:30)
blink.gif va čia tai jau pasakei kaip tikras pienburnis. nusišnekėjai....
o gal juokauji?

Juk dabar tai madinga.

Nieko nepadarysi, i vakarus judam juk smile.gif Tik vyrai apie tai dazniau garsiai isireiskia, bet nereiskia , kad moterims tas nebudinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GYZMO: 23 rugpjūčio 2007 - 18:29
QUOTE(GYZMO @ 2007 08 23, 18:26)
Juk dabar tai madinga.

Nieko nepadarysi, i vakarus judam juk smile.gif Tik vyrai apie tai dazniau garsiai isireiskia, bet nereiskia , kad moterims  tas nebudinga.

gal galit man, ne vakarietei paaiškinti išsamiau? Gal jūs apie tiltus o aš apie miltus...
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2007 08 24, 08:49)
gal galit man, ne vakarietei paaiškinti išsamiau? Gal jūs apie tiltus o aš apie miltus...

Čia iš tos "nesisavinimo" teorijos biggrin.gif Nereik norėt, kad vyras (žmona) tik tavo būtų, reikia būti draugiškai ir su visais dalintis, svarbu, kad "kitam būtų gera" biggrin.gif

Paskui vaikus galima komunoj auginti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2007 08 24, 11:41)
Paskui vaikus galima komunoj auginti biggrin.gif

Truputi supaprastinsiu, kad lengviau jums būtų... Ar jūs mylitės su savo vyru tik tuomet, kai norite pastoti?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 24, 11:43)
Truputi supaprastinsiu, kad lengviau jums būtų... Ar jūs mylitės su savo vyru tik tuomet, kai norite pastoti?

Man ir taip lengva, nereikia paprastinti mirksiukas.gif O ir visko tiesiogiai nereiktų priimt biggrin.gif

Bet jei Jums taip norisi, tai - vienintelė šimtaprocentinė apsauga nuo nėštumo - susilaikymas mirksiukas.gif Taip, tinkamai saugantis, galimybė pastoti labai jau maža, bet turint omeny, kad vis dar yra žmonių, pasitikinčiu tokiais metodais, kaip nutrauktas lytinis aktas, nes prezervatyvai nepatinka, kontraceptikai kenkia ir t.t. ir pan.... smile.gif Nebekalbu apie LPL ir kt.
Atsakyti
Matot... kalbant apie bendravimą su kitais žmonėmis kiekvienam tas bendravimo lygis labai skiriasi. Tarkim musulmonas norės, kad jo žmona nebendrautų visiškai su jokiu vyru, joks kitas vyras prie jos niekada net per klaidą neprisilies. Kitiems nepatinka, kai jų "antra pusė" flirtuoja su kitais, šoka ar geria kavą. O kitiems nėra nieko tokio, kad antra pusė su juo kartu, ar atskirai gaus seksualinį malonumą iš kito žmogaus. Man asmeniškai paskutinieji atrodo laisviausi ir jų santykiai man labai gražūs.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 24, 11:55)
Matot... kalbant apie bendravimą su kitais žmonėmis kiekvienam tas bendravimo lygis labai skiriasi. Tarkim musulmonas norės, kad jo žmona nebendrautų visiškai su jokiu vyru, joks kitas vyras prie jos niekada net per klaidą neprisilies. Kitiems nepatinka, kai jų "antra pusė" flirtuoja su kitais, šoka ar geria kavą. O kitiems nėra nieko tokio, kad antra pusė su juo kartu, ar atskirai gaus seksualinį malonumą iš kito žmogaus. Man asmeniškai paskutinieji atrodo laisviausi ir jų santykiai man labai gražūs.

dėl skonio nesiginčijama.
Ačiū už paaiškinimus, regis aš esu beviltiška romantikė (tokia iškasena) - man gražūs dviejų žmonių santykiai, kai vienas kitam teikia seksualinius malonumas. ir kartu augina vaikus, jei jau jie atsiranda iš to malonumo.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 12:57)

Man irgi atrodo, kad tokia moteris pati kalta, nes leidzia save taip zeminti. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mili @ 2007 08 22, 12:47)
jeigu pasakytų kad aš privedžiau, nes jam buvau neištikima, arba kad nuėjo pas kitą nes jau 2 mėn kaip nedaviau, ir jei tai būtų tiesa - tai kas man beliktų daryti?

Kazkaip keista jusu diskusija. g.gif Jei vyras paliktu nescia moteri del to, kad 2 men. nedave, tai ir aciu Dievui, kad su tokiu vyru butu baigti reikalai, nes nestumas tokia busena, kai tarkim, del ivairiu negalavimu, tepimo ir pan., paprasciausia yra uzdrausta tai daryti. Arba visiems zinoma, kad nuotaiku svyravimai ir demesio poreikis nestumo metu ypatingai reikalingas, o vyras ima zirzti, ko ji cia pristojo, tai irgi elementarus ziniu trukumas, o jei ji tai veikia, tai vadinasi, kad jis tos moters ir nemyli, laike juos tik aistra ar kiti dalykai, kurie i meile ne nepanasus.
Atsakyti