Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai palieka nėščias moteris?

QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 10:04)
Tai labai svarbu - suprasti kas tu esi šiandien. Labai svarbu. Bet iš ties suprasti.

nu gana jau, eik į kertelę sielai su tokias pamąstymais. O beje šūdui su rožėmis nepakeliui.
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2007 08 22, 11:15)
nu gana jau, eik į kertelę sielai su tokias pamąstymais. O beje šūdui su rožėmis nepakeliui.

Nu kodėl dabar taip smile.gif Jei teisingai pamenu, tai š... kaip ir trąšoms tinka, o patręšti augalai vešlesni ir gražesni auga blush2.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2007 08 22, 11:15)

Juokingiausia, kad nei nuo vieno, nei nuo kito niekas nepriklauso... srovė juos nešė kartu.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2007 08 22, 10:18)
Nu kodėl dabar taip smile.gif Jei teisingai pamenu, tai š... kaip ir trąšoms tinka, o patręšti augalai vešlesni ir gražesni auga blush2.gif  cool.gif

vaje doh.gif o koks šios temos pavadinimas. Jau net neatkapstau nuo ko viskas prasidėjo. Medini, help, pamečiau mūsų diskusijos mintį. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2007 08 22, 11:21)
Medini, help, pamečiau mūsų diskusijos mintį.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nepergyvenkit, moterys iš vis retai turi minčių. Matyt jos tiesiog baigėsi...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 10:24)
Nepergyvenkit, moterys iš vis retai turi minčių. Matyt jos tiesiog baigėsi...

turiu nuvilti, bet man taip atsitiko iš alkio biggrin.gif pavalgiau ir vėl minčių pilna. Net per daug, kaip ir daugumai moteriškių.
Atsakyti
Mili,

diskusija yra ta, kad gana daznai vyrai palieka moteris, kai ji buna nescia. Atrodo siaubas. Kol pats nebuvau situacijoje, tol nesupratau iki kokio monstro miela moteris virsta.

Moters nervu nelaikymas kazkodel visada pateisinamas, taciau realybe rodo, kad ne viena prisipiktavo iki vyro pabegimo.
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 22, 11:37)
Mili,

diskusija yra ta, kad gana daznai vyrai palieka moteris, kai ji buna nescia. Atrodo siaubas. Kol pats nebuvau situacijoje, tol nesupratau iki kokio monstro miela moteris virsta.

Moters nervu nelaikymas kazkodel visada pateisinamas, taciau realybe rodo, kad ne viena prisipiktavo iki vyro pabegimo.

vat vat. tik esu tikra kad nei vienas jūs vyručiai nežinote, kas jas iki to privedė ar ne? nei nenutuokiat
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2007 08 22, 12:42)
vat vat. tik esu tikra kad nei vienas jūs vyručiai nežinote, kas jas iki to privedė ar ne? nei nenutuokiat

O tai turėtų mums būti svarbu? Jei jūsų vyras detaliai paaiškintų, kodėl jis buvo jums neištikimas, kas jį prie to privedė, tai jūs paglostytumėt jam galvelę ir sakytumėt - eik, tau atleista?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 11:44)
O tai turėtų mums būti svarbu? Jei jūsų vyras detaliai paaiškintų, kodėl jis buvo jums neištikimas, kas jį prie to privedė, tai jūs paglostytumėt jam galvelę ir sakytumėt - eik, tau atleista?

jeigu pasakytų kad aš privedžiau, nes jam buvau neištikima, arba kad nuėjo pas kitą nes jau 2 mėn kaip nedaviau, ir jei tai būtų tiesa - tai kas man beliktų daryti?
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2007 08 22, 12:47)
ir jei tai būtų tiesa - tai kas man beliktų daryti?

O prie ko čia jūs? Tipo nėštumo metu moteris būna pikta todėl, kad vyras kažką ne taip daro. Ne vyre problema ir ne moteryje problema.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 11:51)
O prie ko čia jūs? Tipo nėštumo metu moteris būna pikta todėl, kad vyras kažką ne taip daro. Ne vyre problema ir ne moteryje problema.

dar nepagavai kampo?
nu gerai, sakau tiesiai - jeigu jau moteriškė nervus paleido ir ant vyriškio juos ,,užleido", tai jis pats ir kaltas.100 procentų.
Atsakyti