Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai palieka nėščias moteris?

QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 09:40)
Pirmiausia ne frazė, o statistiniai duomenys. O panaudojau aš juos tam, kad atsakyti į vienos diskusijos dalyvės žodžius, jog vyrams šeima nesvarbu ir jie lengvai gali susituokti ir išsiskirti. Panaudojau kaip paneigimą jos žodžiams.

Tuomet atsiprašau, kad netinkamoje vietoje paminėjau Jūsų Nick'ą smile.gif Vis dėlto, net ir tokiu atveju šie statistiniai duomenys paneigia tik tą dalį dėl lengvų skyrybų smile.gif Šeimos "svarbos" tai nepasprendžia. Nu bet čia jau aš ne į temą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2007 08 22, 09:44)
nu ir ką, ir tuo pačiu paneigei Pauliaus.sav teiginius kad būtent moterims mirtinai reikia vedybų, o vyrams ne.

Ne, nepaneigiau... Tiesiog vyrams sunkiau priimti sprendimą susituokti ir išsiskirti. Kadangi nei vienu nei kitu atveju didelės tų veiksmų prasmės jie nemato. Todėl moterys būna ir vestuvių ir skyrybų iniciatorės. Štai ir viskas. Čia nei pliusas, nei minusas, tiesiog taip yra.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 08:48)
Ne, nepaneigiau... Tiesiog vyrams sunkiau priimti sprendimą susituokti ir išsiskirti. Kadangi nei vienu nei kitu atveju didelės tų veiksmų prasmės jie nemato. Todėl moterys būna ir vestuvių ir skyrybų iniciatorės. Štai ir viskas. Čia nei pliusas, nei minusas, tiesiog taip yra.

o kalbant apie tai nuo ko šita tema prasidėjo, kadangi vyrai nemato prasmės , tai jiems lengviausias sprendimas yra palikti moterį, kad ir nėščia....
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 09:48)

Blyn, ir vėl ne visai į temą gausis, bet labai noriu paklaust doh.gif

O tai kame vyrai mato prasmę dviejų žmonių santykiuose? Ar tokios iš viso nėra? Tik seksualinis pasitenkinimas (bet tam nereikia rimtesnių santykių, o ir šiaip šeimoje jie ne visuomet idealūs)? Ar iš viso vyrams moterys kaip ir nereikalingos, tik vat dėl silpnos valios juos ir prie altoriaus (ar CMB) nutempia, paskui išskiria... Toks jausmas, kad šiuo klausimu vyrai visai be nuomonės ir dzin jiems kaip gyventi, su kuo gyventi...
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2007 08 22, 10:17)
Toks jausmas, kad šiuo klausimu vyrai visai be nuomonės ir dzin jiems kaip gyventi, su kuo gyventi...

Tiesą pasakius dažnai būna taip, kaip jūs sakote. Vyrai supranta, kad kokia moteris yra šalia, tai neturi didelės reikšmės. vis tiek po 10-20 metų viskas bus taip, kaip dabar yra. O moterys prisiklauso "draugių" patarimų - mesk jį, susirasi geresnį ir puola ieškoti idealo. Vyrai sparnus dažnai pakelia per vidutinio amžiaus krizę. Kai jau yra materialiai apsirūpinę, kai vaikai jau paauginti. Jų tada jau niekas nebestabdo, o jie tiesiog nori pagyventi savo malonumui - mylėtis su gražiomis moterimis, rūpintis tik savimi. Kodėl? Todėl, kad jie aiškiai suvokia, jog jų gyvenimas beprasmis ir viskas kas liko - imti tai, ką gyvenimas duoda, nebetaupant ateičiai, kuri niūri.
O moterys tuo metu (40-50 metų) jau supranta, kad jos tapo nebepatrauklios, vaikais rūpintis tenka vis mažiau, visi vyrai kiaulės. Tada jos puola daryti karjerą arba gydytis depresiją. Štai ir viskas... Manau tokios pagrindinės tendencijos.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 09:22)
Tiesą pasakius dažnai būna taip, kaip jūs sakote. Vyrai supranta, kad kokia moteris yra šalia, tai neturi didelės reikšmės. vis tiek po 10-20 metų viskas bus taip, kaip dabar yra. O moterys prisiklauso "draugių" patarimų - mesk jį, susirasi geresnį ir puola ieškoti idealo. Vyrai sparnus dažnai pakelia per vidutinio amžiaus krizę. Kai jau yra materialiai apsirūpinę, kai vaikai jau paauginti. Jų tada jau niekas nebestabdo, o jie tiesiog nori pagyventi savo malonumui - mylėtis su gražiomis moterimis, rūpintis tik savimi. Kodėl? Todėl, kad jie aiškiai suvokia, jog jų gyvenimas beprasmis ir viskas kas liko - imti tai, ką gyvenimas duoda, nebetaupant ateičiai, kuri niūri.
O moterys tuo metu (40-50 metų) jau supranta, kad jos tapo nebepatrauklios, vaikais rūpintis tenka vis mažiau, visi vyrai kiaulės. Tada jos puola daryti karjerą arba gydytis depresiją. Štai ir viskas... Manau tokios pagrindinės tendencijos.

vaje, tavęs pasiklausius tikrai gali prireikti raminamuosius gerti. gerai kad tai tavo tiesa, o ne mano. Prasmės gyvenime kiekvienas turime tiek, kiek patys jos norime. Asmeniškai tau siūlyčiau logoterapiją mirksiukas.gif gal tada nereikės galvoti , kad ,,nafik tu kam reikalingas"
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2007 08 22, 10:27)
vaje, tavęs pasiklausius tikrai gali prireikti raminamuosius gerti. gerai kad tai tavo tiesa, o ne mano. Prasmės gyvenime kiekvienas turime tiek, kiek patys jos norime. Asmeniškai tau siūlyčiau logoterapiją  mirksiukas.gif gal tada nereikės galvoti , kad ,,nafik tu kam reikalingas"

Nežinau kas yra logoterapiją.
Bet tai nėra vien mano nuomonė. Manyčiau, kad tam tikroje amžiaus grupėje ji tampa vyraujančia. Tiesiog žmonės pavargsta save apgaudinėti. Aš pavargau jau senokai..
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 09:35)
Nežinau kas yra logoterapiją.
Bet tai nėra vien mano nuomonė. Manyčiau, kad tam tikroje amžiaus grupėje ji tampa vyraujančia. Tiesiog žmonės pavargsta save apgaudinėti. Aš pavargau jau senokai..

nepasiduok taip anksti, nuo nuovargio kape pailsėsi. Apgaudinėti save ir kitus yra smagu.daug smagiau nei būti nuvargusiu nuopeza... tik nesupyk, čia ne apie tave, o apie ciniškus senukus.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 10:22)
Todėl, kad jie aiškiai suvokia, jog jų gyvenimas beprasmis

Mdaa... tikiuosi nugyventi taip, kad netektų rimtai taip galvoti... smile.gif O jei rimtai, perskaičiau ir gaila vyrų pasidarė (bent jau tų, kurie iš tikro taip galvoja)... Tyliai lietuviškai pasidžiaugiau, kad aš moteris ir galvoju ne taip ir nedarau (bent jau kol kas) kažko tik tam, kad daryt smile.gif Jaunystė? Praeis? Galbūt, bet bent jau dabar džiaugiuosi gyvenimu smile.gif
Atsakyti
Žinot, vaikystėje mano mėgiamiausias anekdotas buvo toks:
Plaukia upe rožė... graži tokia, vandeniu mėgaujasi... Ir iš kanalizacijos vamzdžio šūdas išplaukia į tą pačią upę.
-Kas tu? - klausia šūdas,
- Aš rožė,-atsako rožė,- o kas tu?
- O aš.... O aš.... O aš vakar buvau apelsinas...

Tai vat aš nenoriu sakyti, kad apelsinu BUVAU. Geriau jau suprasti kas esi DABAR.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 09:50)
Žinot, vaikystėje mano mėgiamiausias anekdotas buvo toks:
Plaukia upe rožė... graži tokia, vandeniu mėgaujasi... Ir iš kanalizacijos vamzdžio šūdas išplaukia į tą pačią upę.
-Kas tu? - klausia šūdas,
- Aš rožė,-atsako rožė,- o kas tu?
- O aš.... O aš.... O aš vakar buvau apelsinas...

Tai vat aš nenoriu sakyti, kad apelsinu BUVAU. Geriau jau suprasti kas esi DABAR.

užuojauta. o aš rožė. gal rytoj būsių kompostas, bet šiandien aš rožė
Atsakyti
Tai labai svarbu - suprasti kas tu esi šiandien. Labai svarbu. Bet iš ties suprasti.
Atsakyti