Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai palieka nėščias moteris?

QUOTE(Medinis @ 2007 08 20, 13:34)
O ar gi taip nėra? Kam reikia gremžti grindis tris kartus per dieną ir langus - du kartus per savaitę? Vyrui? Iki lemputės. Lengviau langus pakeisti.
Dauguma dalykų, kuriuos žmonės pateisina "atsakomybe" yra savo vertės menkumo slapstymas.

regis tu tikrai psichologas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik pamiršai, kad nors yra bendri dėsniai, bet kiekvienas yra individualus. PVZ. pas mane namuose, man iki lemputės lango švarumas ar kiek kartų kilimą siurbliuoti (geriau 1 kartą kas dvi savaiotės, vistiek po valandos atrodys taip pat). o vat maniškiui labai dėl to galvą skaudą wub.gif
ati tavo nuomone moters ,,perdėtas" rūpinimasis savo vaiku, kad ir dar negimusiu, yra savo vertės menkumo slapstymas, o jeigu vyras kuris to nedemenstruoja tai jau galingas? Ereliai....
Papildyta:
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 20, 13:37)
Akmenuk,

man atrodo, kad berniuko nereikia vyru nuo vystyklu daryti arba popinti, kaip mamytes kartais daro.

Atsakomybe uz savo veiksmu gali buti mokoma, kai realiai vaikui pagal amziu jos patikima, o ne bandoma nuo klaidu saugoti.

Taciau cia kitas paradoksas. Dabar musu visuomeneje individo laime yra svarbiau net uz seimos laime, todel skirybos yra normalus paieskos elementas. Is kitos puses, manau vedybos ilgainiui taps tik juridine formuluote, o ne santykiu israiska. Tai jau labai matosi vakaruose ir po truputi naudojama Lietuvos miestuose ir jau atsiranda ir kaimuose. Moralistai kalba apie degradavima, taciau savo asmeniniu pavyzdziu nenori rodyti aukos sventumo.

o gal čia tik savo vyrišką nepareigingą požiūrį teisini?
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 20, 14:37)
Akmenuk,

man atrodo, kad berniuko nereikia vyru nuo vystyklu daryti arba popinti, kaip mamytes kartais daro.

Atsakomybe uz savo veiksmu gali buti mokoma, kai realiai vaikui pagal amziu jos patikima, o ne bandoma nuo klaidu saugoti.

Taciau cia kitas paradoksas. Dabar musu visuomeneje individo laime yra svarbiau net uz seimos laime, todel skirybos yra normalus paieskos elementas. Is kitos puses, manau vedybos ilgainiui taps tik juridine formuluote, o ne santykiu israiska. Tai jau labai matosi vakaruose ir po truputi naudojama Lietuvos miestuose ir jau atsiranda ir kaimuose. Moralistai kalba apie degradavima, taciau savo asmeniniu pavyzdziu nenori rodyti aukos sventumo.

Irgi teisinga g.gif Aš papopinu savo sūnų, bet mes su vyru tikrai jo nelepinam, na normaliai elgiamės. Ko gero, ta atsakomybė vystosi stebint savo tėvų gyvenimą, manau turi įtakos ir paveldėtas charakteris, ir gyvenimo sąlygos. Aš labai noriu, kad mano sūnus neskaudintų mums su tėvu širdies senatvėje dėl kažkokių neatsakingų savo poelgių. Kad galėčiau pažiūrėti į jo ateitį.....
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2007 08 20, 14:43)
ati tavo nuomone moters ,,perdėtas" rūpinimasis savo vaiku, kad ir dar negimusiu, yra savo vertės menkumo slapstymas, o jeigu vyras kuris to nedemenstruoja tai jau galingas? Ereliai....

Perdėtas rūpinimasis savo vaiku, nesvarbu, gimusiu ar ne, tai tikrai rodo problemas psichologijoj. Ir yralabai dažna santykių su partneriu nutraukimo priežastis. Kartais besilaukiančios moterys pasijunta tooooookiom svarbiom, kad gailestis ima.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 20, 13:50)
Perdėtas rūpinimasis savo vaiku, nesvarbu, gimusiu ar ne, tai tikrai rodo problemas psichologijoj. Ir yralabai dažna santykių su partneriu nutraukimo priežastis. Kartais besilaukiančios moterys pasijunta tooooookiom svarbiom, kad gailestis ima.

vat matai, aš žodį ,,perdėtas " į kabutes imu, o tau tai jau kabutės dingsta. ar niekada nepagalvojai, kad tai svarbiai neštukei, dėl kurios tau gailestis kyla, TIKRAI yra svarbu, kad ji laukiasi. Vyrams visas tas procesas lengvesnis - kišt>myžt ir viskas, o moteriai 9 mėn. o ir po to tik ,,pirst" neužtenka, kad pagimdyti. gal dėl to moterys atsakingesnės, o vyrai dažnai į padus deda.
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2007 08 20, 14:59)
ar niekada nepagalvojai, kad tai svarbiai neštukei, dėl kurios tau gailestis kyla, TIKRAI yra svarbu, kad ji laukiasi.

Pagalvojau. Ir siūliau jai pagalvoti, kad man - visiškai nesvarbu, kad ji laukiasi. Tai labai įsižeisdavo...
Truputi pamečiau mūsų diskusijos mintį tiesą sakant.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 20, 14:07)
Pagalvojau. Ir siūliau jai pagalvoti, kad man - visiškai nesvarbu, kad ji laukiasi. Tai labai įsižeisdavo...

kaip visada - tipo diskutuoja vyras su moterimi tai kaip katė su šuniu: kai šuo uodega vizgina, tai katė mano kad jis pyksta, kai katė murkia ir meilinasi, tai šuo mano kad ji piktai urzgia. Nesijaudink, vyrai dažnai ,,pameta" pokalbio mintį, jei ,,bando" kalbėt su moterimi. Puse šito puslapio temų yra tai, kad vyrai apie miltus, moterys apie tiltus. Amžinas nesusišnekėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 20, 16:07)

Pajeskok po stalu biggrin.gif

Arba tesiok pasukinek peles ratuka ir pasiskaityk...

Zinai, as negaliu teigti, kad palaikau virsutines moteru kalbas, ar mintis...bet...
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 08 20, 15:50)

Truputeli persistengei... Nebent kalbi apie kitas...O kaip pacio zmonos "pasijutimas svarbia"???
Atsakyti
QUOTE(GYZMO @ 2007 08 20, 22:59)
Truputeli persistengei... Nebent kalbi apie kitas...O kaip pacio zmonos "pasijutimas svarbia"???

Su savo žmona nėštumo metu nesielgiau kitaip, nei paprastai. Ji - taip pat. Gal todėl toks mano ir požiūris.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 21, 08:47)
Su savo žmona nėštumo metu nesielgiau kitaip, nei paprastai. Ji - taip pat. Gal todėl toks mano ir požiūris.

o gal tesok zmana pazinodama tave to nerode? Seip, ar taip, per drastiska nuone... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GYZMO: 21 rugpjūčio 2007 - 06:57
QUOTE(GYZMO @ 2007 08 21, 07:57)
Seip, ar taip, per drastiska nuone...  g.gif

Kodėl? Jei nėštumas lengvas, komplikacijų nėra, tai kas gi tuomet keičiasi poros gyvenime? Nors suprantu, kad kai nėštumas pirmas, tai psichologiniai dalykai gali imti viršų. Jei jiems leisi, žinoma.
Pasaulyje kiekvieną sekundę gimsta žmogus. Kol perskaitėte mano post'ą jų gimė 3-4. štai ir visas stebūklas....
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 21, 07:16)
Kodėl? Jei nėštumas lengvas, komplikacijų nėra, tai kas gi tuomet keičiasi poros gyvenime? Nors suprantu, kad kai nėštumas pirmas, tai psichologiniai dalykai gali imti viršų. Jei jiems leisi, žinoma.
Pasaulyje kiekvieną sekundę gimsta žmogus. Kol perskaitėte mano post'ą jų gimė 3-4. štai ir visas stebūklas....

na jeigu ir nuosavas vaikas - statistinis vienetas, tai tada joks čia stebūklas... biggrin.gif o regis diskusiją pradėjome nuo to, kad vyras paliko neščia moteriškę, keletas vyrukų (o teisingiau vienas), pasakė kad tipo pati kalta kad su vaiku pririšti norėjo ir kad vyrams į neštumą nusispjaut, tipo ne vyrų bėdos, o tavo postai tą nuomonę patvirtino. Regis tiek ir tos temos
Moteriškės, kurios tupit ,,tėčių" puslapyje bye1.gif - pasak vyrų ,,mūsų visuomenėje individo (tikriausiai vyro) laimė yra svarbiau net už šeimos laimę, taigi skyrybos yra natūralus paieškos elementas". Taigi mūsų neštumai yra tik mūsų reikalas, ir jeigu tuo rūpinames, tai mes ,,prisigalvojame sau pareigų" ir ,,parinames".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mili: 21 rugpjūčio 2007 - 08:17
Lietuvoje 70proc skyrybų iniciatorės - moterys. Kas yra "šeimos laimė" ir kaip ją pasiekti - man paslaptis.
Atsakyti