QUOTE(Medinis @ 2007 08 20, 13:34)
O ar gi taip nėra? Kam reikia gremžti grindis tris kartus per dieną ir langus - du kartus per savaitę? Vyrui? Iki lemputės. Lengviau langus pakeisti.
Dauguma dalykų, kuriuos žmonės pateisina "atsakomybe" yra savo vertės menkumo slapstymas.
Dauguma dalykų, kuriuos žmonės pateisina "atsakomybe" yra savo vertės menkumo slapstymas.
regis tu tikrai psichologas tik pamiršai, kad nors yra bendri dėsniai, bet kiekvienas yra individualus. PVZ. pas mane namuose, man iki lemputės lango švarumas ar kiek kartų kilimą siurbliuoti (geriau 1 kartą kas dvi savaiotės, vistiek po valandos atrodys taip pat). o vat maniškiui labai dėl to galvą skaudą
ati tavo nuomone moters ,,perdėtas" rūpinimasis savo vaiku, kad ir dar negimusiu, yra savo vertės menkumo slapstymas, o jeigu vyras kuris to nedemenstruoja tai jau galingas? Ereliai....
Papildyta:
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 20, 13:37)
Akmenuk,
man atrodo, kad berniuko nereikia vyru nuo vystyklu daryti arba popinti, kaip mamytes kartais daro.
Atsakomybe uz savo veiksmu gali buti mokoma, kai realiai vaikui pagal amziu jos patikima, o ne bandoma nuo klaidu saugoti.
Taciau cia kitas paradoksas. Dabar musu visuomeneje individo laime yra svarbiau net uz seimos laime, todel skirybos yra normalus paieskos elementas. Is kitos puses, manau vedybos ilgainiui taps tik juridine formuluote, o ne santykiu israiska. Tai jau labai matosi vakaruose ir po truputi naudojama Lietuvos miestuose ir jau atsiranda ir kaimuose. Moralistai kalba apie degradavima, taciau savo asmeniniu pavyzdziu nenori rodyti aukos sventumo.
man atrodo, kad berniuko nereikia vyru nuo vystyklu daryti arba popinti, kaip mamytes kartais daro.
Atsakomybe uz savo veiksmu gali buti mokoma, kai realiai vaikui pagal amziu jos patikima, o ne bandoma nuo klaidu saugoti.
Taciau cia kitas paradoksas. Dabar musu visuomeneje individo laime yra svarbiau net uz seimos laime, todel skirybos yra normalus paieskos elementas. Is kitos puses, manau vedybos ilgainiui taps tik juridine formuluote, o ne santykiu israiska. Tai jau labai matosi vakaruose ir po truputi naudojama Lietuvos miestuose ir jau atsiranda ir kaimuose. Moralistai kalba apie degradavima, taciau savo asmeniniu pavyzdziu nenori rodyti aukos sventumo.
o gal čia tik savo vyrišką nepareigingą požiūrį teisini?