Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai palieka nėščias moteris?

QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 17, 20:47)
vot tai dyvai.

Tai nedaugelis vaikus planuoja, kad veliau skirtusi. Dazniau moterys bando vaika susiorganizuoti, kad vyra priristu ir terorizuotu.

Jei vyras nebenori buti, tai niekas jo ir nesustabdys, nei vaikai, nei zliumbimas.

Vaikas - sunkumas, ir jei pora tvirta - ja sustiprina, o jei ne - susilpinina.
Is viso, kodel cia vaikus i diedu ir bobu santykius kisat? Negi dabar su nemylima gyvensi?

Beje, jei jau as taip nuspresciau del vaiko likti, tai tik del vaiko ir gyvenciau, o ne del moters. Eiciau sau na lieva ir panasiai, dvasiskai buciau isejes.

Labai noreciau pakalbeti akis i aki su tokiu paziuru vyru, kaip jus gerb. pauliau. Paskaicius jusu postus susidaro ispudis, kad vyrai yra "aukstesnioji rase". Tik, kad va, kiek esu susidurusi gyvenime su vyrais - didesniu vaiku uz juos nesurasi ir vartyk situacijas kaip nori, didziaja nasta tenka tempti moteriai, kad vyrai turetu laiko savo pomegiams ir laisvems..
Atsakyti
Goja,

o kodel turetu buti kitaip? Pacios moterys save skriaudzia, visokiu pareigu sau prisigalvoja, parinasi, vietoj to, kad tusintusi. Ne veltui sakoma, kad vaikyste - laimingiausias gyvenimo tarpsnis, tai kodel norite, kad vyrai nelaimingi butu? tipo pacios nelaimingos, tai vyrus irgi reikia nelaimingais daryti.
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 18, 00:52)
Goja,

o kodel turetu buti kitaip? Pacios moterys save skriaudzia, visokiu pareigu sau prisigalvoja, parinasi, vietoj to, kad tusintusi. Ne veltui sakoma, kad vaikyste - laimingiausias gyvenimo tarpsnis, tai kodel norite, kad vyrai nelaimingi butu? tipo pacios nelaimingos, tai vyrus irgi reikia nelaimingais daryti.

Mano nuomone tai - visiskas absurdas, juk kalbame apie seima ir atsakomybe. Is tiesu as taip pat noreciau tureti laiko bent kavos viena iseiti isgerti, ka jau kalbeti jei vyrui palikciau vaika ir isvaziuociau kelioms dienoms (na, kad galva pravedinti)..va tuomet galima butu postringauti apie pomegius ir laiminguma.
Atsakyti
Tai gal pati taip pririso? Gal cia nuostalgija pasireiske?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2007 08 16, 12:43)
"Neatsakinga" ir negarbinga yra išsiskyrus su vaiko motina pamiršti ir apie pačio vaiko egzistavimą.

deja, bet tai dazna ir karti realybe unsure.gif

QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 17, 19:47)
Dazniau moterys bando vaika susiorganizuoti, kad vyra priristu ir terorizuotu.

toks ispudis kad vyrai kaip mazi vaikai-taip lengva juos apgauti biggrin.gif mielieji musu, o jus apie tokius dalykus kaip prezervatyvai zinote? doh.gif blink.gif atsakingumas prasideda nuo vaiko pradejimo, o ne "kisimo" kur reikia ir kur nereikia. o paskui verkia"pririsa, terorizuoja" biggrin.gif
vaiku vyro tikrai nepririsi ir manau kad moterys tikrai tai zino mirksiukas.gif
na...mano atveju tai buvo atvirksciai-savimi pririsau, pastojus pasakiau, kad jei nenori gyvent su mumis, yra laisvas eiti i visas 4 puses biggrin.gif tikrai nelaikiau nuciupus biggrin.gif kartu esam 8-ti metai. bet kaip kompensacija-isleidziu savo vaika i kiema su draugais palakstyti -i bariukus, klubus biggrin.gif be to, esu prisiemus visa atsakomybe uz vaikus pati. zinau, kad vyrams nereikia vaiku ir nepuoseleju iliuziju...
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 08 20, 11:46)
zinau, kad vyrams nereikia vaiku ir nepuoseleju iliuziju...

Netiesa. Mūsų šeimoje būtent vyras buvo iniciatorius dėl vaikelio atsiradimo šeimoje. Jam vos pavyko mane įkalbėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Littera @ 2007 08 20, 10:57)
Netiesa. Mūsų šeimoje būtent vyras buvo iniciatorius dėl vaikelio atsiradimo šeimoje. Jam vos pavyko mane įkalbėti  blush2.gif

na tarkim tipiskiems vyrams nereikia mirksiukas.gif o reikia kol nesusiduria su realybe, arba nevykeliams, taip norintiems priristi moteris.na gal ne nevykeliams, bet tiems, kurie kaip sakiau nepuoseleja iliuziju ir net nesvajoja apie kitas biggrin.gif vyru fiziologija neskirta vaikams auginti-juk supraskit tai...

pazistu vyra, kuris ikalbinejo zmona antram vaikui-tai...jo ir zmonos santykiu isvis nera, jie net miega atskirai, tai ...galvoju...jis vaikus labai myli...gal jam tai kaip kompensacija uz nesusiklosciusius santykius su moterim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 20 rugpjūčio 2007 - 11:39
QUOTE(rupestelis @ 2007 08 20, 12:29)
na tarkim tipiskiems vyrams nereikia mirksiukas.gif o reikia kol nesusiduria su realybe, arba nevykeliams,

... tų "arba" gali būti iki begalybės...
Papildyta:
QUOTE(rupestelis @ 2007 08 20, 12:29)
pazistu vyra, kuris ikalbinejo zmona antram vaikui-tai...jo ir zmonos santykiu isvis nera, jie net miega atskirai, tai ...galvoju...jis vaikus labai myli...gal jam tai kaip kompensacija uz nesusiklosciusius santykius su moterim g.gif

Na, šioje situacijoje įkalbinėti moterį turėti vaiką yra, manau, nelabai protinga, nes pirmiausia reikia pagalvoti, kokioje aplinkoje jis gims... g.gif

Bent jau aš, jausdama, kad vyras nuo manęs tolsta, tikrai nesiryžčiau pastoti... Bet kiekviena moteris turi kitokių norų bei interesų gyvenime... GAl šiuo atveju vyras jaučia, kad nuo to moteris bus laimingesnė, kad ir neteks jo, bet turės vaikų...Net nežinau...
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 17, 23:52)
Goja,

blink.gif blink.gif blink.gif lotuliukas.gif tai vat kaip kai kurie vyrai vadina moterišką atsakomybę - savęs skriaudimas, pareigų prisigalvojimas, parinimasisi. Nu nėra tokio smailo, kad galėčiau jausmus išreikšti kaip tu man akis atverei. neveltui dar mokykloje viena mokytoja man gyvenimo tiesą išdėstė: ,,vyrai - amžini vaikai: iki 50 niekaip nesuauga, o nuo 50 vaikėti pradeda.
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2007 08 20, 14:09)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif tai vat kaip kai kurie vyrai vadina moterišką atsakomybę - savęs skriaudimas, pareigų prisigalvojimas, parinimasisi. Nu nėra tokio smailo, kad galėčiau jausmus išreikšti kaip tu man akis atverei. neveltui dar mokykloje viena mokytoja man gyvenimo tiesą išdėstė: ,,vyrai - amžini vaikai: iki 50 niekaip nesuauga, o nuo 50 vaikėti pradeda.

Kas tiesa, tai tiesa drinks_cheers.gif Kaip berniuką nuo mažumės auklėti taip, kad tas vaikiškumas nebūtų toks išreikštas per visą jo suaugusio gyvenimą?
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2007 08 20, 14:09)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif tai vat kaip kai kurie vyrai vadina moterišką atsakomybę - savęs skriaudimas, pareigų prisigalvojimas, parinimasisi.

O ar gi taip nėra? Kam reikia gremžti grindis tris kartus per dieną ir langus - du kartus per savaitę? Vyrui? Iki lemputės. Lengviau langus pakeisti.
Dauguma dalykų, kuriuos žmonės pateisina "atsakomybe" yra savo vertės menkumo slapstymas.
Atsakyti
Akmenuk,

man atrodo, kad berniuko nereikia vyru nuo vystyklu daryti arba popinti, kaip mamytes kartais daro.

Atsakomybe uz savo veiksmu gali buti mokoma, kai realiai vaikui pagal amziu jos patikima, o ne bandoma nuo klaidu saugoti.

Taciau cia kitas paradoksas. Dabar musu visuomeneje individo laime yra svarbiau net uz seimos laime, todel skirybos yra normalus paieskos elementas. Is kitos puses, manau vedybos ilgainiui taps tik juridine formuluote, o ne santykiu israiska. Tai jau labai matosi vakaruose ir po truputi naudojama Lietuvos miestuose ir jau atsiranda ir kaimuose. Moralistai kalba apie degradavima, taciau savo asmeniniu pavyzdziu nenori rodyti aukos sventumo.
Atsakyti