Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai palieka nėščias moteris?

QUOTE(Medinis @ 2007 08 16, 10:53)
Jeigu tai atsakymas į mano konkretų klausimą, tai savo samprotavimus apie vyrų neatsakingumą taip pat apvilkite į niekalo rūbą, kad jų niekas nesuprastų.

aiskškiau, kolega, pasikskaityk blink.gif tai netaikoma visiems vyrams, taigi nereikia čia purkštauti ir kišti savo nuomonės mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

bet kokiu atvėju fainai kada vyksta interesų karas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asoptimiste: 16 rugpjūčio 2007 - 11:56
QUOTE(asoptimiste @ 2007 08 16, 12:52)
Abiems turi rūpėti ką vaikas veikia laisvalaikiu, kaip mokosi ir pan.

Na tvarkoj, paliko vyras nėčią žmoną, po to palauks, kol vaikas turės laisvalaikį ir mokysis ir jam tada jis rūpės. Taip tinka?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 16, 10:56)
Na tvarkoj, paliko vyras nėčią žmoną, po to palauks, kol vaikas turės laisvalaikį ir mokysis ir jam tada jis rūpės. Taip tinka?

nesupratu tavo medinės logikos, nepyk...mes kalbame ne apie žmoną ar vyrą-kalba eina apie vaiką, kuris yra jų abiejų ir apie laikotarpį g.gif
Atsakyti
QUOTE(asoptimiste @ 2007 08 16, 12:55)
1. tai netaikoma visiems vyrams, taigi nereikia čia purkštauti ir kišti savo nuomonės mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

2. bet kokiu atvėju fainai kada vyksta interesų karas drinks_cheers.gif

1. Na jau tikrai nekišiu jūsų nuomonės, todėl nesakykite man ką daryti ir nesulauksite krypties nurodymo.
2. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(asoptimiste @ 2007 08 16, 12:58)
nesupratu tavo medinės logikos, nepyk...mes kalbame ne apie žmoną ar vyrą-kalba eina apie vaiką, kuris yra jų abiejų ir apie laikotarpį g.gif

Aš nepykstu. Jūs pasakėte, kad vyras, kuris palieka nėščią žmoną yra neatsakingas. Aš paklausiau kada vyras turi palikti žmoną - tai yra kiek laiko po vaiko gimimo, kad jis jau galėtų (jūsų nuomone) vadintis atsakingu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 16, 10:58)
1. Na jau tikrai nekišiu jūsų nuomonės, todėl nesakykite man ką daryti ir nesulauksite krypties nurodymo.
2.  blink.gif

tu geras kovotojas drinks_cheers.gif taip ir toliau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 08 16, 11:00)
2.  blink.gif
Papildyta:

Aš nepykstu. Jūs pasakėte, kad vyras, kuris palieka nėščią žmoną yra neatsakingas. Aš paklausiau kada vyras turi palikti žmoną - tai yra kiek laiko po vaiko gimimo, kad jis jau galėtų (jūsų nuomone) vadintis atsakingu.

ok, o kodėl būtent tada, kai ji laukiasi? Natūralu, kad atsiranda konflikatas tarp šių žmonių, nes sexo stoka atiranda, moteris tampa irzlesnė, keičiasi jos formos-vyrui ji tampa mažiau patraukli (dažnai) it t.t. Vyrai tepa mieles...nes daina ne pagal juos...(DAŽNIAUSIAI) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(asoptimiste @ 2007 08 16, 11:05)
tu geras kovotojas drinks_cheers.gif taip ir toliau rolleyes.gif
Papildyta:
ok, o kodėl būtent tada, kai ji laukiasi? Natūralu, kad atsiranda konflikatas tarp šių žmonių, nes sexo stoka atiranda, moteris tampa irzlesnė, keičiasi jos formos-vyrui ji tampa mažiau patraukli (dažnai) it t.t. Vyrai tepa mieles...nes daina ne pagal juos...(DAŽNIAUSIAI) mirksiukas.gif

aūūū-medini mirksiukas.gif malonu buvo pabendrauti thumbup.gif
Atsakyti
O jei būtų tema - "Manęs nepasiėmė iš gimdymo namų", arba tema "Mus paliko per vaiko pirmąjį gimtadienį", arba "į pirmą klasę vedu viena..." - vyrai jau būtų atsakingi?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 16, 11:11)
O jei būtų tema - "Manęs nepasiėmė iš gimdymo namų", arba tema "Mus paliko per vaiko pirmąjį gimtadienį", arba "į pirmą klasę vedu viena..." - vyrai jau būtų atsakingi?

kai bus tos temos, tada ir pakalbėsime... thumbup.gif o dabar mes ne apie tai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(asoptimiste @ 2007 08 16, 13:16)
kai bus tos temos, tada ir pakalbėsime... thumbup.gif  o dabar mes ne apie tai  cool.gif

Matau nedažnai reiškiate savo mintis. Tiesiog patariu jas iš pradžių apgalvoti, o ne švaistytis štampais... Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 16, 13:00)

Mano asmenine nuomone neatsakingas vyras yra tas, kuris palieka moterį, nors nėštumas abiejų planuotas ir apie jokias skyrybas iki tol nebuvo kalbėta. Šiuo atveju neasakingumas yra ne tame, kad palieka, bet tame, kad planuoja. Skyrybos (jei pora nėra tik nesenai pažįstama) paprastai negriūna iš giedro dangaus, atsakingas (bent jau taip kaip aš suprantu tą žodį smile.gif) žmogus neplanuoja palikuonių jei galvoja apie skyrybas su būsimo vaiko motina.

O šiaip skyrybos bet kokiu atveju nemaloni procedūra ir tai ar tėvas (arba motina) yra "atsakingas" aš spręsčiau pagal santykį su vaiku po gimdymo ar po skyrybų bet kuriuo kitu momentu. "Neatsakinga" ir negarbinga yra išsiskyrus su vaiko motina pamiršti ir apie pačio vaiko egzistavimą.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2007 08 16, 13:43)
Mano asmenine nuomone neatsakingas vyras yra tas, kuris palieka moterį, nors nėštumas abiejų planuotas ir apie jokias skyrybas iki tol nebuvo kalbėta. Šiuo atveju neasakingumas yra ne tame, kad palieka, bet tame, kad planuoja. Skyrybos (jei pora nėra tik nesenai pažįstama) paprastai negriūna iš giedro dangaus, atsakingas (bent jau taip kaip aš suprantu tą žodį smile.gif) žmogus neplanuoja palikuonių jei galvoja apie skyrybas su būsimo vaiko motina.

O šiaip skyrybos bet kokiu atveju nemaloni procedūra ir tai ar tėvas (arba motina) yra "atsakingas" aš spręsčiau pagal santykį su vaiku po gimdymo ar po skyrybų bet kuriuo kitu momentu. "Neatsakinga" ir negarbinga yra išsiskyrus su vaiko motina pamiršti ir apie pačio vaiko egzistavimą.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man patiko tamstos mintys drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 16, 11:18)
Matau nedažnai reiškiate savo mintis. Tiesiog patariu jas iš pradžių apgalvoti, o ne švaistytis štampais... Sėkmės.

dekoju už patarimus mirksiukas.gif kadangi gerbiamasis pas mus oratorius, taigi visi kalusykime puikiojo nuomonės bigsmile.gif Pagarbiai smartass.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2007 08 16, 11:43)

puikios mintys... mirksiukas.gif
Atsakyti
vot tai dyvai.

Tai nedaugelis vaikus planuoja, kad veliau skirtusi. Dazniau moterys bando vaika susiorganizuoti, kad vyra priristu ir terorizuotu.

Jei vyras nebenori buti, tai niekas jo ir nesustabdys, nei vaikai, nei zliumbimas.

Vaikas - sunkumas, ir jei pora tvirta - ja sustiprina, o jei ne - susilpinina.

Is viso, kodel cia vaikus i diedu ir bobu santykius kisat? Negi dabar su nemylima gyvensi?

Beje, jei jau as taip nuspresciau del vaiko likti, tai tik del vaiko ir gyvenciau, o ne del moters. Eiciau sau na lieva ir panasiai, dvasiskai buciau isejes.
Atsakyti