Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas - 24 dalis

QUOTE(mamaRe @ 2007 05 22, 00:09)
O kodėl tu nepasirodai savo darbo?

Todėl, kad mažai ką padariau. Nes kelios savaitės jis atrodo va taip biggrin.gif :
http://public.fotki....tesinys001.html
Miega ''žiemos'' miegu tongue.gif . Darbo daug, nebeturiu kada prie jo prisėsti.
Bet nuėmus ''anklodę'' atrodo va taip
O čia galima palyginti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 26 birželio 2007 - 19:54
stai ir as noriu pasigirti savo darbeliu...
user posted image

cia grupioko sesute... schema pati pasidariau is nuotraukos..ar pavyko, spreskit jus ax.gif

ir dar vienas darbelis..ne mano..siuvinejo kambarioke..man pavyko ja uzkresti tai taip atrodo rezultatas..schema irgi padariau is nuotraukos...darbeli dovanos mamai gimimos dienos proga (specialiai sia proga ki ir siuvinejo) ..prasom ivertinti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 26 birželio 2007 - 19:57
Isdykusi_kirmelyte grazus paveikslius ir lelius thumbup.gif
as vis neprisiruosiu nuotrauka issisiuvinet
cia mano per siandien sukurtas rankinukas drauges mergaitei nes savo neturiu
ax.gif
http://i152.photobuc.../Picture265.jpg
Atsakyti
QUOTE(Linnaa @ 2007 05 25, 19:25)
Nenoriu jums įkyrėt , bet kažkur mačiau Rafaelio angeliukus. Gal kas turit chemą?Būčiau labai dėkinga.

Schemutę rasi čia:
Rafaelio angeliukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 26 birželio 2007 - 19:57
angeliukų porelė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 26 birželio 2007 - 19:58
Galų gale, '' FOX 2000 PICTURES'' presents- pristato biggrin.gif
Čia tos pačios ''Alyvos'' thumbup.gif : RUPĖS ''ALYVOS''
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 26 birželio 2007 - 20:00
Ir as jungiuosi prie siuvinetoju. Tik, kad visai dar zalia. Ateinu su pirmu savo darbeliu
user posted image

Siuvinejau i dukros busima kambari.

Tik noreciau dar paklausti kaip iskalbti is kanvos tas pestuko linijas? Ar neisitrins man visas darbas? biggrin.gif

Ateityje dar bandysiu ka nors rimciau pasiuvineti. Labai noreciau ka nors is egiptietisku motyvu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reida: 26 gegužės 2007 - 14:48
darbelis gražus, bet kaip išskalbsi tas pieštuko linijas, nežinau. g.gif
Aš irgi buvau padarius tokią klaidą ir susibraižius pieštuku, tai teko su kempinėle gramdyt iš blogosios pusės, skalbiau drungnam vandenyje su fairiu, tačiau kur buvo siuvinėta baltu siūlu ir dabar matau linijas(kai žinau kur jos slepias). verysad.gif Nors vyras pamatė jas kai pirštu bakstelėjau. tongue.gif
kadangi specialaus markerio neturiu, dabar tik su siūlu susidygsniuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2007 05 26, 19:47)
Tai va, kad vista, kai issiuvinejau taip ir pamaniau, kad piestuka skalbsiu ilgai ir nuobodziai verysad.gif

Taip iseina, kad siam reikalui yra spec. markeriai? Tikriausiai reikia pirkti siuvinejimo parduotuvese?

Oj oj joj, vargeli tu mano {čia juokais}, pieštukas gal su kiokiu arijielu ir išsiskalbtų g.gif . Atsimenu mamaRe pasakojo kaip pieštuką iš kanvos skalbė. Gal ji tau ką patars. O tas spec markeris rikrai siuvimo reikmenų parduotuvėse parduodamas. Bet jis būna nykstantis ore ir išnykstantis vandenyje. Tai va nykstančio ore jokiais būdais nepirk, nes aš su tokiu ir prisidirbau. Spalva to markerio išnyko, bet tose vietose liko rudi plėmai. Dabar nežinau išsiskalbs jie man ar ne schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 26 gegužės 2007 - 19:08
QUOTE(saliuky @ 2007 05 27, 12:09)
Nu, bet tu su tuo pieštuku taip ''sąžiningai'' linijas susibriaukius tongue.gif , jog maniau kokio dėmių išėmėją reikės panaudoti mirksiukas.gif  biggrin.gif . Dar tokį pletką girdėjau, kad nuo ūkiško muilo gelsvos dėmės lieka. Kad reikėtų jį patarkuoti ir vandenyje ištirpinti, paskui darbelį tokiam tirpale skalbti. Nežinau kaip kitos skalbe, bet aš tai skalbimo miltelių iberiu. Lyg ir jokių bėdų nebuvo. Kitos sako, kad indų ploviklis visas dėmes per ilgą siuvinėjomo procesą atsiradusias gerai išplauna.

Ko noreti, pirmas blynas visada prisviles biggrin.gif
Ploviau paprastu, netarkuotu ukisku muilu, nors turejau ukisko muilo drozliu, bet nepagalvojau. Demiu gelsvu neliko doh.gif

Ieskau dabar egiptietisku schemu, bet nelabai randu. Gal kas turit koia nuorodele mirksiukas.gif
Aciu is anksto.
Atsakyti
Siuvinėti tašiukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 26 birželio 2007 - 20:00
Sveikos 4u.gif
Pasirodysiu, kiek pasistūmėjau su mergele. Štai taip atrodė prieš savaitę:

4 savaitė:
user posted image

O štai taip atrodo dabar:

5 savaitė:
user posted image