Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas - 24 dalis

libaja jei atidžiau pažiūrėtum į šį spalvų raktą, tai apačioje yra nuvesta rodyklė kuri nurodo, jog toks simbolis reiškią, kad su ta pačia spalva reikės siuvinėti tik pusė kryžialio ''Halvt korsslyng'' smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(jurginėlis @ 2007 06 19, 14:22)
merginos, gal kas turite Klimtą? ax.gif

Klimtas ''kiss'' http://photofile.ru/...ist_ok/1136737/
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 06 19, 16:08)
libaja jei atidžiau pažiūrėtum į šį spalvų raktą, tai apačioje yra nuvesta rodyklė kuri nurodo, jog toks simbolis reiškią, kad su ta pačia spalva reikės siuvinėti tik pusė kryžialio ''Halvt korsslyng'' smile.gif .

Tai aš supratau, kad arba plonesniu siūliuku, arba kitokį kryžiuką blush2.gif , o pusė tai tik "/" ? Nu užsibrėžiau aš čia darbelį, bet kad šitoj srity dar tūpa esu... ax.gif
Atsakyti
Labai teisingai mąstai. Bet tik dar noriu priminti, kad pagal visus reikalavimus, visos viršutinės kryžialių gijos turi gulti į vieną pusę, sakysim į /, tai ir pusės kryžialio gija turi gulti į tą pačią pusę, tai yra taip /. Nenusimink tongue.gif , niekas negimė mokėdamas mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikutes, na po ilgu zadejimu - pagaliau (radus fotiko pakroveja) parodau ir as kiek padariau savo darbelio blush2.gif
procesas
ten yra trys nuotraukytes, fotografavau keliose vietose, bandziau kaip geriau 4u.gif
beje kokybe tikrai ne pati geriausia, bet svarbu matosi lotuliukas.gif

P.S. beje bus taip paveikslas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnytea: 19 birželio 2007 - 20:15
QUOTE(Domė @ 2007 06 20, 06:12)
Sveikos.
sakykit, ar kuri nors is jusu siuvineja taip, kad ir  blogoji  puse butu kaip paveikslas?
nes as pas drauge maciau tokius darbus, tai pas ja bloga  puse beveik nesiskiria nuo geros. O ranka perbraukus nesijaucia jokio iskilimo....jokio guzikiuko....
blush2.gif

Aš siuvinėju be mazgelių, bet kad gautųsi taip, kaip geroji pusė - čia aukštasis pilotažas. Sako, Švedijos karalius labai gerai siuvinėja ir jam taip gaunasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
o aš "po blatu" dar norėjau vienos schemos paprašyt blush2.gif
http://public.fotki....eizazai/27.html
labai gražiai atrodo, ypač taip įrėminta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 26 birželio 2007 - 20:22
QUOTE(Domė @ 2007 06 20, 09:12)
Sveikos.
sakykit, ar kuri nors is jusu siuvineja taip, kad ir  blogoji  puse butu kaip paveikslas?
nes as pas drauge maciau tokius darbus, tai pas ja bloga  puse beveik nesiskiria nuo geros. O ranka perbraukus nesijaucia jokio iskilimo....jokio guzikiuko....
blush2.gif

aš siuvinėju taip, kad pas mane blogojoj pusėj kvadratukai išeina biggrin.gif
dabar kaip tik baiginėju vieną darbelį (tikiuosi šiand pabaigti rolleyes.gif ) tai nufotkinsiu ir ryt pasistengiu parodyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 26 birželio 2007 - 20:22
QUOTE(*MiAu* @ 2007 06 20, 12:43)
Matau, kad iš Panevėžio esi  ax.gif  gal žinai, kur Panevėžy galima įsigyti siūlų siuvinėjimui, medžiagytės ir kitų reikalingų įrankių. noriu pradėti siuvinėti, bet nieko neturiu  blush2.gif

galiu i as atsakyti blush2.gif
siuliukus DMC perku sagoje (einant i turgu), jei ten nebuna (kartais), o labai reikia nulekiu prie savarzeles i saules kraiti (atrodo taip vadinasi), o dar blogiausiu atveju i City buma (prie turgaus) II auksta. Bet pigiausia sagose. Mediagyte matuojama perku sagose taip pat. Jei reikia Anchor siuliuku perku coliukeje (atrodo blush2.gif ) kur autobusu stoty blush2.gif
atrodo nieko nepamirsau doh.gif
Atsakyti
Panevėžyje siuvinėtoja gali apsipirkti:

AUDINIAI IR SIUVIMO REIKMENYS (Ariadna)

J. Basanavičiaus g. 2, tel. (45) 596535

SIUVIMO REIKMENYS (Madeira)

Savitiškio g. 61, p.c. BABILONAS

SIUVIMO REIKMENYS. SAGOS (DMC, Ariadna, čekiški Mouline )

Ukmergės g. 22, tel. (45) 439291

SAULĖS KRAITĖ (DMC)

Ukmergės g. 9, tel (45) 463257

COLIUKĖ (Anchor, rusiški Mouline, čekiški Mouline)

Savanorių a. 3, tel. (45) 468775

ŠYPSENA (rusiški Mouline, čekiski Mouline)

Laisvės a. 24
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 26 birželio 2007 - 20:24
QUOTE(Domė @ 2007 06 20, 09:12)
Sveikos.
blush2.gif

Sveikutės, na gal taip puikiai man nesigauna blogoji pusė, bet haoso taip pat nėra geroji pusė blogoji pusė Bet iš kur pas jus tiek laiko, merginos? Aš nespėju jūsų darbais grožėtis, po schemas naršyti ir dar komentarus skaityti lotuliukas.gif, juk para tik 24val turi thumbup.gif
Atsakyti
Mano rėmelis user posted image
intensyviai naudojamas pagal paskirtį biggrin.gif

Pagaminta iš pagaliukų- šluotkočių, varžtų, veržlių ir santechninių alkūnių.
Įsukti varžtai pagaliukams ir rėmui leidžia lengvai judėti, o esnt reikalui veržlių pagalba galima suveržti
user posted image
Jie atrodo taip. Jų būna pirkti įvairaus storio. user posted image
Į santechninę alkūnę {būna įvairaus diametro} standžiai sukišti pagaliukai, dėl tvirtumo suklijuota super klijais
user posted image
Kai reikia užtvirtinti siūlą, rėmą apverčiu aukštyn kojom user posted image
Vyras prigrežė skylių, kad galėčiau reguliuotis aukštį, pagal kėdes, fotelius ar kitokias patogias siuvinėjimo pozas user posted image
Medžagą pritvirtinu su abipuse lipne juosta user posted image
user posted image
Ir užsuku, tiek apačioje, tiek viršuje user posted image
user posted image
Atsakyti
gal kas žinot iš kokios paletės šie spalvų kodai ax.gif

http://photo.163.com...059/2801869126/
Atsakyti