Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas - 24 dalis

QUOTE(Matelyk @ 2007 06 14, 09:59)
Sveikos, spalvų konvertavimo puslapius...

Gal ir buvo tokia įdėta....
http://www.cyberstit...ersionChart.asp

QUOTE(Matelyk @ 2007 06 14, 11:10)
849+259 (Anchor)
sudėjus kartu siuvinėti

Visiškai teisingai, bet dar noriu pasakyti, kad neišsigąstum, jei siūliukų spalvos tarpusavyje nesiderins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 26 birželio 2007 - 20:18
QUOTE(Matelyk @ 2007 06 14, 07:35)
dėkui labai  4u.gif
pažiūrėsiu jei labai skirsis atspalviai, tai reiks pirkti Anchor siūlus  ax.gif
kažkaip nesinori makaluotis, nes dabar pas mane visi tik DMC  cool.gif

Matai, labai gal ir nesiskirs, kai kurie atspalviai-šešėliai gali nesutapti, t.y. nederėti tarpusavyje. Pažiūrėjus atskirai, spalvos lyg ir atitinta, na kokiu pustoniu skiriasi, bet kai tarkim reikia trijų pereinančio atspalvio žydrų ir staiga viena iš konvertuotų spalvų pasirodo ne tokia jau ir žydra, o labiau pilka, tai nieko gero g.gif
Aš mėginau puodynei spalvas konvertuotis. Konvertavau iš Anchor į DMC, nusipirkau visas reikalingas spalvas, bet kažkaip man užkliuvo, kad gal nelabai jos dera tarpusavyj, o ir viena iš raudonų "kažkokia netokia". Tada nuėjau į Burdą ir paprašiau surinkti Anchoro siūlus. Spalvų komplektas gavosi gerokai gražesnis, spalvos pereinančios, o DMC buvo tokios tarsi "kirviu nukapoti" atspalviai. Tyčia sudėjus abu komplektus šalia ir palyginau. Žodžiu, baigėsi tuo, kad nusipirkau dar ir originalų spalvų komplektą (t.y. nekonvertuotą) doh.gif ir juo siuvinėjau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mambu @ 2007 06 14, 11:49)
Gan daznai tarp schemu aptinku sia,bet kazkaip niekad neatkreipdavau demesio i zodzius,nes nelabai kas su anglu blush2.gif O dabar kai parasei vertima,tai net sirdele suvirpejo wub.gif
thumbup.gif

Gal tu ar Saliuky ir išsiuvinėt susigundysit? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 06 14, 15:32)
Bet jeigu oficialiai pateikti 3 variantai, tai gal neturėtų baisiai skirtis?
Bjauriausia tai, kad norint palyginti, reikia pirma kažkurios firmos visus siūliukus susirinkt, o tada eiti su jais ir gyvai lyginti...   doh.gif

Na, net nežinau. Bet tikiu, kad ir pati esi mačiusi tokių schemučių, kur nurodyti trijų rušių siūliukai. Dabar dar kartą pasižiūrėjau, ten kiekviena spalva nurodyta = Anchor siūliukai, o šalia yra DMC ir Maxi siūliukų reikšmės. Tai kažkaip pradėjau galvot, kad gal Anchor siūliukais reikėjo siuvinėt, o tie kiti konvertuoti buvo. Nes kažkaip jau keistokos man tos spalvytės gaunasi. Taip kaip tu sakei - atrodo, kaip nukapota, ypač žalia. Nors kai rinko man tuos siūliukus, visai nieko jie kartu žiūrėjosi. Net neįtariau, kad taip bus. g.gif

Štai kaip užvakar atrodė mano orchidėjos:

user posted image

Vakar dienos siuvinėjimo dar nenufotografavau.

O čia paveiksliukas, kaip turėtų būti, aišku, nesiuvinėtas, tai dėl to gali būti ir šiokia tokia paklaida.

user posted image

Ir dar backstitch'as bus, tai tikiuosi, kad po jo atrodys gražiau. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 14 birželio 2007 - 14:48
Si menesi pradejau toki grozi siuvineti...Dabar siuvineju
Seniau sugebedavau per menesi issiuvineti, o dabar dziaugiuosi, kad isvis baigiu... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, visos tiek prisiuvinejusios thumbup.gif as tik tingine niekaip neprisedu...nors meluoju - kazkuria diena buvo trumpam ikvepimas uzejes, tai kelis kryzelius issiuvinejau lotuliukas.gif na bet tikiuosi pabaigsiu as ta savo paveiksleli rolleyes.gif
beje siuvineju sita paveiksleli - jis man jau labai senai buvo kites i aki ax.gif
paveikslelis
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 06 15, 05:46)
Esu siuvinėjusi ant lino seniai du paveiksliukus. Tada patiko. Bet kai dabar palyginu su kanva ir lygiais langeliais, tai lino jau nebesinori, nors ir gražu. doh.gif Kai pirkausi medžiagėlę narcizams siuvinėti, turėjo ten būti linas. Bet nusipirkau panašios spalvos kanvą. lotuliukas.gif

Niekas ir nesiginčija, kad ant kanvos patogiau. Bet man kažkaip nelabai, kai lieka neišsiuvinėtas fonas iš kanvos. Jeigu visas paveiksliukas užsipildo kryželiais, tada viskas OK, pvz. karvę ant kanvos siuvinėjau, vienas malonumas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnytea @ 2007 06 15, 05:58)
beje siuvineju sita paveiksleli - jis man jau labai senai buvo kites i aki  ax.gif
paveikslelis
blush2.gif

Šitą paveiksliuką aš jau prieš n metų buvau nusižiūrėjus. Dar iš žurnalo schemą šviečiausi... Dabar dar kartais pavartau senus popierius su schemom, padūsauju, bet taip ir padedu geresnių laikų laukti lotuliukas.gif
Labai labai mielas, prašom foto "ant podiumo" biggrin.gif

P.S. nekuklus klausimas - gal kartais šitą schemą turi? blush2.gif
http://public.fotki....peizazai/8.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 15 birželio 2007 - 08:10
O dėl ardymo, tai jei nebandai ardyti taip, kad dar kartą galėtum naudoti tą patį siūlą, (kas daug ardant praktiškai yra neymanoma), tai yra toks neblogas įrankis: kuriuo kaip adata gali užkabinti iš apačios siūliuką, o prie pagrindo jis turi aštrų peiliuką, kuris siūliuką perpjauna, belieka tik ištraukti. Nežinau, nelabai man čia išėjo nupasakoti, bet man juo ardyti kur kas patogiau , nei su adata ir žirklutėmis, kaip darydavau anksčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 26 birželio 2007 - 20:19
sveikos,

turiu klausimą: kaip pasiryškint schemą? Gavau iš Paukščiuko gražaus leliuko pavaiksliuką, bet atsispausdinus schemą labai blogai matosi simboliai. Ką daryt?
Atsakyti
Na gerai jau, pasirodysiu blush2.gif .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 06 15, 23:16)
Ir kai fotkini su blicu neblizga? Dieną galima ir be blico, bet man jau buvo pertamsu.
Aš pirkau gatavą rėmą. Jo dydis 40/50, o pačio siuvinio dydis 28/38.

Nemažas paveikslas kai pačiai tokį rėmint reikia. rolleyes.gif
Matinis stiklas neblizga, net ir fotografuojant su blicu. Ir kas labiausiai man patinka, kad pakabinus ant sienos, jis niekada neblizga ir labai gerai matosi. Nes esu pakabinus vestuvinę nuotrauka ant sienos su paprastu stiklu, tai kiekvieną kartą pažvelgus dieną, ji blizga ir sunku žiūrėti. Sakiau, užsisakysiu jai matinį stiklą. ax.gif Juo labiau, kad kainos skirtumas tarp paprasto ir matinio stiklo visai nedidelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 16 birželio 2007 - 11:04
Va aš apie šitąpaveiksliuką kalbėjau
O mano darbeliai yra čiair dar nalabai baigtas čia, šiandien tikiuos damušt, vakare įkelsiu. Pasakykit pastabas, nes tikrai praktikos neturiu šitoj srity. Ačiū 4u.gif

Ir labai prašau pagalbos su schemute, nes siūlus jau susipirkau ax.gif
Atsakyti
Schemos
user posted image
Atsakyti