QUOTE(Amellie @ 2009 12 19, 15:11)
Jau kokia 10 metų turiu tokią problemą - kelienų sąnariai traška braška, taip pat negaliu ilgai būt atsitūpus, o atsistot būna labai sunku .
Šiandien atsikėliau su siaubingu sąnarių skausmu, skauda sulenkiant, ištiesiant, stojantis, vos iš lovos išlipau. Kartais taip būna, bet gana retai. jaučiuos kaip kokia pensininkė, o man tik 24 metai
Esu buvus pas gydytojus, bet nieko man jie nerado, tiesa, net nepersviete
Nezinau, gal atsiras panasiu problemu turinciu, gal kas ka patars. Tokio amziaus, su tokiom problemom, jauciuos nevisaverte kazkokia
Sveika,turiu tokia beda nuo vaikystes.Tik senais laikais visi vis kartojo,kad per greitas augimas.Kenciau skausmus nezmoniskus,o dabar po visu apziuru zinau,kad neturiu abieju keliu girneliu jos susidevejusios.Traumatologas dar juokavo,kad gal baznycioje per ilgai klupiu (tipo,per jauna sanariu artrozei),bet kai padare rengeno nuotraukas apsiramino su savo juokeliais.Paguoda tokia,kad tipo tokiu jaunu neoperuojame.O,skausmai ir traskejimas keliu siaubingas

Po to nusiunte pas reumatologe,ji nieko paguodziancio nepasake.Paskyre kelias savaites rebilitacijos,ten manksta dariau, parafinu silde ir magneta dejo,siek tiek palengvejo,bet tupeti ar klupeti negaliu.Taip pat ir laiptais lipti sunku.
Pasiprasyk seimos daktares siuntimo pas traumatologa,ten apziures ir nusius atlikti vieno kelio rengeno nuotraukos,o kur toliau nusius nezinau