Įkraunama...
Įkraunama...

Sąnarių, kremlių traškėjimas, skausmas

Rodos dar nebuvo tokios temos, naudojausi paieška...
tai va, turiu problemą, anksčiau irgi patraškėdavo man kaulai ar kremzlės, nežinau kas ten tiksliai traška, bet ne tiek, o paskutiniu metu tai baisiai verysad.gif tiesiog tarkim sėdžiu ant kėdės ir keliuosi nuo jos, kad kažkur eiti, net tada sutraška doh.gif

rytais beveik kasdien, išskyrus gal sekmadienį geriu apystiprią kavą, nes esu linkusi į sumažėjusį spaudimą ir kadangi negaliu sau leisti miegoti 10 valandų, tai ryte jaučiuosi tragiškai ir be kavos nežinau kaip jausčiausi darbe unsure.gif dabar nusprendžiau tikrą kavą pakeisti tomis 2 in 1 ar 3 in 1, bet nežinau ar tai išeitis? gal geriau kokia cappucino? unsure.gif
ir nusipirkau kažkokius rusiškus vitaminus Artro stop ar pan. Daugiau nežinau ko griebtis, gal jūs ką patarsit? 4u.gif

p.s. amžius mano nesenas, pragyvenau dar tik ketvirtį amžiaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2007 05 20, 11:49)
Rodos dar nebuvo tokios temos, naudojausi paieška...
tai va, turiu problemą, anksčiau irgi patraškėdavo man kaulai ar kremzlės, nežinau kas ten tiksliai traška, bet ne tiek, o paskutiniu metu tai baisiai verysad.gif tiesiog tarkim sėdžiu ant kėdės ir keliuosi nuo jos, kad kažkur eiti, net tada sutraška doh.gif

rytais beveik kasdien, išskyrus gal sekmadienį geriu apystiprią kavą, nes esu linkusi į sumažėjusį spaudimą ir kadangi negaliu sau leisti miegoti 10 valandų, tai ryte jaučiuosi tragiškai ir be kavos nežinau kaip jausčiausi darbe unsure.gif dabar nusprendžiau tikrą kavą pakeisti tomis 2 in 1 ar 3 in 1, bet nežinau ar tai išeitis? gal geriau kokia cappucino? unsure.gif
ir nusipirkau kažkokius rusiškus vitaminus Artro stop ar pan. Daugiau nežinau ko griebtis, gal jūs ką patarsit? 4u.gif

p.s. amžius mano nesenas, pragyvenau dar tik ketvirtį amžiaus ax.gif

Man traška nuo gilios jaunystės. Įtariu, kad dėl sąnarinio tepalo trūkumo. Kadangi išskyrus nemalonius garsus daugiau niekuo nesiskundžiu, tai kažkaip nekreipiu į tai dėmesio. Kas bus toliau, matysim..
Atsakyti
Man irgi ziauriai traska. doh.gif Kazkur nugaroje, kai judinu pecius. unsure.gif Per atstuma kiti zmones net girdi. Neisivaizduoju kodel taip yra, ir deja, jokiu priemoniu tam dar nesigriebiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahimsa @ 2007 05 20, 12:42)
Man irgi ziauriai traska.  doh.gif Kazkur nugaroje, kai judinu pecius. unsure.gif  Per atstuma kiti zmones net girdi. Neisivaizduoju kodel taip yra, ir deja, jokiu priemoniu tam dar nesigriebiau... blush2.gif

Čia gali būti ataugos g.gif Pas mane irgi traškėjo, bet kažkaip nekreipiau dėmesio kol galų gale pradėjo tirpti rankos ir kojos. Ir pasirodo priaugo ataugų visur (jų beje būna ne tik kaklo srity ir nugaroj kaip daug kas mano, bet ir keliuose ir kituose sąnariuose). Tada labai padėjo masažai ir mankštos thumbup.gif
O ataugos man pasidarė nuo sėdimo darbo prie kompo doh.gif , nes daug laiko nesikeičia kūno padėtis.... O tie masažai man buvo labai skausmingi doh.gif
Nenoriu gąsdinti, bet vertėtų pasitikrinti. Gal pas tave kartais ne ataugos, bet tarkim druskų prisikaupę ar dar kas nors. Nes mane daktarai tai prigąsdino, sakė jei tik truputį kartais traška tai dar nieko, bet jei tu rašei kad žiauriai traška tai gali jau būti ir rimčiau kažkas.
Tfu tfu tfu aišku kad neprišnekėčiau
Atsakyti
man patraska irgi kartais.. terapeute sako, kad mankstintis reikia ir tiek. bet jei tau daznai labai, tai gal tikrai nueik pasitikrint, maza kas..
Papildyta:
o prie ko cia kava? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2007 05 22, 07:49)
man patraska irgi kartais.. terapeute sako, kad mankstintis reikia ir tiek.  bet jei tau daznai labai, tai gal tikrai nueik pasitikrint, maza kas..
Papildyta:
o prie ko cia kava?  unsure.gif

tai, kad sportuoju g.gif o kava prie to, kad labai plauna kalcį... sakoma, kad išgėrus puoduką kavos, reikia išgerti stiklinę vandens, kad ją neutralizuoti, bet mano atveju, tai labai sudėtinga padaryti, nes aš iš tų žmonių, kurie negali daug gerti, organizmas tiek skysčių nereikalauja... taip kad po nemažo kavos puoduko iš karto neįsivaizduoju savęs išgeriančios dar ir vandens doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2007 05 22, 09:57)
tai, kad sportuoju g.gif o kava prie to, kad labai plauna kalcį... sakoma, kad išgėrus puoduką kavos, reikia išgerti stiklinę vandens, kad ją neutralizuoti, bet mano atveju, tai labai sudėtinga padaryti, nes aš iš tų žmonių, kurie negali daug gerti, organizmas tiek skysčių nereikalauja... taip kad po nemažo kavos puoduko iš karto neįsivaizduoju savęs išgeriančios dar ir vandens doh.gif ...

man atrodo, kad cia su kalciu nesusije.. jis stiprina kaulus, o ne daro, kad jie trasketu biggrin.gif unsure.gif na nezinau, galim mes cia speliot ir siulyt visokiu dalyku, bet tikrai pasakys kas yra tik gydytojas.
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2007 05 22, 09:10)
man atrodo, kad cia su kalciu nesusije..  jis stiprina kaulus, o ne daro, kad jie trasketu  biggrin.gif  unsure.gif  na nezinau, galim mes cia speliot ir siulyt visokiu dalyku, bet tikrai pasakys kas yra tik gydytojas.

nu tai jei sakai, kad kalcis stiprina kaulus, o kava jį plauna, tai ir traška, nugi logiška, ar ne? g.gif o gydytojai... ką gydytojai, jie gydo žmogų tik tada, kai jis jau miršta...
Atsakyti
išgirstumėt kaip traška mano keliai kai laiptais lipu, pagalvotumėt, kad buratinas, o ne žmogus lipa doh.gif Aš tuoj kompleksą įsigysiu. O kodėl taip yra, galiu tik numanyti, nes niekas nieko nepasako.Gal susidėvėjo sąnario kremzlė, gal dar koks biesas. Jei ir skausmas būtų, tai beabejo, kremzlė susidėvėjus, o dabar nei skauda nei ką, na kartais toks maudimas būna.Žodžiu, trašku kaip turi būti ir kuo toliau tuo garsiau biggrin.gif
Atsakyti
Ir pas mane viskas traška doh.gif kojų pirštai, kelieniai, klubų sąnariai, rankų sąnariai, stuburas ir tt ir panašiai... doh.gif
Kai ryte išlipu iš lovos, tai žiaurūs garsai būna, kol išsijudinu sad.gif
Atsakyti
tai ir man lygiai tas pats, visur traška, gal reiktų per google.lt kokios info pasieiškoti, gal tikrai kokie maisto papildai nors kiek padėtų, nes jau nebesvietiškai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2007 05 22, 10:57)

kava ne kalci isplauna is organizmo-o KALI. mirksiukas.gif jei isgeri kavos viena puoduka-tai ji isvaro du puodukus skysciu.as geriu vandeni pries kava geriant. mirksiukas.gif ir geriu ji su druska.taip organizmas geriau pasisavina vandeni.as irgeriuapie 3.5l vandens. mirksiukas.gif taip kad kalcis cia ne prieko.vienoj knygoj skaiciau kad sanariai pradeda trasketi tada kai jiems truksta paprasciausio skyscio-vandens.nezinau kiek cia tos tiesos,bet man atrodo visai logiska. g.gif
Atsakyti