Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima parduoti krikšto rūbelius?

Suknytę tikriausiai parduosiu, nes noriu, kad dar kokia graži mergytė pasipuoštų šia nuostiabia suknele. Na, o skraistę, žinoma, kad saugosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
man nepriimtinas krikšto rūbelių pardavimas. Saugau vyresnėlio, saugosiu ir antrojo.
Atsakyti
Aš taip pat nesuprantu krikšto rūbelių pardavimo... verysad.gif
Atsakyti
abiems savo vaikams, rūbelius siuvau pati, labai daug meilės įdėta ir tikrai net neplanuoju parduoti wub.gif , labai gražus prisiminimas ir sentimentai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2009 07 29, 14:50)
man nepriimtinas krikšto rūbelių pardavimas. Saugau vyresnėlio, saugosiu ir antrojo.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
na mes irgi nusprendę po krikštynų išsaugoti mažiukės krikšto rūbelius, juk vaikui tikriausiai bus idomu tokie dalykai prisiminimui 4u.gif
Atsakyti
as ir manau, kad issaugot reiktu, toks atsiminimas didis.gif
Atsakyti
Man irgi nė mintis nekilo parduoti krikšto rūbelius. Saugoju pirmos dukrytės, saugosiu ir antrosios ax.gif

Mano mamytė vis dar tebesaugo mano krikšto suknutę- skraistę. Vyresnioji mano dukrytė buvo su ja krikštijama. wub.gif

Beje, mano močiutė yra sakiusi, kad anksčiau iš krikšto suknelės- skraistės siūdavo tam pačiam vaikui pirmos komunijos suknelę arba maršinius. Sakyčiau labai graži tradicija. ax.gif
Atsakyti
Saugoju savo mažylio krikšto kostiumėli, prisiminimui wub.gif
Atsakyti
as irgi saugosiu sunaus kriksto rubelius wub.gif
Atsakyti
o as parduosiu, nors mociute mum suknele mezge.
mano mama issaugojo man sliaustus, bet as savo dukrytei net nebuvau uzdejus. paemu pavartau ir vel i spinta idedu. bet kazko grazaus as ten nematau schmoll.gif
aisku kiekvienam savo, bet kai pagalvoji kiek kartu per gyvenima tu i tuos rubelius paziures? 1 ar 3? 4u.gif
cia tik mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2009 08 23, 00:53)
Man irgi nė mintis nekilo parduoti krikšto rūbelius. Saugoju pirmos dukrytės, saugosiu ir antrosios  ax.gif

Mano mamytė vis dar tebesaugo mano krikšto suknutę- skraistę. Vyresnioji mano dukrytė buvo su ja krikštijama.  wub.gif

Beje, mano močiutė yra sakiusi, kad anksčiau iš krikšto suknelės- skraistės siūdavo tam pačiam vaikui pirmos komunijos suknelę arba maršinius. Sakyčiau labai graži tradicija.  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ,tai labai mieli prisiminimai.
Atsakyti