Suknytę tikriausiai parduosiu, nes noriu, kad dar kokia graži mergytė pasipuoštų šia nuostiabia suknele. Na, o skraistę, žinoma, kad saugosiu
man nepriimtinas krikšto rūbelių pardavimas. Saugau vyresnėlio, saugosiu ir antrojo.
Aš taip pat nesuprantu krikšto rūbelių pardavimo...
abiems savo vaikams, rūbelius siuvau pati, labai daug meilės įdėta ir tikrai net neplanuoju parduoti , labai gražus prisiminimas ir sentimentai
QUOTE(Isila @ 2009 07 29, 14:50)
man nepriimtinas krikšto rūbelių pardavimas. Saugau vyresnėlio, saugosiu ir antrojo.
na mes irgi nusprendę po krikštynų išsaugoti mažiukės krikšto rūbelius, juk vaikui tikriausiai bus idomu tokie dalykai prisiminimui
as ir manau, kad issaugot reiktu, toks atsiminimas
Man irgi nė mintis nekilo parduoti krikšto rūbelius. Saugoju pirmos dukrytės, saugosiu ir antrosios
Mano mamytė vis dar tebesaugo mano krikšto suknutę- skraistę. Vyresnioji mano dukrytė buvo su ja krikštijama.
Beje, mano močiutė yra sakiusi, kad anksčiau iš krikšto suknelės- skraistės siūdavo tam pačiam vaikui pirmos komunijos suknelę arba maršinius. Sakyčiau labai graži tradicija.
Mano mamytė vis dar tebesaugo mano krikšto suknutę- skraistę. Vyresnioji mano dukrytė buvo su ja krikštijama.
Beje, mano močiutė yra sakiusi, kad anksčiau iš krikšto suknelės- skraistės siūdavo tam pačiam vaikui pirmos komunijos suknelę arba maršinius. Sakyčiau labai graži tradicija.
Saugoju savo mažylio krikšto kostiumėli, prisiminimui
as irgi saugosiu sunaus kriksto rubelius
o as parduosiu, nors mociute mum suknele mezge.
mano mama issaugojo man sliaustus, bet as savo dukrytei net nebuvau uzdejus. paemu pavartau ir vel i spinta idedu. bet kazko grazaus as ten nematau
aisku kiekvienam savo, bet kai pagalvoji kiek kartu per gyvenima tu i tuos rubelius paziures? 1 ar 3?
cia tik mano nuomone
mano mama issaugojo man sliaustus, bet as savo dukrytei net nebuvau uzdejus. paemu pavartau ir vel i spinta idedu. bet kazko grazaus as ten nematau
aisku kiekvienam savo, bet kai pagalvoji kiek kartu per gyvenima tu i tuos rubelius paziures? 1 ar 3?
cia tik mano nuomone
QUOTE(Svajūnė @ 2009 08 23, 00:53)
Man irgi nė mintis nekilo parduoti krikšto rūbelius. Saugoju pirmos dukrytės, saugosiu ir antrosios
,tai labai mieli prisiminimai.