Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima parduoti krikšto rūbelius?

QUOTE(Bonifacija @ 2008 06 30, 13:21)
saugau. Kazkaip net ranka nekiltu atiduoti ar kitaip atsikratyti. Man tie rubeliai brangus labai  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
pritariu, kad reikia saugoti drabuzelius, as savo didckio issaugojau wub.gif sentimentai wub.gif
Atsakyti
Visu tryju vaiku saugau,ir saugosiu,man jie patys brangiausi. wub.gif
Atsakyti
Skraiste saugoti privalu, o va del rubeliu - tai kiekvieno reikalas.
Atsakyti
Ir mes saugom kriksto rubelius wub.gif
Atsakyti
is as saugau kriksto rubeliu kaip ir pirmus batukus, sliaustukus ir t.t:4u: viska sudejus i desute turiu smile.gif kai uzauks istrauksiu parodysiu, manau tikrai bus idomu jai pasiziureti kokia buvo mazyte ir milyma wub.gif 4u.gif 4u.gif
o va drauge nesaugo, tai manau kiekvienas daro savaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestyyte: 25 vasario 2009 - 13:46
manau, kad neverta parduoti, tai labai brangus prisiminimas...
Atsakyti
neuzilgo krikstysiu savo princese . rubelius uzsisakiau kad nunertu ax.gif ir tikrai viska issaugosiu nieko neparduosiu rolleyes.gif . mano mama man issaugojo kriksto kepuryte tai taip man grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestyyte @ 2009 02 25, 14:46)
is as saugau kriksto rubeliu kaip ir pirmus batukus, sliaustukus ir t.t:4u:  viska sudejus i desute turiu smile.gif  kai uzauks istrauksiu parodysiu, manau tikrai bus idomu jai pasiziureti kokia buvo mazyte ir milyma wub.gif  4u.gif 4u.gif
o va drauge nesaugo, tai manau kiekvienas daro savaip smile.gif

As ir issaugojau sunui Jam jau 18met o drabuzeliai yra
Atsakyti
as tai skraiste saugau, o kostiumeli parduodu
Atsakyti
as tai irgi saugosiu vaiko kriksto rubelius wub.gif
Atsakyti
nepardavinesiu tikrai. Skraiste jau padejau, zvakei papuosima pati neriau tai ir padetas. Balinto lino suknyte, balta mano nerta kepuryte ir megztas- apnertas bolero bus tinkami dar kokiai progai, o po to keliaus i atminimo maiseli ax.gif
Atsakyti