na jie juk turi buti saugomi, galiausiai jei imanoma, turetu buti kazkas pasiuta is skraistes pirmajai komunijai ... bet siais laikais minimalios skraisteles yra, tad sunku butu tai padaryti...
As tai neparduosiu, noreciau juos issaugoti, bus atsiminimas
QUOTE(Gutia @ 2008 04 15, 20:50)
As tai neparduosiu, noreciau juos issaugoti, bus atsiminimas
Aš irgi neparduosiu, tegul mūsų tradicija prasidės nuo manęs , gal sūnus anūką aprengs, jei marti sutiks
savo mazosios kriksto rubus issaugojus iki dabar ir tikiuosi , kad ir ji panaudos juos pagal paskirty
Aš taip pat turiu padėjus
VISKA PALIKAU,DRABUZELIAI BUVO SIUTI IS MANO VESTUVINES SUKNELES MEDZIAGOS,NORIU IR SAVO DUKRAI PARODYTI.
aš tai neparduosiu,ir neatiduosiu...
kiekvienam savo
kiekvienam savo
manau kiekvienos reikalas ka su jais daryti,aisku,dazniausiai jie lieka kaip nauji ....bet sako,jog negalima parduoti,kaip lyg ir laime vaiko ar pan...
Na bet neziurint kas ka sako ir t.t.,as taip pat laikau,ir neparduosiu kriksto rubiuku ,o jei turesiu antra,bus ir antri rubeliai
Na bet neziurint kas ka sako ir t.t.,as taip pat laikau,ir neparduosiu kriksto rubiuku ,o jei turesiu antra,bus ir antri rubeliai
jei būčiau pirkus kokį paprastą kostiumą arba kelnes su baltinukais gal ir gali parduot
bet kai mums siuvo būtent šiai šventei rūbelius,tai tikrai laikysim atminčiai
QUOTE(VAIDAMA @ 2008 04 24, 19:55)
jei būčiau pirkus kokį paprastą kostiumą arba kelnes su baltinukais gal ir gali parduot
o man jokio skirtumo ar pirkti ar siūti pagal užsakymą vis tiek jie yra krikšto rūbeliai,su jais gi vaikutis pakriktytas buvo tikrai neparduočiau,savo sūnelio krikšto rūbelius saugau
mes tai padejom sutvarkem sudejom ir guli, as dar ir savo turiu tai idomu paziureti kokie jie