Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima parduoti krikšto rūbelius?

O kam juos parduoti, negi mirtinai reikia pinigeliu. Tie pinigai nepakeis gyvenimo, o stai Jusu vaikiukui labai pakeis. Neparduociau uz jokius pinigus schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2007 09 11, 12:59)
O kam juos parduoti, negi mirtinai reikia pinigeliu. Tie pinigai nepakeis gyvenimo, o stai Jusu vaikiukui labai pakeis. Neparduociau uz jokius pinigus  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

drinks_cheers.gif parduosit nu ir kas iš to. Jei jau su pinigėliais labai sunku, tai nereikėjo pirkti, buvo galima išsinuomoti ar pasiskolinti. O jei brangūs prisiminimai, tai laikysit.
Atsakyti
Aš irgi nesiruošiu pardavinėti drabužėlių, nes krikšto mama pasiuvo tokį nerealų kostiumą su sparneliais ant nugaros. Tai manau, kai tik pasidaris tokie orai, kad galima būtų apsirengti tais drabužėliais, tai taip ir padarysim. mirksiukas.gif
Vienintelis toks keistas dalykas, kad skraistės mes neturim, nes Bernardinų bažnyčioje, kurioje mes krištijomės pasakė, kad jeigu drabužėliai balti, tai ir skraistės nereikia. schmoll.gif Tai va............
Atsakyti
nu nežinau, jei pasilikti tai nebent kitam vaikui g.gif
o skrynioj laikyti schmoll.gif
kaba spintoj vestuvinė suknelė - ir kas man iš jos, prisiminti ir pasigrožėti galiu nuotraukose.
aš asmeniškai nematau reikalo pasilikti tų rūbelių mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai nepardavinesim,nes issirinkom,tokius rubelius,kuriais ir siaip progai pasitaikius gales apsiredyti,ne tik per krikstynas ax.gif .
O siaip jei spintoj matinuoti 20metu,tai net nezinau... g.gif .Mama man isaugojus mano kriksto rubus,bet nejauciu jiems jokiu sentimentu blush2.gif ,verciau jau butu kitam vaikuciui perleidus rolleyes.gif
Atsakyti
aha, jei tinka ir kitom progom tai thumbup.gif

aš vat noriu kostiumo mažiui, manau ir kitom šventėm galėtų pasipuošti, pvz gimtadieniui ax.gif
Atsakyti
Na as tai asmeniskai neparduociau padeciau prisiminimui kad butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2007 09 11, 11:59)
O kam juos parduoti, negi mirtinai reikia pinigeliu. Tie pinigai nepakeis gyvenimo, o stai Jusu vaikiukui labai pakeis. Neparduociau uz jokius pinigus  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes jau abu savo vaikus pakrikstije, ir tikrai nezadu parduoti, tegul bus atminimui
Atsakyti
As neparduociau smile.gif
Atsakyti
Musu dukra pakrikstyta beveik pries 5metus, bet kriksto rubeliai kartu su zvake ir skraiste guli spintoj. Minties parduot nebuvo, bet ir neprireiks tos sukneles tikrai niekam.
Vasara krikstysim sunu, tai stengsiuos isrinkti praktiska ruba, kuri bus galima ir taip nesioti, nes vat guli dukros suknia, ir ka? Nei kam atiduosi nei ka.
Atsakyti
As nedrisciau parduoti dukros kriksto rubeliu, kaba jie spintoje paskui nupirksiu didele deze ir viska desiu i ta deze kudikio knyga, os kriksto rubus, pirmuosius rubelius ir pan. wub.gif
Atsakyti