Ziurint, kas ir ir kaip ziuri i ta kriksta... jei jums krikstas sventas dalykas, tai rubelio tikrai neparduosit ir net toks klausimas jums nekils. Bet jei i kriksta ziurit, kaip tik i neeiline ceremonija ir jums tame nera to sakralumo labai daug, tai rueli parduosit.
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 16, 15:04)
Ziurint, kas ir ir kaip ziuri i ta kriksta... jei jums krikstas sventas dalykas, tai rubelio tikrai neparduosit ir net toks klausimas jums nekils. Bet jei i kriksta ziurit, kaip tik i neeiline ceremonija ir jums tame nera to sakralumo labai daug, tai rueli parduosit.
Su tuo as nesutinku. Jei kalbama apie skraiste ir zvake tuomet taip, bet visi rubeliai nieko su sakralumu neturi, gali vaika visiskai tik su pampersu krikstyti ir niekas nekreips demesio.
As suknytes tikrai neparduosiu!!!!Ja laikysiu prisiminimui,tiek sau,tiek dukrytei!!!Sirdis neleistu parduoti,juk visgi krikstynos o ne koks gimtadienis!Todel kriksto ruba tikrai saugosiu
Sveikutes,
turiu tris sunus, tai vyresneliu vaiku abieju esu issaugojusi batukus, rubelius,t.t. maziuka krikstysime tai taip pat ruosiuosi viska issaugoti.As tikrai net nesu pagalvojusi,kad reikia pirkti kito vaiko krikstyto rubelius, tik nauji mano vaikui......ir niekam kitam...
turiu tris sunus, tai vyresneliu vaiku abieju esu issaugojusi batukus, rubelius,t.t. maziuka krikstysime tai taip pat ruosiuosi viska issaugoti.As tikrai net nesu pagalvojusi,kad reikia pirkti kito vaiko krikstyto rubelius, tik nauji mano vaikui......ir niekam kitam...
QUOTE(Viktorijaaaaa @ 2007 07 21, 20:17)
Sveikutes,
Nemanau, kad pardavus rūbelį užsitrauksit nelaimę. Vis dėl to, gražu būtų jį išsaugoti vaikui, jei jau manot, kad nešioti neturėsit progos. Tačiau mažylius juk taip smagu puošti.
O jei pažvelgus į krikštynas iš ne tokios pragmatiškos pusės... Vis dėl to tai ne tik graži šventė, seniau tai buvo žmogaus iki to bevardžio įvedimas į visuomenę, priėmimas į bendruomenę. Iš krikšto skraistės vėliau siūdavo pirmosios komunijos rūbą, o krikšto drabužėliais aprengdavo krikštydami jaunesnius broliukus, sakydavo, kad dėl to broliai draugiškesni būdavo...Gal tai tik prietarai, bet gražūs.
O jei pažvelgus į krikštynas iš ne tokios pragmatiškos pusės... Vis dėl to tai ne tik graži šventė, seniau tai buvo žmogaus iki to bevardžio įvedimas į visuomenę, priėmimas į bendruomenę. Iš krikšto skraistės vėliau siūdavo pirmosios komunijos rūbą, o krikšto drabužėliais aprengdavo krikštydami jaunesnius broliukus, sakydavo, kad dėl to broliai draugiškesni būdavo...Gal tai tik prietarai, bet gražūs.
parduot gal ir galima, bet ar tikrai verta? manau prisiminimai brangesni..
na as tikrai neparduosiu. nupirkau skrynia, kur sudesiu visus kriksto daiktelius ir kai kurias dovaneles
QUOTE(Simutee @ 2007 07 23, 12:19)
parduot gal ir galima, bet ar tikrai verta? manau prisiminimai brangesni..
PRITARIUUUUUU!!!!!
Manau,kad krikšto rūbai neužima spintoj daug vietos Tikrai neparduosiu,o saugosiu.
Aš irgi laikysiu. Ką žinai, gal vaikai sugalvos savo vaikus jais papuošti Šeimos relikvija kaip ne kaip.