Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima parduoti krikšto rūbelius?

Kita savaite bus mano mazylio krikstynos, ir ta proga jam nupirkom grazu balta smokinga wub.gif Galvojau po krikstynu ji parduoti, bet girdejau, kad kriksto drabuzeliu negalima parduoti, nes nesiseks.Ka jus apie tai manot g.gif ?
Atsakyti
Vieni sako kad reik laikyt visus rubelius kita kad tik skraiste o kaip is tikruju ten yra net neisivaizduoju. Skraiste as pati tai tikrai paliksiu o del rubeliu dar nezinau nes pirma reik juo nusipirkt lotuliukas.gif bet maciau kitos mamos parduoda.
Atsakyti
QUOTE(mammy @ 2007 05 21, 08:49)
Vieni sako kad reik laikyt visus rubelius kita kad tik skraiste o kaip is tikruju ten yra net neisivaizduoju.  Skraiste as pati tai tikrai paliksiu o del rubeliu dar nezinau nes pirma reik juo nusipirkt  lotuliukas.gif  bet maciau kitos mamos parduoda.

As irgi maciau kad kitos parduoda.Na skraiste tada tikrai pasiliksim, o del rubeliu galvosim smile.gif
Atsakyti
Svarbiausias rubas yra skraiste jos parduoti nevalia 4u.gif mes kitus rubukus pirmuju vaiku tiesiog nesiojome kas tiko mirksiukas.gif Manau galima parduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš nepardaviau ir esu nusiteikusi prieš tą pardavimą. Kažkaip man tai nepriimtina. Savo sūnui krikštynom užsakiau, kad numegztų rūbelius. Po to juos ne kartą buvom užsivilkę, kai norėjom pasipuošti.
Atsakyti
aš neparduosiu savo dukrytės krikšto rubelių. teta nunėrė gražią suknytę, kuria dukrytė vilkės ir kitomis ypatingomis progomis. mano mama irgi išsaugojo mano krikšto rubelius
Atsakyti
O mes kitomis progomis nelabai juos ir apsirengsim, nes pirkau balta smokinga , be to sunelis maziukas, greit ji isaugs wub.gif
Atsakyti
as manau,kad gimtadienio suknele galima ir parduoti,o va kriksto rubeliai-sventas reikalas schmoll.gif
negi paciai nesinori issaugoti,o,kai uzaugs atiduoti savo brangakmeniui?
Atsakyti
na as irgi kazkaip nelinkusi tokiu dalyku parduoti, nes jeigu butu tik viena skraiste tokia sventa, tai kunigas tikrai nelieptu rengti vaiku baltai, tada galima butu tik viena skraiste apdeti ir viskas
Atsakyti
QUOTE(rona @ 2007 05 23, 09:41)
O mes kitomis progomis nelabai juos ir apsirengsim, nes pirkau balta smokinga , be to sunelis maziukas, greit ji isaugs wub.gif

palik kitiems vaikams, gal net anūkams. Nes girdėjau jog nevalia krikšto drabužių parduoti, dovanoti, paskolinti taip.
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2007 05 24, 09:26)
palik kitiems vaikams, gal net anūkams. Nes girdėjau jog nevalia krikšto drabužių parduoti, dovanoti, paskolinti taip.

Vyras irgi taip siulo, tai manau taip ir darysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lithuanian-girl @ 2007 05 23, 15:39)
na as irgi kazkaip nelinkusi tokiu dalyku parduoti, nes jeigu butu tik viena skraiste tokia sventa, tai kunigas tikrai nelieptu rengti vaiku baltai, tada galima butu tik viena skraiste apdeti ir viskas

Bažnyčia neliepia būtinai vaikų rengti baltai. Svarbu, kad būtų kokia nors balta detalė, pvz, skraistė. Savo antrojo sūnaus krikštynom užsakiau gražų baltą kostiumą. Brangus, tad tikrai jį bandysiu parduoti, nes daugiau nebus kada užvilkti.
Atsakyti