Įkraunama...
Įkraunama...

Mėsos suktinukai

QUOTE(Stafė @ 2007 09 13, 08:36)
O kame gaminimo paslaptis, kad suktinukų mėsytė nebūtų sausa?  rolleyes.gif

neišmušti plonai mėsos ir neperkepti smile.gif
Atsakyti
Tema mirus, bet gal kas parašytų ar kepant suktinukus į skardą dar pilama ar tai sultinio, ar riebalų kokių? Ar dar barstote papildomai prieskoniais? gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 04 26, 09:54)
Tema mirus, bet gal kas parašytų ar kepant suktinukus į skardą dar pilama ar tai sultinio, ar riebalų kokių? Ar dar barstote papildomai prieskoniais?  gathering.gif

As suktinukus megstu patroskintussu padaziuku. Visada jau susuktus apkepu ant keptuves, po to i stiklini inda ir uzpilu padaziuka ( kartais darau raudona, kartais balta, kartais tiesiog truputi vandenuko ipilu, darzoviu primetau ) ziurint prie ko tieksiu ir ko tuo metu norisi.
Atsakyti
Išbandžiau taip kepti thumbup.gif l. skanu gaunasi nei per sausi, nei per šlapi smile.gif
Atsakyti