QUOTE(Sola @ 2007 06 04, 11:44)
ir gerai apkepu keptuveje,dek pirma kur sujungimas i apacia,kad neisirtu.PAskui i puoda, uzpilu vandeniu,pridedu prieskoniu,o po to ragauju ir dadedu ko truksta.Troskinama apie puse valandos.Kai pati sau darausi,tai padaza darau tam paciam puode,baigiant virti sudedu pakepintus miltus ir paverdu apie 10min.,O jei sveciams,tai darau padaza su grybais atskirai.
niu va, dabar zinosiu kaip normaliai pabaigti suktinuku gamyba
O kadangi namuose daug ko neturiu tai ydara darysiu is- virto kisusinio, ydesiu paprasto surio,sumaisysiu su majonezu(jei nesupykins, ydesiu ir cesnako)
QUOTE(Citrusinė @ 2010 01 04, 01:16)
QUOTE(mickute7 @ 2010 01 04, 13:15)
tau visose temose tik skanu arba sypsenėlė

nugi zmogus neisrankus, viska valgo, arba tisiog nori y miegamajy