Įkraunama...
Įkraunama...

Mėsos suktinukai

Dažniausiai įdarą suktinukams darau iš to, kas tuo metu yra šaldytuve lotuliukas.gif
Bet skaniausias man šis (nors ir labai paprastutis): smulkintas virtas kiaušinis + grybai (apvirti ir sumalti džiovinti baravykai arba tiesiog apkepti pievagrybiai) + tarkuotas fermentinis sūris

Atsakyti
As dara is vistienos arba kalakutienos, i vidu - spinatai su feta, arba feta su dziovintais pomidorais ir zalumynais. Apkepu aliejuj, o paskui troskinu grietineleje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2008 06 27, 12:19)
As dara is vistienos arba kalakutienos, i vidu - spinatai su feta, arba feta su dziovintais pomidorais ir zalumynais. Apkepu aliejuj, o paskui troskinu grietineleje ax.gif

labai viliojanciai skamba. o jus visa suktinuka apkepat keptuveje? labai dimu, bandau daryti siand... g.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 10 21, 14:32)
labai viliojanciai skamba. o jus visa suktinuka apkepat keptuveje? labai dimu, bandau daryti siand...  g.gif

Aš tiesiai į orkaitę kišu, ir dažniausiai darau iš sprandinės, nes iš nugarinės man truputį per sausa. Arba darau tokias kasytes iš kiaulienos filė, tiesiog prie įpjautos filė dar pridedu šoninės juostelę ir supinu kasytę.
Atsakyti
Bandysiu ir as Kaledom daryti si skanumeli biggrin.gif tik niekaip neissirenku koki idara, gal farsas su grybais g.gif bet niekaip nezinau ar i farsa det grybus (sampinjonus) apkeptus ar ne apkeptus g.gif blush2.gif
Atsakyti
Kaledoms isbandziau viena receptuka is SM. suktinukai idaryti dziovintom slyvom ir graikiskais riesutais ir troskinti grietineleje. Visiems labai patiko clap_1.gif Aciu mamytems uz saunius receptukus 4u.gif
Atsakyti
Man,suktinukai labai skanu,idaryti svogunelis pakepintas ant sviestuko,paprika {blansiruota} supjaustoma dziovinti grybukai{ismirkyti ,apvirti,supjaustyti siaudeliais]
Viskas sudedama i dubineli ismaisoma itarkuojama megstamo surio.
Pipirai,krapai ,petrazoles.
Idarau,turimos mesos gabaliukus,susuku ,susmeigiu mediniais smeigtukais.
Apkepu keptuveje,po to,sudedu i inda skirta kepimui.
Priklauso nuo pasirinktos mesos,dar uzgedu ant kiekvieno sviesto sauksteli{kuris buna issuktas su cesnaku ,ar kitais preiskoniais.
Valgau su makaronu kose,padaziuka naudoju daznai salta.
Atsakyti
Naujiesiems dariau kiaulienos sprandinės suktinukus rolleyes.gif įdarytus šonine bei džiovintom slyvom.
O viskas gaminama labai paprastai:
Kiaulienos sprandinės nemaži gabaliukai pamušami,įtrinami prieskoniais,patepama garstyčiomis ir palaikoma bent keliom valandom.
Paskui ant kiekvieno gabalo dedama plonai pjaustyta šoninė, keletas slyvų bei sulankstoma susegant mediniais pagaliukais.
Dedame į įkaitintą keptuvę,apkepam iki rudumo ir tuomet į puodą su užvirintu sultiniu,troškinama viskas apie valandą,prieš galą įdėjau grietinėlės rolleyes.gif

Mėsytė gavosi labai sultinga,minkšta thumbup.gif thumbup.gif valgėme su daržovėmis bei bulvėm fri
Skanaus 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 01 02, 20:17)
Naujiesiems dariau kiaulienos sprandinės suktinukus rolleyes.gif įdarytus šonine bei džiovintom slyvom.
O viskas gaminama labai paprastai:
Kiaulienos sprandinės nemaži gabaliukai pamušami,įtrinami prieskoniais,patepama garstyčiomis ir palaikoma bent keliom valandom.
Paskui ant kiekvieno gabalo dedama plonai pjaustyta šoninė, keletas slyvų bei sulankstoma susegant mediniais pagaliukais.
Dedame į įkaitintą keptuvę,apkepam iki rudumo ir tuomet į puodą su užvirintu sultiniu,troškinama viskas apie valandą,prieš galą įdėjau grietinėlės rolleyes.gif

Mėsytė gavosi labai sultinga,minkšta thumbup.gif  thumbup.gif valgėme su daržovėmis bei bulvėm fri
Skanaus 4u.gif  smile.gif

Sveikutes, o sonine dedasi rukyta ar zalia?
Atsakyti
QUOTE(vejuune @ 2009 01 12, 14:07)
Sveikutes, o sonine dedasi rukyta ar zalia?

Aš dėjau rukytą rolleyes.gif manau nieko neatsitiks jei bus ir žalia,tik man skaniau rukyta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 01 12, 16:07)
Aš dėjau rukytą rolleyes.gif manau nieko neatsitiks jei bus ir žalia,tik man skaniau rukyta rolleyes.gif

aciuks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vejuune @ 2009 01 12, 15:38)

Nėr už ką,bika skanu būtų mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti