
man atrodo, jog ju negalima paprasciausiai per ilgai troskinti

Aš darau suktinukus iš kiaulienos arba jautienos. Imu mėsytės gabalą, išmušu truputį bet ne labai plonai. Tada ją aptepu garstyčiom arba pomidorų pasta, dedu rūkyto kumpio riekelę ir skiltelėm pjaustytų paprikų, rauginto agurko, svogūno ir susuku suktinukus. juos persmeigiu dantų krapštuku, kad neišsileistų ir prieš troškinant apkepu kuo karštesnėj keptuvėj su trupučiu aliejaus. Troškinu pomidorų padaže...
Valgom juos su viskuo ir bulvėm ir makaronais ir salotom...
Valgom juos su viskuo ir bulvėm ir makaronais ir salotom...
As suktinukus visada troskinu grietineleje, tai mesa niekada nebuna sausa, o labai minksta ir laaaabai skani! Man skaniausias idaras yra dziovintu grybu arba farsas maisytas su dziovintais grybais.

niam niam kaip skaniai visi aprasyti,tikrai darysiu sia savaite

Aš vištos krūtinėlę su grybų įdaru darau irgi skanu
O kaip daromi suktinukai su lasinukais?
Kokia specifika?


Mane domina suktinukai iš jautienos. Tokios temelės niekur neradau.
Gal dar kokį receptėlį parašytumėte.

Gal dar kokį receptėlį parašytumėte.

Na jautienos suktinukus darau tik tokius: mesyte istepu garstyciom, uzdedu sonines, ant jos svoguniuko ir pora raugintu agurku skilteliu.Viska susuku ir dantu krapstuku uztvirtinu. Ikaitinu sviesto, apkepu is visu pusiu suktinukus, uzpilu buljonu ir tusinu virs 1 val. I pabaiga sutirstinu skysti ir patiekiu su bulvytemis. Rodos viskas..
Skanaus
Skanaus

Ačiū už idėją.
Vakar dariau suktinukus iš jautienos, viską kaip čia rašot tik dar įpylau raudono sauso vyno. Ir troškinau 1,5val. Labai skanu.

Vakar dariau suktinukus iš jautienos, viską kaip čia rašot tik dar įpylau raudono sauso vyno. Ir troškinau 1,5val. Labai skanu.

Na saunu tada
. Man SM yra irgi tikras lobis

Labai skanus visi aprasyti variantai ,dar niekada negaminau suktinuku, savaitgali butinai gaminsiu, ypac nustebau,kad idaras gali buti raugintas agurkelis

