
Perverčiau visas temas akim ir neužmačiau, kad kur tokia būtų. Kaip paruošti suktinukus iš mėsos? Ką dėti į vidų? Kokią mėsą naudoti ir pan. Žodžiu norėčiau receptų nuo a iki ž

as darau vistienos suktinukus.
Vistienos sniceliukus ismusu gerai, patepu Philadelpia su ivairiom zolelem su cesnaku, uzbarstau kapotu petrazoliu, uzdedu tada kumpelio rukyto ir viska susukus perveriu dantu krapstuku
. Ikaitintame svieste pakepu juos iki grazaus rudumo, ipilu sultinio ir leidziu apie valanduke tusintis. Tada paskaninu dar Philadelpia, patirstinu ir serviruoju su brokoliu ir bulviu kose
Labai skanu
Vistienos sniceliukus ismusu gerai, patepu Philadelpia su ivairiom zolelem su cesnaku, uzbarstau kapotu petrazoliu, uzdedu tada kumpelio rukyto ir viska susukus perveriu dantu krapstuku


Labai skanu
Nu va, nors viena atsrado
O tai jau galvojau, kad ką ne taip užrašiau. Gal dar kokia kulinarė atsiras ir ką nors patars
O tuos iš višitienos, tai greitu laiku išbandysiu. Tik kas čia tas "philadelpia" per prieskoniai


O tuos iš višitienos, tai greitu laiku išbandysiu. Tik kas čia tas "philadelpia" per prieskoniai

Philadelpia yra tepamas suris,toks kaip ir rama.O as darau is kiaulienos.Net nezinau dabar kaip tikrai lietuviskai vadinasi,bet turbut file,supjaustau gabalais kaip karbonadams ir ismusu plonai,plonai(manau galima naudoti ir kita mesa musimui)Tada pabarstau visokiais prieskoniais.Toliau imu kiaulienos farsa,gali but rieboka,jei megsti.Imusu kiaus,biski dziuveseliu,pieno,ipjaust svoguna,pripjaustau daug grybu(tinka bet kokie).Gali pagal fantazija pripjaustyt kumpelio,fetos surio,dziovintu pomidoru ir t.t.Tada isminkyta farsa dedu ant ismustos mesytes ir susuku.Volioju miltuose sumaisytuose su paprikos milteliais,grazesne spalva buna ir gerai apkepu keptuveje,dek pirma kur sujungimas i apacia,kad neisirtu.PAskui i puoda, uzpilu vandeniu,pridedu prieskoniu,o po to ragauju ir dadedu ko truksta.Troskinama apie puse valandos.Kai pati sau darausi,tai padaza darau tam paciam puode,baigiant virti sudedu pakepintus miltus ir paverdu apie 10min.,O jei sveciams,tai darau padaza su grybais atskirai.
Jau kaip skainiai aprašyta
Niam niam niam
Kaži, o jei neapkeptus tiesiai į orkaitę su padažu įkišt troškint?
Jaučiu ir vištiena galima įdaryt kiaulienos suktinukus?



Jaučiu ir vištiena galima įdaryt kiaulienos suktinukus?

Man patinka apkepti, kadangi jie igauna skonio ir atrodo graziau. Patarciau apkepti, uzpylus sultiniu ideti i orkaite. Skanaus

QUOTE(Fanfan @ 2007 06 06, 17:59)
Jau kaip skainiai aprašyta
Niam niam niam
Kaži, o jei neapkeptus tiesiai į orkaitę su padažu įkišt troškint?
Jaučiu ir vištiena galima įdaryt kiaulienos suktinukus?



Jaučiu ir vištiena galima įdaryt kiaulienos suktinukus?

Tai aisku kad galima ir vistienos farsu,idek morkos juostele ar siaip pritarkuok i farsa,jei megsti,gali slyvu ar abrikosu idet,graikiski riesutai ir tinka.Kaip ir Aguonele,patariu pries troskinant apkepti keptuveje,visai kits skonis ir vaizdas.be to,jei troskinsi orkaiteje,stenkis,kad suktinukai but apsemti sultinio-buna sultingesni.
Tai va, pabandžiau padaryt.
Dariau iš kiaulienos, o į vidų dėjau kumpio ir lydyto sūrio. Apkepiau keptuvėj, paskui padariau tokį grietinėlės- tomato padažą ir į orkaitę. Nu labai neblogi gavos
Ačiū už patarimus
Sekantis bandymas su vištiena įdaryt
Dariau iš kiaulienos, o į vidų dėjau kumpio ir lydyto sūrio. Apkepiau keptuvėj, paskui padariau tokį grietinėlės- tomato padažą ir į orkaitę. Nu labai neblogi gavos

Ačiū už patarimus


Na as ir saviski parasysiu:
500g mesos(as karbonadine mesa darau)
5 marinuoti agurkai
2 svogunai
100g fermentinio surio
saukstas miltu
2 saukstai garstyciu
Mesa pasidarau kaip karbonadui,ismusu,pamarinuoju.Tada aptepu garstyciom,ant virsaus dedu labai plonais griezineliais svoguna,agurka ir surio juosteles.Susuku suktinukus,persmeigiu dantu krapstuku ir apkepu keptuveje su aliejumi.Likusius svogunus pakepu aliejuje,sukreciu i puoda,ir ant ju sudedu suktinukus,tada ipilu truputi vandens ir troskinu.Skanumelis
Skanaus
500g mesos(as karbonadine mesa darau)
5 marinuoti agurkai
2 svogunai
100g fermentinio surio
saukstas miltu
2 saukstai garstyciu
Mesa pasidarau kaip karbonadui,ismusu,pamarinuoju.Tada aptepu garstyciom,ant virsaus dedu labai plonais griezineliais svoguna,agurka ir surio juosteles.Susuku suktinukus,persmeigiu dantu krapstuku ir apkepu keptuveje su aliejumi.Likusius svogunus pakepu aliejuje,sukreciu i puoda,ir ant ju sudedu suktinukus,tada ipilu truputi vandens ir troskinu.Skanumelis

Skanaus

as tai darau taip: ismusu kiaulienos karbonadziukus plonai plonai, tada keptuvej pakepinu svoguno, morkytes, palaukiu kol atves. Tuomet isverdu kiausiniu ( nu cia visko reikia pagal tai, kiek mesos turi). Kietai virtus kiausinius supojaustau ir sumaisau su svogunais ir morkom. Tada toki atvesusi idara dedu ant prieskoniais itrinto karbonado ir susuku, suneriu dantu krapstukais kad neisbyretu. Jei labai skubu, kepu paprastoj keptuvej, o jei ne, tada prilupu bulviu, sudedu i orkaite ir kartu su suktinukais kepu. beje, tokie suktinukai gali pastovet ir ilgiau. Kai as ju darau, daaru daug, tai ir dar kokiom dviem dienom buna, nes su tokiu idaru sotus, ir daug pigiau, negu deti i vidu farsa. mano seimynai labai patinka. ( ypac uosviui ir anytai).

QUOTE(Sola @ 2007 06 04, 11:44)
Philadelpia yra tepamas suris,toks kaip ir rama.O as darau is kiaulienos.Net nezinau dabar kaip tikrai lietuviskai vadinasi,bet turbut file,supjaustau gabalais kaip karbonadams ir ismusu plonai,plonai(manau galima naudoti ir kita mesa musimui)Tada pabarstau visokiais prieskoniais.Toliau imu kiaulienos farsa,gali but rieboka,jei megsti.Imusu kiaus,biski dziuveseliu,pieno,ipjaust svoguna,pripjaustau daug grybu(tinka bet kokie).Gali pagal fantazija pripjaustyt kumpelio,fetos surio,dziovintu pomidoru ir t.t.Tada isminkyta farsa dedu ant ismustos mesytes ir susuku.Volioju miltuose sumaisytuose su paprikos milteliais,grazesne spalva buna ir gerai apkepu keptuveje,dek pirma kur sujungimas i apacia,kad neisirtu.PAskui i puoda, uzpilu vandeniu,pridedu prieskoniu,o po to ragauju ir dadedu ko truksta.Troskinama apie puse valandos.Kai pati sau darausi,tai padaza darau tam paciam puode,baigiant virti sudedu pakepintus miltus ir paverdu apie 10min.,O jei sveciams,tai darau padaza su grybais atskirai.
kepėm su mama suktinukus pagal šį receptą gavosi laaaaabai skanūs




O kame gaminimo paslaptis, kad suktinukų mėsytė nebūtų sausa?
