Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinės, batukai, tapkutės

QUOTE(babouziuke @ 2005 12 27, 17:52)
Sveikos mezgėjos  4u.gif .
Šiandien sugalvojau numegzti dukrytei kojines. Susiradau jūsų skyrelyje nuorodas į rusiškus puslapius ir dar perskaičiau ciburaskos pamokėlę.
Ir man iškilo begalė klausimų. Viską darau pagal instrukciją, bet suprantu, kad kažkaip ne taip man čia viskas gaunasi.
Aš parašysiu ko nesuprantu ir tikėsiuosi iš jūsų pagalbos  4u.gif :
1. Kai numezgamas kojinės viršus, tada reikia akis padalinti per pusę ir kulną pradėti megzti ant 1 - ir 4 - virbalo, bet aš nesuprantu kaip tai padaryti, jeigu sujungus šitus 2 virbalus, mano siūlo galas lieka viduryje tų akių  blink.gif . Tai kaip man toliau normaliai megzti?
2. Kai numezgamas kulnas, mezgama užkulnė. Tada tas akis reikia padalinti į 3 dalis ir megzti viduriniąją dalį, bet nesuprantu kaip man pradėti megzti tą viduriniąją dalį, jeigu tuo metu mano siūlo galas vienos iš šoninių dalių gale?
Tai sakau, gal kai siūlo galas atsiranda ne toje vietoje, kurioje reikėtų, kad atsirastų, tai gal reikia pradėti megzti iš kito siūlų kamuoliuko? Nes kitaip tai niekaip neįsivaizduoju.
Labai lauksiu atsakymo ir būsiu labai dėkinga  4u.gif .

Darbštuolės, prašau padėkit, nes sustojau ir dabar nežinau ar viską ardyti ar megzti taip nesamoningai ir toliau, nes kažką ne taip esu ten padarius fool.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Merginos, vakar šiaip ne taip pabaigiau tą kojinę vieną ax.gif . Tik vat galutinis rezultatas vistiek manęs netenkina, nes atrodo taip, tarsi išlinkio nebūtų viršutinėje kojinės dalyje. O gal ten reikia sumegzti kelias akis, kad tas išlinkis gautųsi?
Atsakyti
Tvarkydama rūbinę radau daug išaugtų kojinių.Pamaniau kad iš tų siūlų likučių galima būtų nunerti ar numegzti tapkutes vaikams.Gal kas turite schemutę? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babalia @ 2005 12 28, 18:55)
Tvarkydama rūbinę radau daug išaugtų kojinių.Pamaniau kad iš tų siūlų likučių galima būtų nunerti ar numegzti tapkutes vaikams.Gal kas turite schemutę? bigsmile.gif

Truputį patikslinsiu,nes ieškau tapkučių 7 metų mergytei.
Atsakyti
QUOTE(Verba @ 2006 01 03, 21:13)
Šoktelk į 4-ą šitos temos puslapį smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o jei ten nerasi tai dar ir cia pziurek :
http://photo.163.com.....dir=/22328423

Atsakyti
Gal kas padetu help.gif kaip numegzti tokius bateliu, o gal kas turite aprasyma ju, cia jie is rusisko puslapio kur Augė nuoroda buvo ikelusi.
Va tokie:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ir as ieskojau ir tikejausi rasti NERTU batuku,Lietuvisku aprasumu arba schemuciu cray.gif cray.gif cray.gif bet deja.Na nejaugi mamos neturite,prasau,labai! sad.gif
Atsakyti
Gal kas nors turit ir galit įkelt nuorodą ar schemą batukų. Jie atrodytų kaip kedukai, sporbaciai. Kai nereikėjo kazkur maciau, bet dabar užsimaniau nunert savo mažajam ir niekaip nerandu. Bučiau labai labai dėkinga notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniomama @ 2006 02 02, 13:56)
Gal kas nors turit ir galit įkelt nuorodą ar schemą batukų. Jie atrodytų kaip kedukai, sporbaciai. Kai nereikėjo kazkur maciau, bet dabar užsimaniau nunert savo mažajam ir niekaip nerandu. Bučiau labai labai dėkinga  notworthy.gif

Šitame rusų forume yra Kedukai
Atsakyti
Sveikos, merginos, as nuosirdziai zaviuosi Jumis! Labai noriu ismokti megzti, numezgiau liemene mazam vaikui, bet nelabai kaip gavosi- kreivos akys ir pan. Ziuriu i tuos meilius batukus ir sirdis verkia- taip noreciau ismokti, bet taip sudetinga viskas atrodo! Gal gali man pasakyt, kiek ir kokio numerio virbalu reikia batukams? 4 ar 5? Turiu ta knyga Mezgimo menas, nebloga tokia, bet ten tik apie kojines raso.

O batukus vaseliu nunert ar neimanoma? Nerti man zymiai geriau sekasi smile.gif

Be to radau toj knygoj kepures nerimo aprasyma, gal kas zinot ka reiskia nerti "Vezlio zingsniu"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelagija: 04 vasario 2006 - 19:43
Manau kad virbalų storis priklauso nuo siūlo smile.gif

O "vėžlio žingsnis", tai neriama stulpelis be užmetino tik iš kairės į dešinę 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos 4u.gif pagal duotus rastus nesudetinga nunerti batelius...bet kaip apskaiciuot kiek akiu ismekst pradziai kad ant galo nesigautu per dideli ar mazi.... blink.gif
Atsakyti