Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinės, batukai, tapkutės

Labai grazu blush2.gif
Atsakyti
o gal kas turit kazka panasaus i kojines kaledoms kabinamas rie zidinio?
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2007 11 22, 08:23)
kompe radau tokį variantą, gal kokia mintis kils  smile.gif
user posted image

user posted image

oi koks grozis bigsmile.gif noriu noriu noriu biggrin.gif permesi i meila ? almante.k@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
kazkaip pagalvojau kad turi schemutes smile.gif jei netycia turi tai permesk busiu dekinga smile.gif
Atsakyti
vikapika, paieskok internete , mesk uzklausa christmas stockings wink.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2007 11 22, 22:11)
kazkaip pagalvojau kad turi schemutes smile.gif jei netycia turi tai permesk busiu dekinga smile.gif

nea, deja schemučių neturiu verysad.gif gal blauzdą reikia bandyt kiauraraščiu ratu megzt ir gautųsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 23 lapkričio 2007 - 08:05
Merginos, o gal kas turite siulu likuciu? po 1m ar net ir po 0,5m? Nesvarbu nei storis nei spalva... as darbelius darau ir kutukus, tai man bet kas tinka smile.gif

Jei turite parasykit prasau i AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2007 11 23, 08:04)
nea, deja schemučių neturiu verysad.gif gal blauzdą reikia bandyt kiauraraščiu ratu megzt ir gautųsi?

vienoj senoj mamos knygoj buvau radus, kad kojine nuo slaunies zemyn reikia megzti su 2 virbalais, po truputi siaurinant ir tik nuo kulno pradeti megzti 5 virbalais. bet tik va neturiu kiaurarascio tai ieskau visur ir nerandu tinkamo varianto. siaip radau fainas kojines cia : http://www.whitelies...ngerie/133.html
dar paziurek anam tinklapy dar vienos melynos neblogos bus wub.gif
Atsakyti
aš mezgiau pagal simres duotą schemą, gavosi ne iš pirmo karto, bet gavosi thumbup.gif ačiū už schemutę. Įdėčiau foto, bet kad man neleidžia... verysad.gif
Atsakyti
Bandau įkelt savo batukus smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2007 11 22, 10:23)
kompe radau tokį variantą, gal kokia mintis kils  smile.gif
user posted image

user posted image

o schemusiu neturi?
Atsakyti
QUOTE(everesta @ 2007 11 26, 11:59)
o schemusiu neturi?