http://picasaweb.goo...cotECrochetJapO
Labai aiškiai viskas parodyta.
Bandysiu ir as siandien mezgti kojinytes pagal vetros aprasyma
Kulnus jau ismokau ismegzti
Dabar noriu numegzti sesei dovanu Kaledoms siltas kalediskas kojines. Gal kas galit truputi padeti?
Kiek uzmesti akiu kojinems moteriai, nesiojanciai 38-39 dydzio batus? Ir kokios mazdaug ilgio reikia megzti peda?
Siulai vidutinio storio.
Dabar noriu numegzti sesei dovanu Kaledoms siltas kalediskas kojines. Gal kas galit truputi padeti?
Kiek uzmesti akiu kojinems moteriai, nesiojanciai 38-39 dydzio batus? Ir kokios mazdaug ilgio reikia megzti peda?
Siulai vidutinio storio.
QUOTE(Vaizele @ 2007 11 07, 09:23)
Kulnus jau ismokau ismegzti
Siulai vidutinio storio.
Siulai vidutinio storio.
megzk pagal savo koją ir tiek
QUOTE([LTU]Afre @ 2007 11 07, 10:33)
megzk pagal savo koją ir tiek
mano koja daug didesne, o siuo metu jos dar ir beviltiskai istinusios i jokius batus koju neikisu
tai uztai ir klausiu....
vaikiski batukai is kinieciu
Sveikos, gal kur turite kojinyciu kudikiams ismatavimus? Kokia kojytes apimtis, koks kojinytes ilgis, pvz nuo kulniuko?
QUOTE(kice @ 2007 11 15, 17:59)
Sveikos, gal kur turite kojinyciu kudikiams ismatavimus? Kokia kojytes apimtis, koks kojinytes ilgis, pvz nuo kulniuko?
As kazkur buvau radus, kad reik ant kiekvieno virbalo uzmest po 11 akiu, is viso 44 akis. Mezgiau is tikrai nestoru siulu, bet kojines gavosi kaip 2 metu vaikui
Tai kol pataikiau naujagimiui numegzt, is viso gavosi 3 poros. Vis mazinau akiu ant 1 virbalo.
Taigi, kai akiu liko po 8 ant kiekvieno virbalo, gavosi pats tas - dabar jos sekmingai sildo mano kojytes
O jei noriu nunerti suaugusiajam tapkes, tai ka panaudoti pado pakietinimui?
sveikos, noreciau nusimegzti kojines auksciau keliu,kokias nors sexy ir neriniuotas taciau nezinau nuo ko pradeti, nezinau ar megzti ar nerti. gal kuri nors esat mezgus?