Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinės, batukai, tapkutės

QUOTE(prunskiene @ 2007 09 11, 17:39)
nesigincyjam, o diskutuojam smile.gif diskusijose gimsta tiesa.

o man virsuj matosi kaip paskutine eile baigiama virbalais, grazi pynele.. ir pagal rasta man megzti atrodo, nes neriant nesigauna V formos akiu. 4u.gif

juk tokia pinute virsuje gaunasi ir kai vaseliu neri blink.gif as "uz" Pikolina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2007 09 12, 10:57)
juk tokia pinute virsuje gaunasi ir kai vaseliu neri  blink.gif as "uz" Pikolina  tongue.gif

greičiausiai ta V ir suklaidino visas, tarp jų ir mane. būtent dėl to ir suabejojau g.gif
Atsakyti
man sie labai grazus
user posted image
ir va cia tai megsti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sherla: 12 rugsėjo 2007 - 09:01
Vakar pasikuiciau pas rusaites forume, radau nunertus pagal tuos rudus su ruzavu. Aprasymo deje irgi nera.O jums mano nerti visai nepanasus i situos?
user posted image
Sherla, rinksim palaikymo grupe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pikolina @ 2007 09 12, 12:02)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pikolina @ 2007 09 11, 19:28)
Nu gerai diskutuojam toliau biggrin.gif Cia is tos pacios operos

user posted image
Kaip atrodo ar nerti ar megzti? g.gif
As pagal situos savo neriau ax.gif
Prunskiene ar radai tapkes kuriu ieskojai?

Sitie sakyciau nerti, anie galbut irgi, bet kaip tada gaunasi V formos varneles, kaio mezginio akys? man neriant nesigauna gyvenime tokios.. g.gif

Tapkiu pamaciau daugiau nei reikejo, dabar nebezinau kokiu noriu... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2007 09 12, 08:59)
man sie labai grazus
ir va cia tai megsti  mirksiukas.gif

o iš kur šitie - aš panašiai mezgu, bet kiek kitokie gaunasi - gal aprašymas yra - norėtųsi akį užmesti palyginimui - man šitie irgi labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 09 14, 15:37)
bet kaip tada gaunasi V formos varneles, kaio mezginio akys?

o jei neriant zemu stulpeliu?

Papildyta:
QUOTE(editam @ 2007 09 14, 15:58)
o iš kur šitie - aš panašiai mezgu, bet kiek kitokie gaunasi - gal aprašymas yra - norėtųsi akį užmesti palyginimui - man šitie irgi labai gražūs thumbup.gif

na juos radau internete, bet aprasimo nebuvo - tai reikia kazkaip improvizuoti g.gif
Atsakyti
Eisiu apziuresiu savo nertus batus.. man atrodo, kad man neisgauna V, bet gal neiziurejau niekada pas save.
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 09 14, 20:21)
Eisiu apziuresiu savo nertus batus.. man atrodo, kad man neisgauna V, bet gal neiziurejau niekada pas save.

Prasom ir mums parodyti savo nertus batus.O ta v manau,taip atrodo nes kitos spalvos siulas,cia tarp zemu stulpeliu taip gaunas 4u.gif Nu ir prirasiau,nu bet gal suprasit.As dar vis sios dienos krepsinio varzybom gyvenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pikolina @ 2007 09 15, 02:02)
Prasom ir mums parodyti savo nertus batus.O ta v manau,taip atrodo nes kitos spalvos siulas,cia tarp zemu stulpeliu taip gaunas 4u.gif Nu ir prirasiau,nu bet gal suprasit.As dar vis sios dienos krepsinio varzybom gyvenu biggrin.gif

pabaigsiu gamint savo puslapi, tada viska sukelsiu, o tai dabar vsikas ismetyta. mano batukai paprasti smile.gif
suprantu kad zemas stulpelis, juo ir as gamiau, bet nepastebejau tu V:)

off topic:
drinks_cheers.gif as ir vakarykstem ir siandieninem jau gyvenu.. labai noretusi, kad laimetu, bet kad zaidzia be pralaimejimu, tai kazkas is fantastikos srities...
Atsakyti
QUOTE(pikolina @ 2007 09 12, 13:02)
Vakar pasikuiciau pas rusaites forume, radau nunertus pagal tuos rudus su ruzavu. Aprasymo deje irgi nera.O jums mano nerti visai nepanasus i situos?
user posted image

gal gali ikelt nuoroda kur randi pas rusaites tokiu batuku? 4u.gif
Atsakyti