Laubutis esamos ir busimos mamytes gal galite man padeti pravarciau beveik visa foruma kas liecia mezgima ir neradau schemos kaip numegzti virbalais kudikui paprasta kepuryte su ausytemis Labai noriu savo busimam stebukliukui padovanoti gimimo proga.
Niekur neradau kiek reikia akyciu uzmesti ant virbalu (na kiek turi buti aplink kudikio galvyte cm)
o gal galite nurodyti tema ar ka nors panasaus
Kokie fainuoliški Man tai vašeliu nesigauna gražiai
QUOTE(laurechka @ 2007 07 22, 15:09)
Kokie fainuoliški Man tai vašeliu nesigauna gražiai
Žinai ir man nesigautų jei ne mama, ji visų galų meistras
QUOTE(rimulia12 @ 2007 07 22, 13:41)
Dailūs, kone kedukai Aš tai nemoku vašeliu Darbuojuosi tik virbalais
QUOTE(Žydraakė @ 2007 07 22, 18:47)
Dailūs, kone kedukai Aš tai nemoku vašeliu Darbuojuosi tik virbalais
Reiks ir man virbalais pasidarbuoti, nes virbalais megzti kur kas šiltesni atrodo ,nei vašeliu.
Man ypač patiko tie su bumbuliukais
Sveikutes, gal kuri zinote kaip bumbuliukus padaryti raisteliu galuose buciau labai dekinga!
noreciau tokius
noreciau tokius
QUOTE(Dowiliuke69 @ 2007 08 23, 16:33)
Sveikutes, gal kuri zinote kaip bumbuliukus padaryti raisteliu
reikia pasidaryti 2 is kartoninio popieriaus ziedo formos figuras. Nuo ju dydzio priklausys ir bumboliuko dydis ir dar priklauso nuo to kiek privinioji siulu ant ju. Tada tuos 2 ziedo formos kartonelius sudedi lygiai i viena kruva ir aplink ju "baranka" vinioji siula iki kol manai kad pakaks bumboliuko dydzio. Tada perkerpi siulus per viduriuka (na tarp tu dvieju "ziedu" is isorines puses) ir per ta ziedu viduriuka (kur jau siulai perkirpti) siula apvinioji ir surisi. Tada istrauki formas per siulu krastus ir turi kamuoliuka Gal ka nors suprasi? Jei ne klausk dar paaiskinsiu
QUOTE(Dowiliuke69 @ 2007 08 23, 16:33)
Sveikutes, gal kuri zinote kaip bumbuliukus padaryti raisteliu
as daryciau taip:
issikirpciau is kartono apskritima su skyle didesne vidury (tarp skyles ir isores esantis kartonas turetu buti tokio dydzio kokio, priklausomai nuo to, kokio ilgio noretum kad bumbuliukas butu). reikes tokiu poros kartono apskritimuku. sudesi abu kartonus viena prie kito, tada su siulu suxi aplink - per skylutes vidu i isore- visa apskritima. jei nori keliu spalvu - tai atitinkamose pasirinktose vietose (pvz puse vienos spalvos kita puse kitos spalvos siulu) vyniosi ta siula. vynioti reikia gan daug jei nori kad bumbuliukas butu tankesnis. kai jau nebebus vietos siului pralysti pro skylute, tada suradusi sonu galus nukirpk aplink apskritima - taikyk kur kartonai skiriasi. kai busi apkirpusi aplink visa apskritima is isores - kartonus biski atskirk viena nuo kito, o tarpa avyniok bei surisk su suliu. kai su siulu bus sutvirtintas vidurys tada gali kartosnu nuimti ir belix vienas kamoliukas, belieka pakedenti kamuoliuka....
niu nzn ar as cia aiskiai... gal kas dar paaiskins, o jei ne - klausk.... jei tureciau paveixliuka - ideciau, bet neturiu...
Papildyta:
QUOTE(sherla @ 2007 08 23, 17:25)
reikia pasidaryti 2 is kartoninio popieriaus ziedo formos figuras. Nuo ju dydzio priklausys ir bumboliuko dydis ir dar priklauso nuo to kiek privinioji siulu ant ju. Tada tuos 2 ziedo formos kartonelius sudedi lygiai i viena kruva ir aplink ju "baranka" vinioji siula iki kol manai kad pakaks bumboliuko dydzio. Tada perkerpi siulus per viduriuka (na tarp tu dvieju "ziedu" is isorines puses) ir per ta ziedu viduriuka (kur jau siulai perkirpti) siula apvinioji ir surisi. Tada istrauki formas per siulu krastus ir turi kamuoliuka Gal ka nors suprasi? Jei ne klausk dar paaiskinsiu
niu pagal mane aiskiau buti negali
Aciu mamytes, viskas tikrai labai aisku, belieka tik meginti!
O aš niekaip nesuprantau kurioj vietoj ten kirpti "tada suradusi sonu galus nukirpk aplink apskritima"... Tai iseina kad reikia kirpti pagal isorinio apskritimo krasta ratu? ar kaip? jei taip tai kam reikalingi tada tie 2 kartonai? vieno neuztenka?
Ir dar P.S. noreciau paklaust... Man labiau prie sirdies nerimas, cia daug schemu o as neatsimenu zenkliuku... gal zinot kur galėciau tu zenkliuku paaiskinimus rasti?
Ir dar P.S. noreciau paklaust... Man labiau prie sirdies nerimas, cia daug schemu o as neatsimenu zenkliuku... gal zinot kur galėciau tu zenkliuku paaiskinimus rasti?