1.
2.
3.
4.
QUOTE(Ostina @ 2007 04 30, 18:59)
Cia fainuolisku yra
QUOTE(vakare.lt @ 2007 04 30, 22:31)
Kad aprasymu ir neturiu, tiesiog ziuriu i paveiksleli, matuoju pagal mazes kojyte ir kazkas gaunasi, sunkiausia buna su pirma, o paskui jau fantazija...
, pirmiausia pamėginau iš naudotų siūlų, nes aš tokia nėrėja sakiau, jei patiks rezultatas, mėginsiu iš naujų mažei nunert. O didžioji ir sako- mama, ir aš panašių noriu
Dara,grazus batukai
Gal teks palaukt
QUOTE(Coccinela @ 2007 05 02, 22:00)
Aš čia ne į temą, bet...
Manoji nusispardo visas tapkutes, tik kojinės ir pėtkelnės ant jos dar išsilaiko.. ar įmanoma šitą kaip nors išspręst? ar teks laukt, kol protingesnė pasidarys?
Manoji nusispardo visas tapkutes, tik kojinės ir pėtkelnės ant jos dar išsilaiko.. ar įmanoma šitą kaip nors išspręst? ar teks laukt, kol protingesnė pasidarys?
Gal teks palaukt
QUOTE(mambu @ 2007 05 02, 22:34)
Ačiū, taip stengiausi
Aš maunu kojinaites, po to batelius. Kažkodėl nenuspardo, nebent užkloju. Gal maniškė per menkai spardo?
QUOTE(Coccinela @ 2007 05 02, 23:00)
Aš čia ne į temą, bet...
O raisteliai irgi nepadeda?
Maniske tai kaip tik kojines nusispardo, o bateliu ne.
QUOTE(*Maja* @ 2007 05 02, 17:29)
Maja labai panašus
QUOTE(dara @ 2007 05 02, 21:56)
, pirmiausia pamėginau iš naudotų siūlų, nes aš tokia nėrėja sakiau, jei patiks rezultatas, mėginsiu iš naujų mažei nunert. O didžioji ir sako- mama, ir aš panašių noriu
Dara, labai grazu!