Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinės, batukai, tapkutės

QUOTE(Lolute @ 2007 04 20, 16:58)
Persiunciau schemute, kuria man vakare.lt buvo atsiuntus, man rodos pagal ja lengviausia megzt, ir zinau, kad pagal tokia schemute ir suaugusiems mezga smile.gif

blush2.gif gal galėtum man atsiųsti schemutę į sivanna@rambler.ru., būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sivana: 20 balandžio 2007 - 19:34
Stai siuos numezgiau drauges naujagimiui smile.gif
user posted image
pagal sia schemute, kuria man vakare.lt atsiunte mirksiukas.gif
rinkau 30 akiu, paskui padalinau i 3 po 10. Virsu mezgiau gumyte 17 eiliu, o prieki gerosiom 14 eiliu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolute: 20 balandžio 2007 - 21:02
Lolute ačiū,kad pasidalinai schemute 4u.gif nelabai moku mezgti,bet labai norėčiau išmokti ir pabantysiu pgl.tą schemutę, o ten du virbalai reikalingi ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sivana: 20 balandžio 2007 - 22:00
QUOTE(sivana @ 2007 04 20, 22:57)
Lolute ačiū,kad pasidalinai schemute  4u.gif nelabai moku mezgti,bet labai norėčiau išmokti ir pabantysiu pgl.tą schemutę, o ten du virbalai reikalingi ?  blush2.gif

ner uz ka mirksiukas.gif negi gaila 4u.gif
taip 2.
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2007 04 20, 15:12)
kiek mokejai jei nepaslaptis? 4u.gif

10Lt ax.gif
Cia per kaziuko muge 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Puiki knyga yra čia Batukai

Batukai ir kojinytės 0-9 mėn kūdikiams thumbup.gif
Atsakyti
Lolute,grazus batukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2007 04 20, 21:01)
Stai siuos numezgiau drauges naujagimiui smile.gif
user posted image
pagal sia schemute, kuria man vakare.lt atsiunte  mirksiukas.gif
rinkau 30 akiu, paskui padalinau i 3 po 10. Virsu mezgiau gumyte 17 eiliu, o prieki gerosiom 14 eiliu
user posted image

kiek is nuotraukeliu supratu tai per paduka ir gala susiuvi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raflezija @ 2007 04 22, 13:16)
kiek is nuotraukeliu supratu tai per paduka ir gala susiuvi?  ax.gif

Ne, zinok, paduka tai mezgu taip: kai soniukai numegzti, as juos neuzbaigineju, o palieku ant virbalu surinktas akis, o tada pramezgus 9 centrines akis 10-ta sumezgu kartu su krastinio virbalo akim, ir taip toliau: kiekvienoje eileje paskutine akis sumezgama su krastinio virbalo akim, kol daeinam iki kulniuko tuomet paskutinej eilej, pramezgu visas 10 akiu kartu, o gala susiuvu smile.gif

Taigi pradzia dariau kaip paveiksliuokuose, o pabaigiau jau kaip pati dasiprotejau smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mambu @ 2007 04 21, 23:32)
Lolute,grazus batukai thumbup.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti
sveikos..

o ar iseina megzti su virbalais ir numegzti apvalu batuku prieki, nes pagal visas schemutes gaunasi kampuotas priekis.. nu dar smailas.. o negi apvalu tik su vaseliu galima padaryt??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2007 04 25, 23:18)
sveikos..

o ar iseina megzti su virbalais ir numegzti apvalu batuku prieki, nes pagal visas schemutes gaunasi kampuotas priekis.. nu dar smailas.. o negi apvalu tik su vaseliu galima padaryt???  blush2.gif

Jeigu pagal sita shemute

user posted image

paduko prieki numezgi suapvalindama, o ne smailiai, tai ir gausis apvalus priekis ax.gif

as ir paduko kulniuka apvaliau mezgu, o ne smailiai, tik akyciu truputi maziau nei priekiui dedu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare.lt: 26 balandžio 2007 - 08:33
nelabai moku toki numegzti ax.gif gal aprasyma galetum imesti i supolina@yahoo.com? aciu..
Atsakyti