Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinės, batukai, tapkutės

QUOTE(edita22 @ 2007 04 17, 11:53)
gal kas galit padeti kiek akiu daryti naujagimio kojytei???? g.gif  dabar laukiu lelytes tai nutariau kanors grazaus numegzti dekui  4u.gif

Nepatingėk paskaityt temą,nes apie tai jau kalbėta mirksiukas.gif
Atsakyti
oj, as tai irgi tingeciau visa tema skaityt, blush2.gif
savo dukrytei mezgu paprastai is 30 akiu, bet ruosiuos drauges naujagimiui numegzt, tai irgi nezinaum

jei kas tiksliai zino, kad parasykit, ka? ax.gif kad viso temos neskaityt smile.gif
Atsakyti
Temos pradzioj yra batuku aprasymai,ten parasyta kiek akiu reik apmest.
Siaip tai manau,kad tai dar priklauso nuo to kokius batukus megzti pasirinksite,nes paskaitynejus aprasymus praktiskai visur skirtingai raso rolleyes.gif
Gal paziurekit cia 23psl..
Siaip visu puslapiu nesurasysiu,bet pervertus puslapius manau rastumet 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 17 balandžio 2007 - 15:11
QUOTE(simre @ 2005 01 28, 13:58)
Idedu batuka aprasyma (beje ji galite rasti 2001 m. "Tavo vaikas" Nr.5)

Pradedama megzti nuo padelio. Apmetama 12 akiu ant dvieju virbalu ir mezgamos 44 eiles ripsu (abi puses tik gerosiomis akimis). Po to padelio sonuose surenkama po 20 akiu, galuose po 12 ir mezgama penkiais virbalais aplink 1 geroji, 1 isvirkscioji (kaip kojines atnara).
Numezgus 8 eiles, mezgamas batelio virsus.
12 batelio priekio akiu mezgama dviem virbalais lygiuoju rastu (gerosiomis akimis is gerosios puses, blogosiomis is blogosios). Cia galima megzsti kitos spalvos siulais. Ismezgama 11 akiu o 12 - oji sumezgama su viena sonine akimi. Mezginys pasukamas. Taip mezgama 20eiliu ir sumezgama po 10 akiu is kiekvieno sono.
Po to penkiais virbalais mezgamas batelio "auliukas". Ismezgama viena eile su skylutemis raisteliui: 1 uzmetimas, 2 akys sumezgamos kartu. Batelio "auliukas" gali buti mezgamas stulpeliais 1x1, ripsu, su spalvotomis juostelemis ar puostas neriniu.
Batelio virsu galima pasiuvineti.
Raistuku galuose isneriau tokius apskritimukus, galima padaryti burbulus arba kutus.
Ta pacia tvarka galima ir vaseliu nerti, tik as dar tokiu nebandziau.

Ačiū labai už šį aprašymą, pirmąkart mezgiau ir gavosi neblogai 4u.gif
čia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2007 04 19, 09:34)
Ačiū labai už šį aprašymą, pirmąkart mezgiau ir gavosi neblogai  4u.gif
čia  blush2.gif

bigsmile.gif kokie faini bačiukai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mambu @ 2007 04 12, 01:12)
Vakare.lt labai grazu 4u.gif

Mergaites,su kokiais virbalais geriau megzti batukus ir koinytes,su storesniais tarkim 3nr.arba 3.5nr. ar su 2nr blush2.gif
Oasimete mano trumpi virbalai,liko tik trys,norejau nupirkt,bet nesugalvoju su kokiais patogiau butu blush2.gif

aciu, stengiuos "narpliot" kad butu praktiska, na dar turputi ir grazu blush2.gif

Virbalu storis labai priklauso nuo siulu, nes jei storesni tada su 2 nr. ne pro kur, va tas "avytes" kai mezgiau tai siulai beveik kaip virvytes, tai pirkau net 4 nr. ax.gif
Atsakyti
Tokius batukus nusipirkau mugej 4u.gif

user posted image

user posted image

Mano mociute bande numegzt pagal juos, bet nesigavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Football @ 2007 04 20, 08:20)
Tokius batukus nusipirkau mugej  4u.gif

user posted image

user posted image

Mano mociute bande numegzt pagal juos, bet nesigavo  doh.gif

kiek mokejai jei nepaslaptis? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(asariux @ 2007 04 15, 14:59)
Laba diena 4u.gif sos, noriu krikstynoms tokiu batuku
Labai noreciau siu batuku schemutes, jei galite mamytes bukite geros ir atsiuskite i :
ziuikiene@yahoo.com

super baciukai. mano vaikino krikstynos irgi labai greit gal galit ir man schemutes permest vika.aniuliene@gmail.com
Atsakyti
Sakysit: negi sunku pasiieškoti ax.gif Nu bet kiek psl vartau-nerandu tapkučių schemų...mano sūnučiui 3 metukai-norėčiau į darželį nunerti tapkutes,... gal kas galit ką atsiųsti ar nurodyti...
mano mailas madmuazele@vilnius.lt

Labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2007 04 19, 08:34)

O man neatidaro schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galit paaiškint kaip numegzti batuko viršų pagal šią schemą? Niekaip nesuprantu...

[IMG]http://C:\Documents and Settings\Jurgita\Desktop\batukai\9989154433pe.jpg
Papildyta:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2007 04 20, 14:51)
Sakysit: negi sunku pasiieškoti ax.gif  Nu bet kiek psl vartau-nerandu tapkučių schemų...mano sūnučiui 3 metukai-norėčiau į darželį nunerti tapkutes,... gal kas galit ką atsiųsti ar nurodyti...
mano mailas madmuazele@vilnius.lt

Labai labai ačiū 4u.gif

Persiunciau schemute, kuria man vakare.lt buvo atsiuntus, man rodos pagal ja lengviausia megzt, ir zinau, kad pagal tokia schemute ir suaugusiems mezga smile.gif
Atsakyti