Ir dar toks klausimukas, kokio ilgio pėdutę mezgate?
Vakar pardėjau megzti, tai prie kulno kažkaip užstrigau. Reiks šiandien nuardyti ir iš naujo pabandyti.
Nežinau, ar čia buvo, bet šitie bačiukai tokie nerealūs
Ir aprašymas yra
Papildyta:
Ir dar fainučiai virbalais
Ir aprašymas yra
Papildyta:
QUOTE(Jolancike @ 2007 03 28, 14:20)
Nežinau, ar čia buvo, bet šitie bačiukai tokie nerealūs
Ir aprašymas yra
Papildyta:
Ir aprašymas yra
Papildyta:
Kazko nuotraukyciu nematyt
Man rodo nuotraukytes
Keista, vėl nerodo
Bandysiu kitaip įdėt
Bandysiu kitaip įdėt
QUOTE(Jolancike @ 2007 03 29, 11:16)
Keista, vėl nerodo
Bandysiu kitaip įdėt
Bandysiu kitaip įdėt
Dabar rodo! Grazus batukai, is vaizdo kazkuom panasus i vakare.lt idetose schemutese, tik mezgimo principas skiriasi
QUOTE(vakare.lt @ 2007 04 06, 11:04)
Labai grazu! ir avytes (jei ten avytes )labai mielos, ner uz ka
O as dabar mezgu baciukus-zuikiukus, pagal tavo schemutes, tik jauciu, kad nesigirsiu , nes ausys kaip gyvates gavosi , matyt teks permegst ir patrumpint , o ir siap dar nelabai mokejau palikt tas skyles ausims, nes pirstiniu nesu mezgus
Vakare.lt labai grazu
Mergaites,su kokiais virbalais geriau megzti batukus ir koinytes,su storesniais tarkim 3nr.arba 3.5nr. ar su 2nr
Oasimete mano trumpi virbalai,liko tik trys,norejau nupirkt,bet nesugalvoju su kokiais patogiau butu
Mergaites,su kokiais virbalais geriau megzti batukus ir koinytes,su storesniais tarkim 3nr.arba 3.5nr. ar su 2nr
Oasimete mano trumpi virbalai,liko tik trys,norejau nupirkt,bet nesugalvoju su kokiais patogiau butu
QUOTE(mambu @ 2007 04 12, 01:12)
Vakare.lt labai grazu
aš tai ir su tokiais ir su tokiais mezgiau arba pačia kojinę mezgu storesniais, o gumytę plonesniais (man atrodo, kad ji tokiu atveju bus tampresnė)
Laba diena sos, noriu krikstynoms tokiu batuku
Labai noreciau siu batuku schemutes, jei galite mamytes bukite geros ir atsiuskite i :
ziuikiene@yahoo.com
QUOTE(sirenute @ 2006 01 06, 11:36)
Gal kas padetu kaip numegzti tokius bateliu, o gal kas turite aprasyma ju, cia jie is rusisko puslapio kur Augė nuoroda buvo ikelusi.
Va tokie:
Va tokie:
QUOTE(gugile @ 2006 10 19, 19:07)
Labai noreciau siu batuku schemutes, jei galite mamytes bukite geros ir atsiuskite i :
ziuikiene@yahoo.com
gal kas galit padeti kiek akiu daryti naujagimio kojytei???? dabar laukiu lelytes tai nutariau kanors grazaus numegzti dekui