Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinės, batukai, tapkutės

Ir dar toks klausimukas, kokio ilgio pėdutę mezgate? 4u.gif
Vakar pardėjau megzti, tai prie kulno kažkaip užstrigau. smile.gif Reiks šiandien nuardyti ir iš naujo pabandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 28 kovo 2007 - 09:48
Nežinau, ar čia buvo, bet šitie bačiukai tokie nerealūs wub.gif wub.gif wub.gif
Ir aprašymas yra thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
Ir dar fainučiai virbalais wub.gif mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2007 03 28, 14:20)
Nežinau, ar čia buvo, bet šitie bačiukai tokie nerealūs  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Ir aprašymas yra  thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
Ir dar fainučiai virbalais  wub.gif  mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Kazko nuotraukyciu nematyt verysad.gif
Atsakyti
Man rodo nuotraukytes g.gif
Atsakyti
Keista, vėl nerodo unsure.gif g.gif
Bandysiu kitaip įdėt bigsmile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2007 03 29, 11:16)
Keista, vėl nerodo  unsure.gif  g.gif
Bandysiu kitaip įdėt  bigsmile.gif

Dabar rodo! 4u.gif Grazus batukai, is vaizdo kazkuom panasus i vakare.lt idetose schemutese, tik mezgimo principas skiriasi smile.gif
Atsakyti
Pasigirsiu dar: seses leliukui mezgiau kombinezona ir batukus blush2.gif aciu Lolute uz schemute aciuks.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare.lt: 06 balandžio 2007 - 10:05
QUOTE(vakare.lt @ 2007 04 06, 11:04)
Pasigirsiu dar: seses leliukui mezgiau kombinezona ir batukus  blush2.gif aciu Lolute uz schemute  aciuks.gif

user posted image

Labai grazu! wub.gif ir avytes (jei ten avytes smile.gif )labai mielos, ner uz ka smile.gif
O as dabar mezgu baciukus-zuikiukus, pagal tavo schemutes, tik jauciu, kad nesigirsiu , nes ausys kaip gyvates gavosi lotuliukas.gif , matyt teks permegst ir patrumpint smile.gif , o ir siap dar nelabai mokejau palikt tas skyles ausims, nes pirstiniu nesu mezgus ax.gif
Atsakyti
Vakare.lt labai grazu 4u.gif

Mergaites,su kokiais virbalais geriau megzti batukus ir koinytes,su storesniais tarkim 3nr.arba 3.5nr. ar su 2nr blush2.gif
Oasimete mano trumpi virbalai,liko tik trys,norejau nupirkt,bet nesugalvoju su kokiais patogiau butu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 12 balandžio 2007 - 00:22
QUOTE(mambu @ 2007 04 12, 01:12)
Vakare.lt labai grazu 4u.gif

Mergaites,su kokiais virbalais geriau megzti batukus ir koinytes,su storesniais tarkim 3nr.arba 3.5nr. ar su 2nr blush2.gif
Oasimete mano trumpi virbalai,liko tik trys,norejau nupirkt,bet nesugalvoju su kokiais patogiau butu blush2.gif

aš tai ir su tokiais ir su tokiais mezgiau smile.gif arba pačia kojinę mezgu storesniais, o gumytę plonesniais (man atrodo, kad ji tokiu atveju bus tampresnė) 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif sos, noriu krikstynoms tokiu batuku

QUOTE(sirenute @ 2006 01 06, 11:36)
Gal kas padetu  help.gif  kaip numegzti tokius bateliu, o gal kas turite aprasyma ju, cia jie is rusisko puslapio kur Augė nuoroda buvo ikelusi.
Va tokie:
user posted image
user posted image

QUOTE(gugile @ 2006 10 19, 19:07)
user posted image
man tai šitie super...

Labai noreciau siu batuku schemutes, jei galite mamytes bukite geros ir atsiuskite i :
ziuikiene@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asariux: 15 balandžio 2007 - 13:00
gal kas galit padeti kiek akiu daryti naujagimio kojytei???? g.gif dabar laukiu lelytes tai nutariau kanors grazaus numegzti dekui 4u.gif
Atsakyti