Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinės, batukai, tapkutės

QUOTE(Žydraakė @ 2007 02 24, 12:09)
Nieko man nesigauna cry.gif Atsisuka tie du siūlai ir viskas verysad.gif

pririsi viena siulo gala prie pvz duru rankenos, imi už kito galo ir suki suki suki... kai jau jis nori raitytis, lenki per puse ir duodi jam pačiam susisukti. vuala. šniuriukas gatavas. dar po mazgiuka iš abiejų galų užrišu...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2007 02 24, 14:02)
pririsi viena siulo gala prie pvz duru rankenos, imi už kito galo ir suki suki suki... kai jau jis nori raitytis, lenki per puse  ir duodi jam pačiam susisukti. vuala. šniuriukas gatavas. dar po mazgiuka iš abiejų galų užrišu...

Ar aš gerai suprantu, kad jeigu noriu pvz. 25 cm susuktos virvutės, tai turiu imti 50 cm. ilgio siūlą, iš pradžių sukti jį vieną, kol baisiai susiraitys, tuomet sulenkti per pusę, leisti pačiam susisukti ir bus sukta virvutė bigsmile.gif
Eisiu mėgint rolleyes.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2007 02 24, 14:37)
Ar aš gerai suprantu, kad jeigu noriu  pvz. 25 cm susuktos virvutės, tai turiu imti 50 cm. ilgio siūlą, iš pradžių sukti jį vieną, kol baisiai susiraitys, tuomet sulenkti per pusę, leisti pačiam susisukti ir bus sukta virvutė bigsmile.gif
Eisiu mėgint rolleyes.gif Dėkui 4u.gif

tikrai taip.
man šituo metodu visada pavyksta. tikėsimės ir tau pavyks.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2007 02 24, 17:35)
tikrai taip.
man šituo metodu visada pavyksta. tikėsimės ir tau pavyks.

Man pavyko yahoo.gif good.gif
Labai ačiū MAMICY už paaiškinimą aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2007 02 24, 15:02)
pririsi viena siulo gala prie pvz duru rankenos, imi už kito galo ir suki suki suki... kai jau jis nori raitytis, lenki per puse  ir duodi jam pačiam susisukti. vuala. šniuriukas gatavas. dar po mazgiuka iš abiejų galų užrišu...

O! Kaip gerai parasyta! thumbup.gif Reiks pamegint!
Atsakyti
Sveikos,
skaitau, skaitau, o randu tik vaikiukams batukų. Suprantama, visoms mums jie svarbiausi. Bet negi mamytėms nešąla kojytės? Gal kas turite"tapkiukų" idėjų ir mamytėms.
Atsakyti
QUOTE(geguze @ 2007 02 28, 09:23)
Sveikos,
skaitau, skaitau, o randu tik vaikiukams batukų. Suprantama, visoms mums jie svarbiausi. Bet negi mamytėms nešąla kojytės? Gal kas turite"tapkiukų" idėjų ir mamytėms.

Tma yra atskira tema čia.
Atsakyti
QUOTE(geguze @ 2007 02 28, 09:23)
Sveikos,

Iš kažkurios temos išsisaugojau štai ką mirksiukas.gif
user posted image
Gal tiks? mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image, ogal kas žino kaip šitas kojines numegzti
Atsakyti
Matau, kad tolimesnė kojinė megzta rašteliu "lokės pėda", o daugiau tai niekuom negaliu padėti schmoll.gif
Papildyta:
Tą raštelį turiu, jei prireiks - rašyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, bugyte, tiks ir netgi labai. Tokių ir ieškojau thumbup.gif
Atsakyti
Čia spėju, kad nunertos o po to dar ir paveltos. Miela ir gražu wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti