Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinės, batukai, tapkutės

QUOTE(VAMI @ 2007 02 14, 14:08)
batukus reikia megzti 5 virbalais. pradekite nuo padelio. Ant 2 virbalu apmeskite 10akiu ir 38 eiles megzkite ripsu. tada megzkite 5 virbalais. paduko sonuose surinkite akis ant keturiu virbalu( is galu man gavosi po 10akiu, o sonuose 18). tada 3 eiles megzkite gerosiomis akimis ir 3 eiles isvirksciosiomis. tada 6 eiles reikia megzti stulpeliais( 1gera 1 bloga). toliau megzkite tik virsutine batuko dali. 10akiu batuko priekyje megzti taip: 9 akis ismegzti gerosiomis, o 10aki sumegzti su sono akimi. taip megzkite tol, kol bus sumegzta po 9 sono akis is abieju pusiu. 5 virbalais megzkite auliuka. 2 eiles ismegzkite gerosiomis akimis, tada megzkite 1eile skyluciu iverti sniureliui: uzmetimas, 2 sumegztos akys. 4 eiles numegzkite stulpeliais( 1gera 1 bloga). batukai baigti. sniureli neriau vaseliu. nurasiau nuo knygos, jei kils klausimu padesiu smile.gif

Aš irgi panašiu principu ką tik numezgiau dukrytei butukus. Tik raštą kitokį naudojau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2007 02 18, 14:40)
Aš irgi panašiu principu ką tik numezgiau dukrytei butukus. Tik raštą kitokį naudojau.
user posted image

irgi mieli gavosi! bigsmile.gif

manau pagal ta modeliuka galima varyti betkokiu rastu, svarbu principa perprasti... ax.gif
Atsakyti
Tokie mielučiai... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man tai nepasiseke truputi su batuku mezgimu.Pemeiau siulus iskuriu norejau numegzti batukus,viena numezgiau o kitam siulu neuzteko doh.gif Kazkaip maniau,kad daugiau tos spalvos siulu turiu bet se tau,prasoviau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2007 02 18, 14:40)
user posted image

Man patiko tavųjų virvučių idėja thumbup.gif Sakyk, tiesiog susukai dvieju skirtingų spalvų siūliukus? O kaip jie neišsisuko ir laikosi taip gražiai g.gif Aš tai dažniausiai vašeliu nuneriu pynutę ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2007 02 19, 08:03)
Man patiko tavųjų virvučių idėja thumbup.gif Sakyk, tiesiog susukai dvieju skirtingų spalvų siūliukus? O kaip jie neišsisuko ir laikosi taip gražiai g.gif Aš tai dažniausiai vašeliu nuneriu pynutę ir viskas rolleyes.gif

užrišk vieną galą ir susuk tol,kol susiries daug daug siūlai,tuomet nesurištą gala surišk ir paleisk,tuomet siūlai atsisuk tik tiek,kiek jiems reikia,o dalis vis tiek lik susukti mirksiukas.gif manau,kad paaškinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE([LTU]Afre @ 2007 02 19, 12:55)
užrišk vieną galą ir susuk tol,kol susiries daug daug siūlai,tuomet nesurištą gala surišk ir paleisk,tuomet siūlai atsisuk tik tiek,kiek jiems reikia,o dalis vis tiek lik susukti  mirksiukas.gif manau,kad paaškinau ax.gif

Paaiškint, tai paaiškinai, dabar man belieka pasipraktikuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Na prisiskaičiau pamokėlių, gal reiks pabandyti. Su vašeliu dar nuo mokyklos nedraugauju schmoll.gif tai bandysiu virbalais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE([LTU]Afre @ 2007 02 19, 13:55)
užrišk vieną galą ir susuk tol,kol susiries daug daug siūlai,tuomet nesurištą gala surišk ir paleisk,tuomet siūlai atsisuk tik tiek,kiek jiems reikia,o dalis vis tiek lik susukti  mirksiukas.gif manau,kad paaškinau ax.gif

na, aš šiek tiek kitaip dariau,
bet esmė, žinoma, ta pati gavosi :
paėmiau vieną galą užspaudžiau tarp kelių, o abu siūlus sukau vieną aplink kitą ilgai ir nobodžiai biggrin.gif , užtat paskui nieks nesugalvojo atsisukt, tiesiog padariau daug vingių kaip skant, o tempimo nedariau, nes kitaip jie man atsisukdavo. Na, jaučiu, kad iš vis blogai paaiškinau. Bet gal kas ir supras 4u.gif
Bet jau mažei kaip tie spalvoti raišteliai patiko, negalėjo vaikas 2 dienas atsidžiaugt smile.gif vis suvalgyt norėjo biggrin.gif
Atsakyti
va kokie gražučiai 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 02 19, 19:53)
va kokie gražučiai 4u.gif user posted image

tiesiog thumbup.gif kedukai!
Gal pati numezgei? Cia kiek matau - vaseliu. Man tai atrodo kad vaseliu mezgantg daugiau darbo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE([LTU]Afre @ 2007 02 19, 12:55)

QUOTE(Lolute @ 2007 02 19, 16:13)
na, aš šiek tiek kitaip dariau,
bet esmė, žinoma, ta pati gavosi :
paėmiau vieną galą užspaudžiau tarp kelių, o abu siūlus sukau vieną aplink kitą ilgai ir nobodžiai biggrin.gif , užtat paskui nieks nesugalvojo atsisukt, tiesiog padariau daug vingių kaip skant, o tempimo nedariau, nes kitaip jie man atsisukdavo. Na, jaučiu, kad iš vis blogai paaiškinau. Bet gal kas ir supras  4u.gif

Nieko man nesigauna cry.gif Atsisuka tie du siūlai ir viskas verysad.gif
Atsakyti