Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinės, batukai, tapkutės

O as meginau nerti savo maziukui tapkutes,deja... verysad.gif Niekaip neiseina,tiksliau, nemoku nunerti virsaus vientisai su sonais. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raflezija @ 2007 01 08, 15:11)
nesuprantu kodel taip yra  verysad.gif  verysad.gif, dedu pakartotinai:
Megzti batukai:
http://public.fotki....sc02210sum.html
ir megztos kojnytes:
http://public.fotki....sc02215sum.html

laaaaaabai grazu bigsmile.gif tarp mezginuku - modeliukas ypac wub.gif ir dar labai patiko floristiniai darbeliai thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2007 01 08, 15:37)
Labai grazu wink.gif

QUOTE(MAMICY @ 2007 01 08, 16:26)
rodo rodo  mirksiukas.gif  tik ten reikia YES paspausti.
ir mezginiai ir monekenė  thumbup.gif

QUOTE(boruzzze @ 2007 01 08, 17:29)
laaaaaabai grazu  bigsmile.gif  tarp mezginuku - modeliukas ypac wub.gif ir dar labai patiko floristiniai darbeliai  thumbup.gif  bigsmile.gif

labai visoms aciuks.gif aciuks.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2005 09 30, 22:19)
tiek grožybių radau thumbup.gif ,gal kuri patars kaip juos nunarplioti.

user posted image

user posted image

Nieko nesuprantu,niekaip foto negaliu įdėti. g.gif

QUOTE(sirenute @ 2006 01 06, 10:36)
Gal kas padetu  help.gif  kaip numegzti tokius bateliu, o gal kas turite aprasyma ju, cia jie is rusisko puslapio kur Augė nuoroda buvo ikelusi.
Va tokie:
user posted image
user posted image

QUOTE(sirenute @ 2006 02 24, 08:58)
Va aš dar jums kiek gožybių parodysiu
user posted image
user posted image
O šitos be aprašymo
user posted image
user posted image
user posted image

Pamačiau ir "susileidau". thumbup.gif Gal galite, kad turite atsiųsti raštus į akvileg@takas.lt
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
tai kad cia ir is nuotaruku viskas aisku tik geriau isiziureti reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cibi @ 2007 01 15, 23:28)
Pamačiau ir "susileidau".  thumbup.gif Gal galite, kad turite atsiųsti raštus į akvileg@takas.lt
Iš anksto dėkoju  4u.gif

As irgi l aprasymo noriu, nes kad ir kiek ziuriu vistiek akiu ir nuleidimu visu nesgaudau schmoll.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
nu vat: nuneri pirma paduka . paskui virsu, po to auliuka jei gu nori ir apneri pakrastelius kaip tik fantazija leidzia...
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2007 01 08, 19:29)
laaaaaabai grazu  bigsmile.gif  tarp mezginuku - modeliukas ypac wub.gif ir dar labai patiko floristiniai darbeliai  thumbup.gif  bigsmile.gif

man irgi labai labai patiko... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
gugile, tavo darbeliai!!!! bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 01 21, 16:43)
nu vat: nuneri pirma paduka . paskui virsu, po to auliuka jei gu nori ir apneri pakrastelius kaip tik fantazija leidzia...

nA TĄ IR AŠ SUPRANTU, BET VA TIKSLUS STULPELIŲ, NULEIDIMŲ, SUĖMIMŲ SKAIČIUS g.gif TAI IR MAN NELABAI AIŠKUS.
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2007 01 21, 16:56)
gugile, tavo darbeliai!!!! bigsmile.gif  wub.gif

aciu 4u.gif
QUOTE(xIngax @ 2007 01 21, 19:36)
nA TĄ IR AŠ SUPRANTU, BET VA TIKSLUS STULPELIŲ, NULEIDIMŲ, SUĖMIMŲ SKAIČIUS  g.gif  TAI IR MAN NELABAI AIŠKUS.

na pasimatuoji vaiko koja, nusineri pynele, po to paduka neriu zemu stulpeliu, be to paduko parasymas gan aiskus prie nuotrauku, ji galima taikyti visiem batukam, toliau jau ziuri koki tu virsu nori daryti, na sunkiai man su aiskinimais gaunasi bet pirmai pradziai geriausia yra pasiismti stora siula (kad greiciau gautusi) ir bandyti o po ti jau nerti tikrus batukus, kazi a supras kas nors?
Atsakyti
gal kas turit kojines mezgimo schema su aprasymu? kalba nesvarbu
aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 sausio 2007 - 18:27